Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '92 - Civic EG6 - 1.6 16v (B16A1 *SWAP*) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/11238-92-civic-eg6-1-6-16v-b16a1-swap.html)

cls21b_EVO 12-04-07 18:01

Re: Mi-am luat civic

Foarteeeeeeee tare domne!
Sincer sunt curios cum cade la line cu pragul si bara fata.

shadowro 12-04-07 19:51

fane masina ta e tractiune fata nu spate.
cand era aici am observat ca pe spate avea gume ffff bune iar pe fata niste slickuri :)
fa bine si fa o permutare :P

cls21b_EVO 12-04-07 21:44

...lasa l mah ca se pregatise deja de pista omu' :D:D

Nicknamed_13 13-04-07 01:23

Ok...ok...dar cu motorul ce se mai aude???? Ce e asa mare secret? LOL. Stiu ca va arata bine dar tot odata sti ca ai un dohc vtec in el.....Any mods to it my friend....???

shadowro 13-04-07 10:41

si eu il astept pe fanete le coltz >:)

fanete 13-04-07 12:36

pe fata am cauciucuri naspa pentru ca cele de pe spate sunt niste second hand care le-am luat foarte eftin, nu sunt o marca si o calitate extraordinara dar sunt aproape noi. am zis sa le pun pe alea pe spate si urmeaza sa imi iau unele mai bune pe fata.

cit despre motor nu se mai aude nimic. am DOHC cu vtec si atat :) dar imi bate un cuzinet si astept omu potrivit sa il inlocuiasca. apoi .... curse frate :D
bineinteles dupa ce il rodam putin....

Urban_Racing 14-04-07 10:28

Talent maxim ! ....da ce culoare ii faci pana la urma ?!

fanete 15-04-07 20:55

negru mat
cu negru lucios
poate si niste elb, vad eu...

GRIGO 07-05-07 12:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by USACLINCIU (Post 660772)
putin pe topicul asta

am dat din greseala peste pozele care le-am facut cand ati venit la junkers pt desene ....si am facut un mic edit pe una din poze ...

USACLINCIU 21-05-07 22:29

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 888650)
am dat din greseala peste pozele care le-am facut cand ati venit la junkers pt desene ....si am facut un mic edit pe una din poze ...

mersi, este simpatica realizarea---o sa urmeze in maxim o luna jumatate si sora ei mai mare honda civic in 4 usi(tot din 92) fanete stie despre ce vb.
ne vedem atunci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shadowro 26-05-07 13:01

hai fane ce faci cu masina aia ?
ai rezolvat cu motorul ?

fanete 28-05-07 15:31

diseara ma duc la service cu ea, de fapt la un mecanic acasa.

PS. azi dimineata am gasit geamul spart pe partea deapta fata... :(

cls21b_EVO 28-05-07 19:50

Doamne...si geamul si stopul, din pacate nu pot sa injur pe forum, dar sa dea al' Mare sa le cada mainile la aia care au facut asta...cum se caca unii in munca omului, ceva de speriat...

Nicknamed_13 29-05-07 03:15

Ce jigodii!!! Ti-au furat ceva din ea sau doar comportament de gorila?
Un tip aici a avut masina zgariata cu cheia (scris "Honda Sux") pe usa, si cauciucurile taiate...TOATE......Avea anvelope noi noutze.

fanete 29-05-07 11:12

aia este invidie cu honda sux ... :) probabil si-o luase rau de la tipul ala

mie nu mi-au furat mai nimic. ce aveam prin torpedo... nici nu mai stiu ce era pe acolo. cert e ca acolo erau actele de la motorul care l-am pus pe masina si nu mai sunt acum... :( astea o sa imi aduca ceva complicatii la omologarea motorului adica va trebui sa fac eu alte acete de provenienta a motorului

masina acum este la mecanic si astept sa dea motorul jos. am sa ma imi iau si eu o zi doua liber de la munca sa il pot ajuta sa termin mai repede treaba.

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning