![]() |
Re: Fiat UNO Turbo IE 1988
ps - vezi ca pista are 402 m ... si e posibil sa se dovedeasca prea lunga ptr masina ta
sper sa tina macar 400 m |
...eu nu am vazut nici un uno la Tulcea ...
|
nici eu am avut niste prob. nici nu ti inchipui ce rau imi pare dar sper sa ajung cu ea la baia mare
|
Quote:
Masinile astea bomba cu sute de cai, cu presiuni si puteri nemaintalnite care cresc ca harap alb intr o zi cati alti intr un an mai au si calitatea de a disparea exact cand trebuie sa confirme :lol: Nu e nici nici o suparare de aia se numesc basme, toata lumea vorbeste despre ele dar nu le vede nimeni niciodata la treaba, mai sunt cazuri pe forum, si nu putine :lol: |
Quote:
|
Eu unu abia astept sa o vad in actiune...sa filmezi si bordu la aceleratie si daca poti si ceasu de boost ;)
|
Quote:
|
in cateva zile vin bujiile NGK, am intrebat si de fise ..150 ron setul..multisor momentan..mai lasam
|
Cateva zile = weekend? :>
|
Avem:
4 x buji NGK BCP7ET - 3 electrozi, 1 x 3m de furtun de vacuum 1 x card de credit activat recent ;) 1 x G-tech (imprumutat) 1 x week-end de exceptie ..daca toate merg bine :) Revin cu amanunte picante dupa masuratori.. |
De unde ai cumpart furtunu de vaccum?
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai nene, azi n-au mers chiar toate bine... a cam plouat! ;))
|
bai nene in afara de faptul ca a plouat seara..nici ziua nu am putut sa fac mare lucru.
Am schimbat bujiile..mare schimbare in bine..motorul merge mult mai rotund( cai putere recuperati :) ), am reusit sa mut boost controlerul in masina ..dar din pacate cum incerc sa cresc putin in presiune cum incepe sa detoneze puternic..e o problema mare la mijloc...trebuie sa fie ceva pe alimentarea cu benzina...90% pompa nu mai e ce trebuia sa fie ..asa ca strangem bani pt pompa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning