![]() |
Re: B~15~FOF
cristi , sa bagi la a ta 15w40 :))
sunt scaune de logan ma..dar cu reglaje...stau si eu mai lipit de asfalt da , au doar mufele pt incalzire. |
Quote:
sunt bune scaunele alea incalzite pe vremea asta:D bafta |
Foarte fain golanelul, si eu am tot unul rosu si vrea sa incep sa-l modific la exterior...mi-ai dat cateva idei bune :)
|
Mersi Replatek
|
10 Attachment(s)
facut si revizia de 45k.
inlocuit becul din portbagaj cu 2 baghete de leduri. pozne |
Eu am vazut masina si`mi place tare mult, cat despre "Andreea", e un baiat pe cinste
|
andreea e prietena lui ma...
|
Nu ma deranjeaza asta chiar deloc ...
|
nici pe mine..:P
|
14 Attachment(s)
cateva mici imbunatatiri
bujii iridium ngk ( isi merita toti banii) etrieri van(utilitara) si discuri ventilate ( foarte buna alegere , recomand , franare mult mai eficienta) consola tip sandero/ph2 ( urmeaza s`o modific , bag 2 ceasuri acolo) antena scurta ( o s`o vopsesc negru) prelungire bara fata sandero (am pus`o din cauza barei , care a facut "valuri" jos , unde se prinde , dar merge) traseu evacuare pe 50 , pana la catalizator cleme siguranta capota OMP bieleta anti-cuplu metalica , provenienta logan VAN capitonaj capota + capitonaj perete anti-foc ( foarte util , reduce zgomotul) cat mai curand saxofon ( in romaneste serpi) bi-xenon sau faruri cu angel ceasuri presiune ulei si temperatura apa (ceasuri cum aveau daciile 1300) |
frumoase unele modificari si alte practice ... bv ... foarte bine gandit facut .
|
mersi Obelix
si un filmulet cu noua evacuarea....foarte multumit de sunet. https://www.youtube.com/watch?v=9t05A...eature=related |
Se aude frumos toba!!
|
frumoasa fufa ta.
cam cat tea dus evacuarea? |
mersi mersi
a costat 260 ron cu tot intermediara |
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning