Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 89 G U W (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/108081-e30-89-w.html)

MARI_NSL 04-12-09 00:11

Re: E30 - 89 G U W

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 2859556)
O sa vin cu filmari , deja am spart un grup :D ... urmeaza sa sudez altul !

baga sudura calumea akolo ... arunca-i niste suruburi intre pinioanele alea sa nu se mai rupa ... :-)

si fortzzzaaa :D

turb0 05-12-09 22:33

guvide, hai frate cu pozeee :shock:

Guwy 05-12-09 22:56

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 2865343)

Daca vrei sa ma crezi nu am mai avut nici timp si nici chef de poze :D , m-am bucurat si ma bucur la maxim de masina asta ... inca nu imi vine sa cred ca este gata si este a mea !
Trebuie sa Ii pun bara spate si stopurile crystal :D ... plm si am mai facut mici retusuri :D !
Cand o sa o spal va primi si niste poze ... in momentul de fata este murdara :D !
Salut !

leonard 05-12-09 22:57

boss , sper ca nu-i pui stopuri "lexus stail" :))

RAZvan15 05-12-09 23:00

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 2865343)

si eu tot astept de niste muulte pagini poze/(filme) calumea cu masina terminata, dar nimic, doar promisiuni ca la guvern :|
hai Guwy ca e mister mare rau de tot pt unii masina asta :) nu vrea nimeni neaparat poze profesionale :P un telefon acolo cred se gaseste

Guwy 05-12-09 23:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by leonard (Post 2865422)
boss , sper ca nu-i pui stopuri "lexus stail" :))

In nici un caz , o sa atasez o poza cu stopurile !

Guwy 05-12-09 23:06

Quote:

Originally Posted by RAZvan15 (Post 2865429)
si eu tot astept de niste muulte pagini poze/(filme) calumea cu masina terminata, dar nimic, doar promisiuni ca la guvern :|
hai Guwy ca e mister mare rau de tot pt unii masina asta :) nu vrea nimeni neaparat poze profesionale :P un telefon acolo cred se gaseste

Crede-ma ca pot sa Ii fac oricand poze cu telefonul , dar se vad urat + ca mai sunt cateva retusuri la exterior !
Iar in momentul de fata masina este murdara si la interior si la exterior , cand o sa o spal o sa fac cateva poze ...
Filme vor aparea in curand , cand voi monta un grup autoblocant s-au inca unul sudat !

Marian_nebunu 06-12-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 2865441)
Crede-ma ca pot sa Ii fac oricand poze cu telefonul , dar se vad urat + ca mai sunt cateva retusuri la exterior !
Iar in momentul de fata masina este murdara si la interior si la exterior , cand o sa o spal o sa fac cateva poze ...
Filme vor aparea in curand , cand voi monta un grup autoblocant s-au inca unul sudat !

vreau sa te vad pe lat in ronduri :):D:D:D:D

Guwy 06-12-09 11:07

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2866032)
vreau sa te vad pe lat in ronduri :):D:D:D:D

Crezi ca eu nu vreau sa ma vad ? :D
Am facut cateva poze pe care le-am promis , chiar daca masina in momentul de fata nu este gata si este murdara ... mai am cateva lucruri de facut la ea ...
Mai trebuie sa vina si bara spate de la Oradea ... de la acelasi baiat care am luat bandourile si stopurile :D , pe aceasta cale tin sa Ii multumesc pentru pretul derizoriu pe care l-a facut :D !
Am atasat si un filmulet , in filmare nu am grup autoblocant si nici sudat ... deci nu am putut sa arat tot ce poate masina si nici tot ce pot eu :D , i-am dat putin la misto ca erau oameni si masini :D !

GJ 64 GAB 06-12-09 11:09

Eeee... vezi că se poate?...

Maşina a ieşit bine, mai trebuie cāte un retuş ici-colo, īn rest RUPEE!!!

Felicitări pentru munca depusă şi pentru rezultat!

Cristi01 06-12-09 11:12

Frumos ursu...bafta cu el!;)

Guwy 06-12-09 11:24

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2866117)
Eeee... vezi că se poate?...

Maşina a ieşit bine, mai trebuie cāte un retuş ici-colo, īn rest RUPEE!!!

Felicitări pentru munca depusă şi pentru rezultat!

Multumesc pentru apreciere , mai sunt retusuri de facut ... trebuie sa montez si colantez bara spate , montat stopuri , partea mica de la eleronul de mtech2 , vreau sa Ii cumpar jante Borbet T pe 16 7,5j pe fata si 9j spate , montat xenoane faza scurta si proiectoare ... dar rotile si xenoanele mai pot astepta :D ... trebuie sa cumpar la motocicleta kit de lant , cauciucuri , ulei si filtre :D ca , acum vine primavara si inebunesc fara motocicleta :D !

Guwy 06-12-09 11:25

Quote:

Originally Posted by Cristi01 (Post 2866128)
Frumos ursu...bafta cu el!;)

Multumesc frumos !

GJ 64 GAB 06-12-09 11:27

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 2866149)
Multumesc pentru apreciere , mai sunt retusuri de facut ... trebuie sa montez si colantez bara spate , montat stopuri , partea mica de la eleronul de mtech2 , vreau sa Ii cumpar jante Borbet T pe 16 7,5j pe fata si 9j spate , montat xenoane faza scurta si proiectoare ... dar rotile si xenoanele mai pot astepta :D ... trebuie sa cumpar la motocicleta kit de lant , cauciucuri , ulei si filtre :D ca , acum vine primavara si inebunesc fara motocicleta :D !

Acum cānd ai Bemveu la ce īţi mai trebe motocicletă?...

Oricum a ieşit super BMW-ul, şi văd că trage grav de tot!

Guwy 06-12-09 11:46

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2866159)
Acum cānd ai Bemveu la ce īţi mai trebe motocicletă?...

Oricum a ieşit super BMW-ul, şi văd că trage grav de tot!

Trage bine cu a 2 a in drift ... isi i-a imediat turele , dar acum fara grup sudat s-au autoblocant nu are nici un farmec :( !
Revin in FORTAAAAAAAAAAA cu filmari imediat ce montez un grup autoblocant s-au sudat !

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning