![]() |
Re: Infiniti FX45 vs BMW X5
maine o sa le pun una langa alta si poate o sa te razgandesti tu
|
Cred ca mai degraba omul intoarce capul dupa Infiniti decat dupa X5...deci si tipele vor sari mai tare , nu ca la X5 nu ar sari:)
|
Infiniti FX45 e mult mult mai frumos, BMW X5 este trecut, chiar daca inca se mai cumpara, insa este o masina cu un design invechit, patratos. Sa asteptam poate un nou model in viitorul apropiat.
|
Punetile una langa alta si o sa vedeti care e mai furmoasa, bine oricum e subiectiv.
|
1 Attachment(s)
bordurile de bmw sunt renumite pt ergonomia ce o ofera soferului,dar infinity parca e mai bine construit
|
1 Attachment(s)
am pus amandoua masinile una langa alta.off road amandoua masinile sunt identice la performanta iar la drum FX35 are aceleasi performante precum omologul lui de la BMW dar cu motor 4,4
|
FX35-ul e mai rapid si ca 911Turbo. Sa fim seriosi.
|
si tin totusi sa re-aduc aminte tuturor de tratamentul special pe care il are SEBASTIAN pe acest forum.
Operatorii mi-au scos un topic de-al meu ( 330ci vs G35 ) si au lasat altul lansat de Sebastian complet aiurea ( G35 vs 350z vs z4 ) unde acesta injura de mama focului - doar ca au sters posturile in care se facea de k-k-o. Si mi-au dat si mesaj ca o sa-mi readuca postul peste 2 zile...si ghiciti ce s-a intamplat :) |
G35 vs 330i???? Pai l-au scos ca 330i e clar mai bun....
Glumesc, desi e adevarat. Nu chiar glumesc. |
deci tocmai asta era scopul topicului...
si moderatorii nu pot scoate un topic ca asa li s-a sculat lor ( teoretic ) |
am facut o liniuta cu amandoua masinile (x5 4,4i si fx35) si au avut amandoua aceleasi pereformante
pt sandumrs:mai copile eu imi fac pareri despre o masina testand-o pe viu si nu din discutiile din cartier cu baietii de dupa blocuri |
ce greu le vine a crede la unii oameni ca bmw nu mai e ce a fost si ca japonezele vin tare din urma si americanii la fel,asta e!bft
|
Find fost propietar de multe marci de masini inclusiv de seria BMW X5, M3, M5 si 740IL pot spune din experienta ca X5 este o masina bine construita si numele asi spune tot. In acelasi timp FX45 a fost preferata me-a in final, ca sa nu intru in discutia de strict BMW unde alta marca pe lume nu mai exista pot spune ca si in ziua de azi duc lipsa la FX45 si mai ales la sunetu lui care este unicat in lumea masinilor cum ar fi Mustang, Incredibil de strinsa si performanta, am pus aproximativ 65,000 mile pe ea fara absolut nici o problema. X5-ul imediat dupa ce lam luat am avut fel si fel de probleme minore la care BMW a reparat cam tot fara discuti. In ziua de azi asi alege Q45 care bine inteles pica in alta clasa, sau noul Escalade la care nu prea ma impresioneaza deloc inafara de faptul ca merge acum pe benzina E85 ce-a ce Infinity, Lincoln, Lexus nu au deocamdata dar presupun ca vor urma.
|
Infiniti.... cei care au infiniti probabil ca stiu mai bine de ce.
O sa fiu putin offtopic: stie cineva unde gasesc o carte tehnica pt comp. de bord pt un infiniti fx45 ? |
Infiniti FX45 pt toate "jucariile" care le are si pt design.Parca e cam invechit X5 ca design ;) si in ultimul pt sound-ul motorul si al evacuari :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning