![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
pai avand in vedere ca ai muncit ceva la masina asta, ai eliminat din chestiile care nu iti dau liniste, si la una noua poti sa ai probleme si o iei de la capat, oricum tu stii ce probleme mai ai la ea si daca merita sa le faci sau nu, dar de curiozitate ce nu iti da pace la a ta ?
|
daca ii pt cincearu care mi l-ai aratat da meerita dar daca vrei sa iei o matza mai noua si sa te apuci sa dai altri bani alta distractie..... nu cred... ganedste-te cat ai bagat in ea pana acuma in a ta si apoi cantareste cat o sa bagi in alta ca sa o aduci la stadiu in care ii a ta si nu ma refer consumabile si tot ce inseamna stadiu motor rugina ci doar personalizare .
|
Quote:
|
Quote:
|
iti dau dreptate la ce mi-ai raspuns mai sus, dar si la ceva nou tot pierzi, oricum asa am gandit si eu cand mi-am luat masina, nu am luat una in care sa bag bani, am cautat una care sa fie cat mai aproape de ce imi doresc, una e sa pierzi bani la ceva care doar l-ai cumparat, si alta e sa pierzi bani ca ai investit mult in masina, nu se compara .. si cu ocazia raspunsului tau m-am gandit mai bine @ masina mea, decat ii fac "bubele" care le mai are si atat, ca ma gandeam sa si investesc in ea putin, cel putin pe moment m-am razgandit, mai ales ca pe langa banii pierduti asa cu timpu ca scade valoarea, fara casco daca intra cineva in tine cam aia e, mie de asta imi e cel mai mult frica, ca ganduri sa o vand nu am deci nu ma intereseaza ca nu imi mai scot banii
|
Quote:
|
salut aveai un eleron de GT il vinzi ofer un pret bun
|
Quote:
|
dami un nr de tel sa te sun sau un bip la nr 0721502430
|
Quote:
|
iti multumesc aseara la ora 23:00 l-am achizitionat,bafta la vanzare cu masina si motorul
|
Quote:
|
salut cum merge treaba cum stai ai mai facut ceva la ea....
|
Quote:
|
drift cu 1.8 spoler spart... fi mai explicit ca nu pricep... cum ai reusit perfrmanta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning