![]() |
Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo
mai lasati in colo manelele...s au bagat si gata...poate imi raspunde si mie cineva la intrebare!!!!
|
Sunteti culmea... citeste omu forumu inainte sa plece la munca - subiectul manelele...
citeste omu forumu cand se intoarce de la munca - subiectul e inca acelasi: manelele... ce conlcuzie sa traga omu... ca doar manele aveti in cap? :D ps: acest post este un pamflet si trebuie luat ca atare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricat de furmoasa, mega tuning, super clean, 1000 horsi ar fi masina, daca din ea rasuna manele e kitch :paper:
|
in loc sa va certati aicea mai bine hai la o bere
|
sau asa :) dar nu beau alcool.....
|
A fost expozitie de masini TUNING ca data e 4 TUNING sau ma duc in state imi iau un tomberon o pubela mare cat casa poporului care nu e vazuta pe strazi niciodata in romania si o expun la TUNING ce avea tuning ca sa o pot expune...o pun duce la OLD CAR acolo da e locul iei dar nu al un salon TUNING plm fiecare cu parerile lor
|
Daca muscle cars nu sunt inmatriculate, atunci de ce, de exmplu in cazul de fata, nu le-au scos sa niste demostratii, drift de exemplu, de ce nu le vedem la 402m de exemplu. Faptul ca sunt niste masini care nu prea exista pe la noi nu inseamna ca sunt si impresionante daca nu o demostreaza, raman niste masini speciale. Mie unul imi plac foarte mult, dar nu pot intelege pentru ce iti iei o masina daca nu o folosesti.
|
Nu frate ca sa nu e intelega gresit nu am nimic cu nimeni si cu nici o masina dar hai sa fie realisti si sa recunoasteam ca la un salon TUNING in anul 2009 lumea care vine trea sa vada masini modificate interior ext motor pe ce este axata masina aceea poate ca e praf ext dar pe sosea face senzatie ...sa fie ext beton dar nu are motor care sa se traga masina e axata pe ext dar trebuie tuning nu stock .va salut vb si maine
|
multa dreptate ai Bogdy :D imi place cand cineva gandeste ca mine :D ti pupa fratili tau :)) :*
|
Quote:
Bafta si voua |
Quote:
largeste-ti si tu un pic orizonturile ca e urat sa stai in cutiutza ta de manele americane :lol: |
Quote:
Aveti o viata prea frumoasa ca sa v`o incarcati cu toti copiiii |
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning