![]() |
Re: Renault Clio 1.4 AYG
Te-ai vopsit jantele? te-ai mai pus undeva autocolant?
|
chiar nu`mi dau seama despre ce e vorba...
|
Quote:
|
lucian...cel mai bine e sa dai folia din interior jos...si lasi interiorul normal...nu stiu cu ce te incanta autocolantul ala care imita carbonul...
|
6 Attachment(s)
Nu aveam ce face azi:lol::arrow:
O mica paranteza.:arrow: [laso ma asa, altii si-ar dori folie dasta dar nu prea isi perimit sa dea pe o bucatica o groaza de bani. parerea mea (LASO BA CA MERGE ASA) sau cum spun eu de obicei (ALTU MOARE SI ASA NU ARE)] |
Parerea mea e ca arata mult mai bine cu jantele gri sau aurii,poate din cauza ca nu sunt adeptul jantelor complect negre.
|
arata frumos cu jantele negre dar da-o odata jos din pom!
|
Fa-le argintii mai bine, asa nu ies in evidenta, parerea mea.
|
Arata super tare cu ele negre si etrierii rosii, asa as vrea sa mi le vopsesc si eu pe ale mele. Cat a costat operatia? Daca nu poti sa scrii aici da-mi un pm te rog.
Oricum, SINCER pe auriu aratau aiurea, nu erau in concordanta cu nimic din astepctul exterior al masinii, pe negru arata genial. |
de ce nu ai pus imitatie de carbon pe capota plafon si portbagaj?
|
3 Attachment(s)
Niste cioclarii :arrow:
|
pe oglinzi ai pus colant sau le`ai vopsit?
|
arata bine bara fata asa dar va trebui sa o prelungesti si pe aia de pe spate si sa pui praguri....
|
Eram azi pe la Casin, stateam sa fac stanga spre Arcul de Triumf si aud cum trece ceva prin spatele eu "vvvrrruuuum".. cand ma uit.. AYG-ul :D
|
am tot urmarit evolutia daciei AYG si mi`au placut ideile tale dar acum masina aleasa de tine si ceea ce incerci sa faci tu nu prea merge,nu e masina potrivita pentru modificari,pentru tuning,cel mai bine ar fi fost sa o lasi asa stock cum era.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning