![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Ok...Astept.
|
bmw e46 320D , de prin 2002 unu cu pachet M si unu simplu ceva poze preturi .. ? si un 520D tot de prin 2002 full option ? mersi
|
Bmw 320d sau 525d de prin 2002-2003,( 520d sunt rare si pleaca de prin 2005) in jur de 6000 euro adus acasa la tine.Pentru foto si detalii, daca esti real interesat, scrie la [email protected], daca vroiai doar ceva informativ, cam asta e pretul.
|
informativ , mai e cineva pe forum ce aduce la comanda din anglia si am vrut sa compar preturile, mersi de informatii, bafta.
|
Stiu ca sunt mai multi care aduc din Anglia.Noi punem pentru a aduce o masina, in plus fata de pretul de acolo, 900-1000 euro, depinde de masina, distanta etc...
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
salut cat mai e pretu pt o masina sa o aduci vreau sa iau una si vrea sa stiu daca ma poti ajuta masina vreaun un pajero 92-96 pretu p net e pe la 800-1200 lire si vreau sa stiu cat mai e peste sa mi o aduci si daca ma poti ajuta cu procura si mot pe viitor sau ce mi mai trebuie ca sa pot circula mult si bine in tara cu ea :) intentionez sa o tin tot p anglia astept raspuns contact la bv84nos daca e mersi
|
salut cat mai e pretu pt o masina sa o aduci vreau sa iau una si vrea sa stiu daca ma poti ajuta masina vreaun un pajero 92-96 pretu p net e pe la 800-1200 lire si vreau sa stiu cat mai e peste sa mi o aduci si daca ma poti ajuta cu procura si mot pe viitor sau ce mi mai trebuie ca sa pot circula mult si bine in tara cu ea :) intentionez sa o tin tot p anglia astept raspuns contact la bv84nos daca e mersi
|
Ai PM.
|
salut .... un vectra c de prin 2004 pana in 2000 cm .... in stare buna fara multi km la bord cam pe la cat ma ajunge cu el in tara ..... ms anticipat .... bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning