![]() |
Re: Street Night Racers Club
la multi ani pe 2010 si mult bahahaooos vba lu simplu ! :D
|
la multzi ani snr...sa ne auzim tare pe 2010
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva poze de aseara....ca sa nu moara topic-ul:D
e36-ele a primit o suspensie sport si un set de jante pe 16,sa le stapaneasca sanatos |
ce sa spun frumoase masini,membri activi si seriosi,felicitari voua!succes in continuare si poate ne vedem pe strazile din Romania:D
|
multumim mult stimate domn
mult succes si voua ,cu siguranta ne vom vedea la evenimente...deci si pe strazile romaniei noastre |
luarai foc opreaaaa... cand vi prin zona pe la olteni ?:))
|
in martie vin sigur ma:D
dar in martie cred ca vii si tu in bucuresti...hai ca vedem noi cum iti dau berea aia ,nerabdatorule :)) |
eu am venit mereu in bucuresti bre..dar nu am stat sa stau .. :-s
ho ca mai e putin cu treaba aia :))si apoi depinde de mine |
opreaaaa..in martie la 4 tuning days ma astept sa ma iei si pe mine la o demonstratie cu baietii tai ,nu ?:D cand vin in bucuresti
|
Ce se mai aude din Cafeneaua Street Night Racers???apropo participati la 4tuning day's???:)
|
:lol: You crack me up .
|
Trabi lui "Angel 05" io zic ca e de 4tuning day's asa ceva nu se vede la orice colt de strada :)
|
Traby-ul va intra la 4TuningDAYS...din primavara vom fi prezenti cu mai multe...
|
5 Attachment(s)
deci...au venit jantele pentru golf-ul albastru...momentan se strang piese pentru el iar pe la inceputul verii va face o plimbare pe la ghetto...speram sa iasa mult mai frumos de acolo
in sfarsit ursu 2.5 de la tg jiu este gata...atasez cateva poze :D cam astea ar fi noutatile...voi mai reveni cand va fi cazul |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning