Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Hirlau Paul 02-04-12 12:55

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 4961462)
ce-s alea rosi de pe fiesta?

sunt cv leduri de la CIP!
sa zicem un tuning ieftin :))

roli 02-04-12 13:34

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

tiuning zici:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol::lol::lol::lol:

NEo007 02-04-12 14:24

Knight Rider..

catalin94 02-04-12 20:42

23 Attachment(s)
Vineri 30.03.2012

BOGDAN_UWW 02-04-12 22:00

frumoase semnalele alea vopsite de la dacie...ori suntem pasionati de tuning ori nu mai suntem :lol:

sper sa nu se supere nimeni pe mine dar...o masina de pasionat nu ar arata asa....aia e tiganeala...

Maniak22 02-04-12 22:17

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4963071)
frumoase semnalele alea vopsite de la dacie...ori suntem pasionati de tuning ori nu mai suntem :lol:

sper sa nu se supere nimeni pe mine dar...o masina de pasionat nu ar arata asa....aia e tiganeala...

O fii atins omul cu pensula/trafaletul cand a vopsit masina:)))
Acu serios, nu stiti oare nu vrea sa vanda dacia ? Vrea sa isi cumpere un prieten una pana in 1978 inclusiv.

Paul Low 03-04-12 10:21

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4963131)
O fii atins omul cu pensula/trafaletul cand a vopsit masina:)))
Acu serios, nu stiti oare nu vrea sa vanda dacia ? Vrea sa isi cumpere un prieten una pana in 1978 inclusiv.

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4963071)

Despre a cui vorbiti :lol:

ar75gti 03-04-12 11:27

Quote:

Originally Posted by Costel-TBO (Post 4961206)
masini nu au fost?:lol:

:)))))))...u crazy..:))

BOGDAN_UWW 03-04-12 12:27

Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4963646)
Despre a cui vorbiti :lol:

dacia ta :lol:

Paul Low 03-04-12 13:05

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4963911)
dacia ta :lol:

i'am tras si eu un CIP TIUNING .... :lol::lol::lol::lol::lol: pe mine ma intereseaza sa ma tina pana in vara cand imi iau ceva calumea, nu mai mult asa ca buna ii deocamdata :D:lol:

Scz pt Off Topic :oops:

91-GRS 03-04-12 20:33

Quote:

Originally Posted by Hirlau Paul (Post 4962107)
sunt cv leduri de la CIP!
sa zicem un tuning ieftin :))

ar arata mai bine fara, asta e doar pararea mea , nu esti obligat sa ma asculti

criss 03-04-12 21:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4963963)
i'am tras si eu un CIP TIUNING .... :lol::lol::lol::lol::lol: pe mine ma intereseaza sa ma tina pana in vara cand imi iau ceva calumea, nu mai mult asa ca buna ii deocamdata :D:lol:

Scz pt Off Topic :oops:

Pacat,si dacia poate fi frumoasa ;)

Paul Low 03-04-12 22:32

Quote:

Originally Posted by criss (Post 4964681)

asa-i dar momentan nu am planuri sa o fac... poate ramane plan pe viitor dupa ce o sa am o masina "tzapana" cu care sa ma plimb :D

morghen 03-04-12 22:50

cine e ala din poza?

catalin94 04-04-12 19:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by criss (Post 4964681)

ai dreptate!
Am cautat in ultimul timp informati daci "readuse la viata" si sunt foarte frumoase

BOGDAN_UWW 04-04-12 23:34

4 Attachment(s)
sunt destule exemple pe net....inca o dacie...ce a fost si ce a ajuns...
https://www.youtube.com/watch?v=tXn8B...ature=youtu.be
imi cer scuze pentru off topic

CristiiCRS 04-04-12 23:37

Oricum Paul Succes Pt Civic sa te vedem cu el odata ! :D

Paul Low 05-04-12 16:26

lasa-ti daciile in pace ca faceti prea mult off topic din cauza mea :lol:

@CristiiCRS Mersi mult frate sa dea Dumnezeu sa am banii necesari si sa o cumpar pana in vara :D

calinpetco 05-04-12 22:26

haualeu, ati ajuns la dacii! :D

vorba aia... "how low can u go"

nu vrea nimeni una? am de vanzare un exemplar...

CristiiCRS 05-04-12 22:42

Noul model Dacia 1100, care va intra în producție în septembrie 2012, va fi fabricat în două variante de motorizare: încet și foarte încet, va păstra caracteristicile aerodinamice de sicriu ale modelului precedent și va oferi fiecărui cumpărător posibilitatea de a beneficia de standardele obișnuite de calitate Dacia: pierderi de ulei, balamale care scârțâie, finisaje interioare făcute pe genunchi, șuruburi lipsă, garnituri care lasă apa să intre și cutii de viteză fără treapta a 3-a.

SCZ DE OFF TOPIC , Dar nu m-am putut abtine sa nu postez ! =))))))))

calinpetco 05-04-12 23:10

mah... o fi sau nu asa... dar daca compari un logan 1.5dci oricare, ales de pe strada, cu un astra G sa zicem 1.7dti tot ales la intamplare de pe strada... fac pariu ca la capitolul scurgeri sau mizerie opelu-i campion... deci hai ca nu mai e dacia ce a fost odata... numa romanu asa-i, daca nu-i fudul...

mai aud pe unii vociferand din tot felul de "masini" ca nu le-ar trebui logan nici gratis... te umfla rasu efectiv...

CristiiCRS 05-04-12 23:11

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4968123)
mah... o fi sau nu asa... dar daca compari un logan 1.5dci oricare, ales de pe strada, cu un astra G sa zicem 1.7dti tot ales la intamplare de pe strada... fac pariu ca la capitolul scurgeri sau mizerie opelu-i campion... deci hai ca nu mai e dacia ce a fost odata... numa romanu asa-i, daca nu-i fudul...

mai aud pe unii vociferand din tot felul de "masini" ca nu le-ar trebui logan nici gratis... te umfla rasu efectiv...

da stiu dar era faza comica :D

roli 05-04-12 23:32

Quote:

Originally Posted by CristiiCRS (Post 4968064)
Noul model Dacia 1100, care va intra în producție în septembrie 2012, va fi fabricat în două variante de motorizare: încet și foarte încet, va păstra caracteristicile aerodinamice de sicriu ale modelului precedent și va oferi fiecărui cumpărător posibilitatea de a beneficia de standardele obișnuite de calitate Dacia: pierderi de ulei, balamale care scârțâie, finisaje interioare făcute pe genunchi, șuruburi lipsă, garnituri care lasă apa să intre și cutii de viteză fără treapta a 3-a.

SCZ DE OFF TOPIC , Dar nu m-am putut abtine sa nu postez ! =))))))))

am si eu o intrebare... tu ce masina ai?

BOGDAN_UWW 05-04-12 23:45

6 Attachment(s)
de eram in locul lui mai bine taceam....

``Dacia: pierderi de ulei, balamale care scârțâie, finisaje interioare făcute pe genunchi, șuruburi lipsă, garnituri care lasă apa să intre și cutii de viteză fără treapta a 3-a.``

uite aici o dacie de 25 de ani...si crede-ma....nu e nimic schimbat la tabla...si a fost la mare...si prin destule judete din romania...
....da tu un bmw e36 si un golf 3 pe mana unui cioban si atunci sa vezi ca si din masinile alea o sa curga ulei , balamalele vor scartaii , si cutia de viteze va fi vaisamar....as vrea sa vad toate parerile voastre despre dacii daca nu s-ar supara domnul moderator....

multi ma intreaba la misto de ce bag banii in dacie...eu le raspund...ca sa se mire prostii ca e dacie si nu altceva mai scump...sunt masini depasite intradevar...dar totusi la vremea ei a fost masina....si inca functioneaza totul bine...dar sa nu uitam de la ce am plecat...

ar75gti 06-04-12 00:30

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4968123)

tu de ce nu-ti iei un logan beemvistule???...:))

NEo007 06-04-12 11:11

Putine Dacii vechi si in stare proasta proasta mai circula pe strazi.. Dar sunt si alte masini straine care circula la fel de cazute.
In rest de Logan, eu am o parere buna. E o masina corecta, cu toate ca nu are dotari ce se puteau pune acum 20 ani pe un BMW. Dar totusi e o masina relativ noua si foarte decenta cu toate ca nu se bucura de ultimele tehnologii, pentru ca nici nu se vrea asta. Mai sunt si persoane care zic ca nu vor Dacie in vecii vecilor, asa ca aleg un BMW, Audi, VW, cu km reali, cumparat de la un batran, impecabil la care cand pica ceva, 2 lunii aduna bani pentru reparatie..
Am auzit pe altii de siguranta... ziceau pfoaaa Loganu are numa 3 stele la EURONCAP, ce praf e, dar ei habar nu au ca o pisicuta din 1997 are 1 stea..
Oricum Dacia se bucura mai bine de respectul celor din afara tarii si asta spune tot despre ce natie suntem :lol:

Dragster 06-04-12 11:26

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4968638)
Putine Dacii vechi si in stare proasta proasta mai circula pe strazi.. Dar sunt si alte masini straine care circula la fel de cazute.
In rest de Logan, eu am o parere buna. E o masina corecta, cu toate ca nu are dotari ce se puteau pune acum 20 ani pe un BMW. Dar totusi e o masina relativ noua si foarte decenta cu toate ca nu se bucura de ultimele tehnologii, pentru ca nici nu se vrea asta. Mai sunt si persoane care zic ca nu vor Dacie in vecii vecilor, asa ca aleg un BMW, Audi, VW, cu km reali, cumparat de la un batran, impecabil la care cand pica ceva, 2 lunii aduna bani pentru reparatie..
Am auzit pe altii de siguranta... ziceau pfoaaa Loganu are numa 3 stele la EURONCAP, ce praf e, dar ei habar nu au ca o pisicuta din 1997 are 1 stea..
Oricum Dacia se bucura mai bine de respectul celor din afara tarii si asta spune tot despre ce natie suntem :lol:

Cititi bine si bagati la cap..........like+

Paul Low 06-04-12 12:00

Blame it on me ! :lol::lol:

Se striga prezenta pentru diseara !!!
Cine vine?

St0rMrAgE 06-04-12 12:04

Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4968701)
Se striga prezenta pentru diseara !!!
Cine vine?

1. St0rMrAgE (first meeting :D) - cu toate ca nu pot sa promit ca ajung pe 19 fix, dar sigur ajung :)
2.

Paul Low 06-04-12 12:06

Adevarul e ca putine masini mai sunt fabricate pentru a rezista ca daciile vechi. Asta cu care umblu eu pana gasesc o ocazie sa imi gasesc o masina buna la un pret bun nu are nevoie de reparatii majore... doar motorul sa fie putin reglat si la caroserie lucrat foarte putin, in rest nimic. In vremurile ei bune se plimba prin toata Europa si lasa in urma multe masini straine din vremea aceea.

Paul Low 06-04-12 12:08

Quote:

Originally Posted by St0rMrAgE (Post 4968708)
1. St0rMrAgE (first meeting :D) - cu toate ca nu pot sa promit ca ajung pe 19 fix, dar sigur ajung :)
2.

Mai ai numarul meu de tel? ma suni cand poti veni si iti spun exact unde suntem :D daca nu dami un PM si iti mai dau nr meu inca odata :D

St0rMrAgE 06-04-12 12:09

Quote:

Originally Posted by Paul Low (Post 4968713)
Mai ai numarul meu de tel? ma suni cand poti veni si iti spun exact unde suntem :D daca nu dami un PM si iti mai dau nr meu inca odata :D

Am si nr tau si a lu Roli... o sa va sun inainte sa vin...

paulpirvu 06-04-12 12:48

vin si eu... unde va adunati si la ce ora ?

Paul Low 06-04-12 13:22

Parcare Patinoar ora 19:00

CristiiCRS 06-04-12 13:43

Prezent ! Ne vedem acolo :D Patinoar ora 19:00

Paul Low 06-04-12 15:09

Totusi se cam strica vremea si daca incepe sa ploua nu putem sta afara. Ce facem pana la urma? pareri?

CristiiCRS 06-04-12 15:27

Parerea mea daca tot ploua , Atrium sau Galleria ! :D

Paul Low 06-04-12 15:30

Deci

Eu oricum ma duc pana in parcare la patinoar si vad cine ii pe acolo si discutam sa vedem daca ramanem sau mergem la atrium.

Daca nu stam acolo/nu ii nimeni incepem sa dam toti telefoane unu la altu sa ne vedem la Atrium/Galleria.

Este ok asa? :D

roli 06-04-12 16:58

Consiliul local 4 tuning arad (adica eu si prietenii mei imaginari):lol::lol: am decis ca ne vom vedea la patinoar.

Din cauza extorsiuni a degajamentului de nori sa petrecut o "nu mai pot sa dorm" si apa, vedeti si voi.:lol::lol::lol:

Paul Low 06-04-12 22:00

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4969012)
Consiliul local 4 tuning arad (adica eu si prietenii mei imaginari):lol::lol: am decis ca ne vom vedea la patinoar.

Din cauza extorsiuni a degajamentului de nori sa petrecut o "nu mai pot sa dorm" si apa, vedeti si voi.:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Indubitabil....

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning