![]() |
Re: Break-ul "hellrider"
Quote:
Eu n-o să fiu drăguţ, cum a fost aleks pānă acum, şi īţi promit că la prima ieşire aiurea pe care o ai, īţi īnchid topicul, iar dacă vei deschide altul, vei primi banul despre care vorbeşti mai sus. Avertismentul īn ceea ce priveşte banul pe forum este valabil şi pentru ceilalţi useri care postează aiurea. Postaţi mesaje la subiect, fie că sunt pro sau contra. |
Fxf deja ai exagerat,deja sincer acum mergi din rau in mai rau,persisti in greseala.Nu intelegi ca nu poti fi singur impotriva tuturor?Eu tiam zis si fata in fata si pe pm,zi ca ei si fa ca tine,dar nici chiar asa.M-am revoltat si eu putin pentru ca desi nu am avut ocazia sa vorbesc cu Gabi fata in fata,din cate am discutat eu cu el este un om de nota 20*,si macar pentru munca de titan care o depune merita putin respect.Si ceilalti au dreptate ,ai ajuns sa fi singur impotriva tuturor,sincer eu nu prea vad bine,chiar parca mi-a trecut prin fata ochilor un accident.Gluma-i gluma,saga-i saga dar pana aici,poti lovi,rani,omora pe cineva,ai o viata pe constiinta,un viitor tata,o viitoare mama,un copil care are toata viata inainte.Eu Zic pana aici.Ca aspect e frumoasa masina,fai o poza.inrameazo,iti dau eu numaru lu Golfulet sau Santos pe privat cheamai sati faca o sedinta foto frumoasa,si asta e.Scoate folia de pe parbriz,pune faruri normale,deja esti un pericol public.Sincer ma doare sa zic asta dar,ce e adevarat e adevarat.Eu am spus tot ce am avut de spus.O seara placuta.
|
am luat o hotarare inchideti topicul respect pt aleks ca a fost baietas restul habarnavistilor si tunneri care sleiesc masini e zid poate sa-mi faca un blow job app pt moderatorul care imi da ban poate sa ramana cu banul lui ca dor in fata pc-ului e puternic in rest e praf cu asta am concluzionat si respect pt baietii care m-au ajutat si apreciaza munca mea inchidetil app cautatil pe cornelloco ca face dacia 16 valve sau 32 nu ma credeti pe mn intrebati b de la drt ca e bufonul drt-ului joc la drt-ului app canavaro carnat de ph care estii u ai avut o coticade masina bvo ca ai dezmbrato! ps eu cea ce am scris e parerea la multi! app baietii greui din tuning zic ca ai facut un bn ca ai dezemembvrato1 cu toate ca ai luat o franzela pe ea!
inca odata respect pt aleks si baieti din tunig ultima postare a mea app gycone spor la tunat masini de zid! bafta all inchidetil! |
E incredibil ce mizerie ai putut lăsa īn urma ta fxf-ule.
E păcat că am īncercat atāt de mult să te ajut să faci un topic normal şi s-au străduit atāţia oameni să-ţi explice reguli simple, de bun simţ, de mecanică, de modificări, au fost zeci de oameni care ştiu cu ce se mănāncă lucrurile astea şi care au īncercat să te ajute. Din păcate oamenii care acţionează īn stilul tău trebuiesc lăsaţi să-şi trăiască exact aşa soarta, pentru că şi-o merită pe deplin, pānă la ultima consecinţă, iar topicul ăsta trebuie lăsat drept exemplu, chiar cu acele multe posturi incredibil de mizerabile pe care le-am şters cu toţii, ca să ştie oricine ce īnseamnă să nu ai o scală de valori şi o limită maximă pānă unde poţi şi tremuie īntinsă coarda. Păcat. |
Eu am zis ca`i mai bine sa nu ma bag, dar de unde si pana unde te iei tu de DRT?... Cine`ti da tie dreptul sa judeci membri DRT`ului sau apropiatii clubului? N`am luat pe nimeni la misto niciodata si nu`mi amintesc ca un membru DRT sa faca asta (inafara de glumele intre amici)... Sincer nu ma intereseaza ce parere ai tu despre Gabi sau Aleks (si ceilalti moderatori), pe care i`am cunoscut personal si am ramas placut surprins... Ti`a spus si Aleks, care dupa cum sti s`a chinuit mai mult de o ora sa`ti pana pe picioare userul, ca trebuie sa acepti parerile pro si contra de spre masina ta ... sincer nici mie nu`mi place ce`a iesit din masina ta, dar am ales sa ma abtin.. e treaba ta si doar tu poti decide ce faci cu banii si timpul tau .. daca tie iti place, asta nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning