Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Diverse discutii despre telefoane mobile (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/104367-diverse-discutii-telefoane-mobile.html)

dolb 15-04-09 19:38

Re: Diverse discutii despre telefoane mobile

una peste alta..telefonul nu a fost low-end !

trafy-vr6 15-04-09 22:07

Multumesc pt sfaturi...chiar m`au ajutat sa imi dau seama cum imi pun ca ringonte mp3...:))

apache 15-04-09 22:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2241795)
una peste alta..telefonul nu a fost low-end !

ba da, iti explic de ce?

dolb 15-04-09 22:44

hai zi de ce.

apache 15-04-09 23:24

este un produs low-end symbian. nu este un produs low-end nokia.

adytzy 16-04-09 23:02

harti navigator pentru n73

Am pe telefon un fel de navigator, doar ca nu am harti am descarcat de pe site`ul de la nokia ceva dar nu merge....are cine histe harti care se potrivesc pentru n73?....

pHlow 16-04-09 23:16

Re: harti navigator pentru n73

hartile sunt in functie de navigator. Nu exista o harta care sa mearga pe toate navigatoarele.

22VIN 16-04-09 23:17

sa fim seriosi, seria 3 de la nokia nu e low-end. seria 1 si 2 sunt low-end.
seria 3 e mai mult pentru multimedia, telefoane de pusti etc. luati ca exemplu 3650. primul telefon nokia cu posibilitate de filmare.
iar daca vreti telefon slab symbian, indiferent de varianta, cel mai bun exemplu e n-gage qd. un symbian redus la banal si pe buna dreptate, pentru ca nu asta era scopul telefonului. dar sa n-ai teme si nici posibilitatea sa pui mai multe tonuri de apel e inacceptabil.

adytzy 16-04-09 23:23

Re: harti navigator pentru n73

programu cu care ar trebui sa downloadez hartile se cheama ``Nokia Map Loader v. 2.0.2.`` doar ca pe mine nu ma lasa sa`l instalez, imi da eroare ii ceva legat de windows`u care`l folosesc(ii o copie)....iar navigatoru care`l am ii ala original, il aveam si din fabrica cand am cumparat telu, doar ca l`am formatat si l`am pierdut acuma l`am descarcat din nou, numai k nu am hartile....

dolb 17-04-09 08:07

apache..noi nu vorbeam de cel mai slab symbian. Noi vorbeam de telefoane low-end din seria 3xxx. Faptul ca 3250 acum e slab la symbian e irelevant. Pe vremea lui era bun si in nici un caz nu era lowend

VladM 18-04-09 14:51

Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ?

Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ? De exemplu am un E51 si mi-a zis cineva ca e chinezarie,cum pot sa verific ?:-?

22VIN 19-04-09 11:14

Re: Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ?

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2248310)
Cum se poate verifica un telefon sa nu fie chinezarie ? De exemplu am un E51 si mi-a zis cineva ca e chinezarie,cum pot sa verific ?:-?

pai usor. verifica daca ai holograma pe baterie, si compara spatele (cel de sub baterie) cu al unui e51 normal.

dolb 19-04-09 12:08

amphe...replicile sunt atat de ..... replici ca au si holograme si tot ce trebe :) .

anyway... ca sa iti dai seama..umbla prin meniu intens..foarte intens, ai sa iti dai seama de niste anomalii

VladM 19-04-09 12:10

Deci un prieten mi-a zis ca e chinez,da imi merge tot pe el wirelles,symbian tot. Nu este vreo ceva ca sa pot verifica ?

boy_wonder 19-04-09 12:19

daca imi amintesc eu bine, E-urile si N-urile de la Nokia sunt facute DOAR in Finlanda.. deci verifica unde e facut ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning