![]() |
Re: Xtreme Club Emotion
Facand aceasta discutie "mai aprinsa" publica aici pe forum sau oriunde altundeva sau facand publice divergentele si problemele cu care se confrunta clubul , nu faceti nimic altceva decat O imagine nu tocmai buna clubului din care faceti sau ati facut parte. Aveti PM aveti messenger aveti telefoane ,,, aveti detoate...Ganditiva cat de greu e sa faci ceva bun pt club si cat de usor este sa faci ceva rau.
|
Quote:
Mai omule acuma fara suparare dar credene ca nu facem invitatzie speciala pentru fiecare. Si nu razvan a facut intalnirile si le-a facut Zet si am i9nteles ca nu stai in constanta. Chiar crezi ca nu ne intereseaza de voi mai ales ca eu am vrut sa va aduc de la bucuresti acasa nu vad unde este problema intalnirile s-au facut publice mai ramane sa sunam pe fiecare in parte ca sa ne vina facturile 3 mil ca doar suntem bancheri noi nu mai stim cum sa bagam benzina si sa ne carpim masinile ce naiba incelegetzi si voi. |
si cine a cerut asta ............oricum spune tu ..ce rost am eu in clubul asta ?..sa fie acolo ahh..si nu e de suparare ce am zis eu...doar miam zis parerea.......
apreciez getsu pe care ai vrut sa-l faci la bucale ..... U esti ONU? |
Quote:
|
Quote:
|
....azi a fost o zii din ce mai naspa ...nu vreau sa se credea cine stie ce lucruri depre mine...io m-am intors....stiu acuma va incepe barfa..sa vezi ce vorbe imi aud
Vreau ca miercuri sa ne vedem cu bine toti si mai ales totzi care sau certat sa dea mana si sa ingroape ce a fost azi pentru ca eu cred ca ne-am facut de tot cacatul fatza de celelalte cluburi ca ne-am spalat rufele in public. Numai bine.; |
Cum am zis si pe celalalt forum... SA NU TE MAI PRIND LA INTRUNIRILE EFECTUATE SUB NUMELE LIGII!
|
aha golanule ,te-ai razgandit acum ;)))nu stiu frate de ce te-ai agitat atat pana acum cu iesirea din club.
|
Quote:
stati linitsitzi nu va mai deranjez cu prezenta mea .... ZET .....nu e asa cum crezi u .. dar crezi ce vrei .. eu v-am lasata .....si nu o sa mai auzitzi de mine pe nicaieri ceau |
@GABBY......u ce zici de parerea mea ..am procedat corect ca m-am intors ?...daca nu ma intorceam ..puteam sa mai vin la intruniri ...Acum numai pot....lasa ca nu a murit nimeni din asta...
|
O singura rugaminte am la voi chiar daca nu ma cunoasteti unii dintre voi - va rog ca pe viitor toate aceste discutii sa fie purtate pe privat sau la fata locului....nu pe public! multumesc frumos!
ps. fiecare este liber sa faca ce vrea - sa iasa sau sa intre in acest club...motivele ii privesc pe fiecare in parte si nu e cazul sa se justifice in vreun fel dar daca vorbim insa si de prietenie atunci corect ar fi ca atunci cand are de gand sa iasa cineva sa aduca la cunostinta celui care conduce aceasta filiara in speta Razvan si motivele. Oricum Razvan este singurul care poate decide ce si cum in CT iar eu unul impreuna cu restul clubului si ma refer in special la Buc il sustinem 100%! |
Sper ca acest subiect sa fie considerat inchis definitv!
Dragoste cu forta nu se poate! Fiecare face ce este mai bine pt el dar cu bun simt si respect si pt ceilalti! Bafta |
yo le-am zis s ane intalnim dar astia..nik...
bai razvane vezi ca ma supar pe tine... |
Am hotarat cu razvan ca astazi la ora 8 sa ne intalnim la Aqua Magic cu totzi. Adica membri celor 2 cluburi. Il rog pe Zet sa anuntze pe toata lumea si sa vina si gemenii sa lamurim o data aceasta discutie il asteptam si pe cezar.
|
vedeti ca se poate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning