![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Quote:
Din obisnuita nu imi dau cu parerea sa ma aflu in treaba, asta tocmai ai facut tu acum (realizezi?). Cat despre banii investiti aiurea eu chiar am dat sfaturi (bune sau rele, ramane la aprecierea fiecaruia) spre deosebire de tine care doar faci o simpla constatare. |
cred ca "greseala" asta o facem toti la inceput cu achizitia unei masini mai vechi si bagat bani cu gramada in curu lor ...pana una alta hai cu pozele alea domne :D
|
ai facut treaba si de data asta.parerea mea este ca te bagi in niste proiecte pe care nu le vad finalizate.toyota asta am vazut ca are nr de germania.are acte valabile sau vrei sa o inscrii?sa nu-mi spui ca o bagi pe bulgaria :D . trebuia sa te gandesti bine la ce vrei sa faci inainte sa te apuci sa o tunezi pe lizuca .pacat de banii aruncati in vant.eu inca mai cred ca se poate face ceva cu lizuca,nu trebuia sa abandonezi asa repede datorita motoarelor...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In fine, sa trag linie: LIZUCA: ramane, va fi vopsita (e aproape gata, indreptata si acoperita pe ici pe colo cu fuller), refacuta mecanic, cu un 2.9 cosworth, evacuare inox! Nu abandonez proiectul, dar il abordez in alt mod, mai practic si mai normal...plec pe principiul performante mecanice si tehnice, si atat! fara tuning exterior, interior sau mai stiu eu ce prostii inutile. Azi am sa postez pozele cu noua lizu, mai atragatoare clasica decat tunata :D Rog pe cei care sunt rautaciosi, invidiosi si nu au alta treaba, sa isi vada de orgada lor si sa numai umple topicul meu de prostii! Aviz Silnecer, care vad ca nu te mai opresti...si iti zic de acuma, ca incetez sa iti mai raspund pana nu incepi sa iti schimbu modul de exprimare. |
Mult succes si astept cu nerabdare ca in momentul in care mai trec pe la Sile sa o vad mergand :)
Mult succes cu ambele masini! |
Imi pare rau ca te-ai inflamat atat de tare... trebuie sa accepti deopotriva si aprecierile si criticile, asta inseamna dialog constructiv.
Inchipuie-ti ca toti ti-am spune: "bravo, bravo, bravo"! - ce ar rezulta de aici? In fine, eu iti urez bafta cu noul tau proiect! |
Quote:
Quote:
e vorba de cum te-ai exprimat, mereu am acceptat atat aprecierile cat si criticile...Succes si tie cu proiectul! |
nu am fost atent la numar.e bine daca e inscrisa si ma bucur ca nu ai lasat balta fordul.sper sa ii pui si fusta aia sub bara fata,o sa arate misto.
|
Quote:
|
Quote:
Masina poate fi vazuta la garaj la Sile? |
nu masina este la mine in parcare, dar daca vrei s-o vezi iesim la o vorba :d 0722 696 685
Vand piese tuning granada: -eleron 100ron+montaj moca -grila+bad boy look 80ron -stopuri black look 80ron ambele -volan sport+butuc 100ron sau toate la 300ron, revin cu poze... |
8 Attachment(s)
The new lizu :twisted: in pregatire de vopsire, astept vopseaua, va fi xxx :lol: veti vedea voi dupa ;)
|
Abandonezi ideea cu Supra ?
|
da, e prea scumpa pentru mine si nu imi permit acuma...am alte probleme mai mari, si sincer o prefer pe lizu :D parca e mai senzatie cand merg cu ea, aia e prea sport si mai trebuie investit in ea ca sa fie brici. Poate o sa urmeze alta, sau poate nu, deocamdata lizu ramane proiectu meu si o s-o duc pana la capat. Sa vad ce engine gasesc pentru ea, as vrea un coss...acuma sa vedem, bani sa fie :D
|
Cred ca bucuria pe care am exprimat-o, atunci cand te-am vazut ieri pe Aviatorilor taind linia continua si intorcand putin accelerat, a fost cea care a contat in decizia luata de tine.:d
Bravo! ps: 0722353486 are de vanzare un cosworth - 1000 de euro, cel putine mie asa mi-a spus, dar cred ca poti sa-l iei si cu 800 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning