![]() |
Re: Audi a dezvaluit noul R8 V10
:lol::lol:Doamne cat am putut sa rad la faza asta, sunt curios care va fi raspunsul Ferrari, poate ceva in genul asta: http://www.blogcdn.com/www.autoblog....-v-ferrari.jpg
si sa scrie My worst can overtake your best. Aa, si e o idee asa buna incat e pacat sa nu fie preluata si de altii, as vrea sa vad reclama asta cu noul Lexus LF-A V10, plimbandu-se ostentativ prin Maranello.:-P |
Quote:
De unde sti cine pe cine depaseste in poza aia ?? oricum cele doua masini nu sunt in aceiasi clasa :-P. ON TOPIC: e prea tare reclama mai ales la sfarsit cum peaca de langa aia cu scuterul :lol: |
foarte tare reclama :))
|
frumoasa rau reclama :D si masina de altfel
|
Daca imi permiteti... Vreu sa spun ca Audi-ul asta V10 are un sunet genial!
E foarte, foarte placut de ascultat :D (Spun asta acuma fiind ca numai azi m-am intalnit cu masina prima data) |
parca tot nu o intrece pe aia cu cele 4 cerculete de la chei :)
|
13 Attachment(s)
Galerie Foto: Noul R8 V10 in toata splendoarea sa
|
10 secunde cu sunetul motorului fac mai mult decat 100 de poze...arata bine pana la jante..
|
Doamne qm poate arata masina asta...:X:X:X..ma indragostesc!!:X..prea criminala!da` si pretu`..:O:O:O..i love it!!:X
|
audi.........
|
frumos....
|
foarte tare audiliiiiiiii
|
Avem 2 in oras...si vreau sa spun k dupa ce o vezi live ramai mut..si cum se aude cum urca in ture...ramai masca :shock: mai ales cand o vad la liniute cu un M3 negru tot din oras... pppffff :-<
|
a 5464 varianta a r8-ului..:) bvo felicitari! tare!
|
masina pt orice buzunar :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning