![]() |
Re: Dacia CT 04 X U B
Quote:
|
1 Attachment(s)
scaunele spalate,chiar uitasem ca au o culoare asa deschisa:))
|
Quote:
am fost si eu ieri prin constanta, dar nu am avut nr de tel a vreunui user din constanta, trec si luni pe la voi pe acolo poate ne auzim la un telefon ceva;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite iti las un pm cu nr meu de tel,cand vii ma suni ca ne intalnim sigur.app si dak iarna asta a fost nasoala am reusit sa sparg cutia ,am cumparat tot una de export sa imi vina pe suporti,si cu ocazia asta am vopsito portocalie :D
|
Quote:
mersi andrei eu luni o sa fiu pe la ora 9 pe la academia mircea cel batran nush cat o sa pot sta, pentru ca la 3 trebuie sa fiu in oras la munca dar ne auzim sigur;) |
oke suni si ne vedem,kara pai e vara frate o ardem si noi in mamaia la terase una alta, turiste:)),va recomand terasa Beirut :X au cadane.iarna ne vedem ca plictiseala e mare:))
|
5 Attachment(s)
Salut,dupa 2 luni am zis sa imi scot un pic dacia din curte pentru niste retusuri,am lucrat un pic la mecanica,cutia imi da batai de cap :( se lasa din jug si isi face joc.Am reusit sa imi dau cu pasla si pasta pe bara fata/spate,bratele metalice ale volanului plus altele.sper sa o scot la o tura in oras in weekend.Planuri de viitor in caz ca nu o voi vinde la anu -treceri la 4 prezoane,o revopsire si un motor.asta cand o sa vin din voiaj la vara.
|
Quote:
|
Asa mah blanosule,bine ca ai pus poze cu ea....ai mai scos-o de la naftalina:)))
|
da ma,imi era dor sa ma murdaresc;)).poate zilele asea ii pun bara stabilizatoare de fuego.sonny vorbim la telefon daca e.
|
Revine pe strazi cea mai blanoasa dacie.
|
Quote:
ok..nici o problema...;) |
salutare si la multi ani.cine ma ajuta si pe mine cu poze cu o evacuare sub prag...:-?? ma inereseaza doar tipsul.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning