![]() |
M-am trezit si eu acum si am apucat sa citesc tot ce s-a scris pana acum. A fost un revelion frumos petrecut alaturi de 4tuning, imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu alaturi de voi. LA MULTI ANI, 2006 ! LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nastere sau cea onomastica !
LA MULTI ANI 4tuning.ro si celor care au ajutat ca acest site sa evolueze, in special Gratzian si Vali, dar si tuturor membrilor activi !!! UN AN NOU FERICIT !!! |
Si eu vä doresc la multi ani si un an nou fericit
|
salut,, akm juma de ora m'am trezit shi eu,,, ce mai faceti?? yo eram mort de beat :lol: :lol: shi m'am culcat pe la 5,,, voi cum ati mai petrecut???
|
aku m`am sculat si eu :D ma simt naspa :(
|
ati citit postu meu de la pagina 13 cu gripele??? :lol: :lol: :lol: oare cand l'am scris pe ala ,, ca nu mai shtiu :oops: :oops:
|
neata la toata lumea !!!!..cum a fost mey rev...v-a placut ??? :roll: :lol: ....
ce mahmur sunt sa-m bag pl.. |
...
Eu tot ashtept alea cu incendiu :D
|
La Multi Ani!
Am venit si eu acasa....e dimineatza ... pranz....nu conteaza... :shock:
Sa-mi revin dupa un revelion unde n-am ascultat decat 1 manea :x si-aia pe sistem nervos! La Multi Ani pt toata comunitatea 4tuning (suna bengos .... e si pe sistem) :? Nu inteleg o chestie: de ce au spart sticle oamenii pe sosea? Nu-i inteleg ce simt .... poate vor sa tuneze soseaua? :lol: inca o data LA MULTI ANI ! si sa aveti un 2oo6 pe sistem nervos :lol: |
la multi ani !!
se zice ca daca spargi sticla de samapnie ... ti se sparge si ghinionu ! :D |
neatza ppl :) ... pt a 2`a oara :D ....
ce facetzi ? :D |
Re:
Quote:
|
Eu ma tarasc de parca-s fi fost mort de beat aseara :) Nu stiu ce am!
Totusi, trebuie sa ma trezesc, ca-mi vin musafiri de la Bucuresti :) |
LA MULTI ANI!!!
SI AN NOU FERICIT!!! Sorry ca nu am fost alaturi de voi aseara dar nu am avut calc. unde am fost sa \"party\"!!! :D Felicitari celor care au reusit sa stea pe aici toata noaptea, eu debia acum am reusit sa ma trezesc!!! La Multi Ani inca odata!!! :wink: |
Ahh.. am ajuns si eu acasa... :? .. A fost o seara cu de toate.. mancare, femei, bautura (la greu), artificii, bataie... completa zic eu :lol: :lol: .
Ma odihnesc si-o iau de la capat.. La multi ani tuturor!! SA CURGA JUSTERINIII!!!! |
2 Attachment(s)
poze din lume :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning