![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
eddy eu nu iti mai zic nimic ca sti foarte bine ce parere am eu despre lucrarile tale si despre tine.
Vezi ca luna viitoare cred sau cat de curand o sa am o lucrare mica pentru tine (o vopsire si numere cred) |
Quote:
stii ca pt baietii din club lucrez cu placere! :-) |
9 Attachment(s)
Golf I
motorul de 1,6 90% gata(fise bujii, filtru ulei, fise injectoare, delcou, curea din cauciuc la alternator...etc), mai trebuie doar montate jumatate de injectie, planetarele si teava de esapament (am refacut traseul din teava mai groasa pt ca cea stock era foarte dubtire) prinsa de galerie balamale functionale la capota motor.... cat de curand urmeaza si la usa finala terminata discuri perforate, etriere de Porsche revopsite rosu, arcuri cu amortizor si directie + suspensie functionale pe fata :shock: sunt gata montate Golf V interiorul mochetat cu alcantara, scaunele repozitionate, portbagaj imbracat in alcantara, rezervoare AIRRIDE vopsite, inscriptionate si montate in portbagaj, la bord am pus NAVI si climatronic originale de VW, pt ca nu avea de niciuna (mai trebuie finisate), 3 ceasuri aditionale in locasul de pe bord, construiesc cotiera fata (nu avea), ceas de presiune de la Airride instalat pe tunelul central, listuri Piano-wood pe panouri, detaliere butonase geamuri, etc... saptamana viitoare va primi niste BBS de exceptie si el... :twisted: |
E clar ! Tu eşti nebun ! :shock:
|
Da de unde Edy chiar stie ce face, felicitari raman blocat de fiecare data!!!
Cata rabdare poti avea??? |
Quote:
Quote:
am obtinut multe lucruri frumoase in viata prin rabdare... ma bucur ca va place ceea ce fac asta ma motiveaza! multumesc acelui/acelei moderator/moderatoare care a pus thread-ul sticky promit sa postez cat mai des, pt ca lucrez aproape zilnic la cate ceva |
Man , enumeri niste modificari ale machetelor de iti vine sa intrebi : Trage bine dupa modificarile astea ? :lol:
Frumos de tot , tu ai si cu ce , nu am vazut la multi jante bbs rs pentru macheta si alte " nebunii " d-astea ... Felicitari , ai maini de chirurg nu altceva :D |
Quote:
Dar e de calitateeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:peace::peace::peace::peace::peace::peace: |
Quote:
pai jantele costa si cine isi doreste jante trebuie sa si cheltuiasca eu de exemplu am dat aproape 100RON pe rotile astea Quote:
mersi |
7 Attachment(s)
in sfarsit m-am decis definitiv asupra jantelor ce vor echipa 2 dintre proiectele mele
pt A6 jante 19 inch originale S-line pe care le-am vopsit flat black si carora le-am adaugat capacele cu emblema originale de Audi, dar si discuri si etriere pe care le-am vopsit rosu in spate sunt deja montate definitiv si functionale urmeaza ca azi sa incep lucrul la bara fata de S6, care va avea sper si DRL (daylight running lights) functionale si sa montez rotile pe fata iar pt NEW BEETLE aceste 22 inch Asanti, pe care nu sunt sigur daca am sa le las cromate, masina urmand a avea o culoare foarte aparte :rolleyes2 aseara am inceput lucrul la un nou proiect si anume o masina care nu exista fabricata de nimeni la scara 1/18 - Audi S8 :twisted::twisted::twisted: |
Dupa tamplarie si dupa faianta.....stai la montanstar? :)))
|
Quote:
in loc sa te uiti la masini, tu vezi terasa! :lol::lol::lol: da acolo stau, suntem cumva vecini? :rolleyes2 |
Da...de o luna . M-am uitat si la masini...stai linistit. Vorbisem cu edi "mare" sa imi gaseseasca si mie un kadett si sa imi faca replica dupa gsi-ul meu....dar momentan nimic.
|
Quote:
am vazut eu GSI parcat la bloc si ma gandeam ca l-ai vandut ;) nu se gasesc asa de usor Kadett am vazut acum 5-6 ani la 1/18 dar era in 2 usi... |
Astept poze cu Audi S8!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning