![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
la multi ani , din ala :mrgreen:
|
La multi ani!!!:-)
|
ms ms :mrhappy:
|
la multi ani , sa fi sanatos, fericit si la fel de trompetar k pana akum!!;)...
toate cele bune |
shantzi, la multi ani si tot ce iti dorest!
|
L A M U L T I A N I ! ! ! ShANtz-ule :) :)
:) :) |
va multumesc tuturor :)
|
shantzu-le la multi ani ptr ieri ... sorry dar nu am avut acces la calculator ieri de nici o culoare ... am stat toata ziua plecat ... multa bafta si tot ce-ti doresti !!
|
La Multi Ani Droopy....sa fii fericit si sanatos....:D
|
Quote:
ms razvane :) |
La multi ani si lu droopy ... ca ieri am aflat si eu .. :) sa traesti ca ne trebuiesti droopy ... !! ham ham :)
|
Quote:
|
Quote:
m-am gandit ca mai e vreun motor si nu stiu eu :D |
|
diseara la 21.00 la sala polivalenta se aduna lumea ptr un ultim omagiu ... merge careva din PL ?
|
La multi ani shantzule si Droopy .. shantzule bafta la scoala si Drive safe :P .. condoleante micutzu :(
|
Quote:
rip micutzu |
Quote:
R.I.P. Micutzu :cry: - S-a mai dus un Greu! :cry: |
Inca o palma de la Cel de sus...R.I.P....:(
|
Poate ne ziceti si noua astia care ati fost asta seara la polivalenta, daca s-a discutat ceva .....
|
Quote:
|
cum facem pt BZ? eu sambata ma duc la SIAB si duminica la BZ.
DON..daca tot vrei ceva frumos, vezi aici http://www.mobile.de/SIDRm8l6vaFKIyS...1111276904086& sau asta http://www.mobile.de/SIDo4JWPnjrP57V...1111277309216& |
legat de ce ziceam...SERES.
vedeti cum a fost: https://forum.4tuning.ro/421-serres-cup-weekend-race-track-27-30-septembrie-2007/53115-primele-materiale-foto-video-eveniment.html poate data viitoare ne strangem si noi. eu sincer vreau sa merg. si am vorbit cu inca 3-4 masini. alt S3, un R32, un GTI.... si sper sa vina cati mai multi concurenti. sper la CTR, ST.. pana data viitoare sper sa am franele si suspensia sport, ca sa scot ce trebuie din masina. |
Cine se pricepe la aplicatii Windows? Am multe dvduri cu muzica si caut un program cu care sa gestionez toate melodiile... De ex. sa-mi faca o baza de date cu toate melodii sa dau search la cea pe care o caut si sa-mi spuna pe ce DVD se afla... Multam'
|
stiam vreo 2 programe care faca asta dar am uitat.
stai ca ma gandecs si zic. |
ok mersi!.
|
va mai amintitzi de mine?am revneit si yo p`aci :D
|
Quote:
|
Kr3atZa sincer nu incerca sa te afirmi pe aici cu scandale si discutii in contradictoriu(s-a mai incercat si nu a mers).sincer parerea mea e k u acuma ai progresat de la NFS sau alt joc cu masini la forumu asta si vrei sa ne arati k sti si k ne dai clasa la cea ce noi incercam sa invatam si sa facem de ani de zile.sincer dak vrei sa faci fata aici incearca sa iei si u forumu de la inceput si sa citesti fiecare post k s-a ai si u un pik de habar de ce se vorbeste aici.
|
shhhh..... andrei_hrz.... s-a intors fata shi noi nu i-am pregatit un welcoming comitee.... :evil: .... itzi sustzin parerea... mai putzin faza cu "citeshte fiecare post".... asta e... aproape imposibil... :lol: sunt zeci de mii....
dar.... cel mai bine sa incercam sa fim on-topic shi sa respectam parerea fiecaruia..... eu atata zic..... |
daca intra si alexa mai des...atunci da comunitate si baietzi si FETE,.....
|
Kr3atzA baga-te la LFS (live for speed adica) si cand scoti performante decente atunci poti sa zici ce vrei tu. :D
|
ce misogini sunteti mah:))
|
unde mah..dimsport pimped?
eu chiar ma simt bine cu fete! |
DimSport Pimped cand vreodata... :)
|
fery..pai mai lasa jantele si treci la pimpait. :)
ti-am vazut masina acu vreo 2 seri prin centru. intre locul de parcare a lu tre si al meu. te cam risti acolo :))) si daca vine si khalis sau Dinu..clar nu mai ai loc :P mi-au placut jantele dar 1 lucru nu mi-a placut. daca nu te deranjeaza: franele par mult prea mici. pe fata discurile sunt mici fata de janta...si fata de cat are janta liber...dar pe spate e chiar ciudat . se vede capacul tamburilor prea mic. |
eu sunt doar temporar parcat acolo...asa ca nu va fac probleme :)
cat despe observatii ... stai linistit ca nu ma deranjeaza, pe fata nu stiu daca se vede aiurea..dar pe spate intradevar e urat pt aspect, da trebuie facut ceva...dar pt performante sunt suficiente pt 80 de cai :) |
La multi ani Kastore! sa fii sanatos, sa ai tot ce-ti doresti si sa fii iubit! ;)
|
Mi-ai rebotezat nick-ul Bogdane a?:) Dimsport pimped a?... you VAG PIMP :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning