Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

tedyystaff 12-07-11 16:05

Re: My KYS !!

felicitari pt masina facuta cu gust:D:D

B-61-KYS 14-07-11 18:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tedyystaff (Post 4460406)
felicitari pt masina facuta cu gust:D:D

Multumesc teddy :)

Demontat bord pentru vopsire ( negru mat in ton cu usile ) si repozitionat mai bine bara spate :

B-61-KYS 14-07-11 21:40

1 Attachment(s)
Este pe cale sa fie finalizate si ultimele componente ale masinii, ramase necustomizate : stopurile....

SV25MBN 14-07-11 21:41

Eram sigur ca nu le lasi tu asa ;) Le faci ceva in stil mattheo sau mai clasic?

B-61-KYS 14-07-11 21:43

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4465699)
Eram sigur ca nu le lasi tu asa ;) Le faci ceva in stil mattheo sau mai clasic?

Clasic cu mici ajustari :) stilul lui e pus deoparte :) ( marca inregistrata ) :)

B-61-KYS 16-07-11 00:42

2 Attachment(s)
bordul s-a vopsit si s-a montat!!

AnDrEiCa 16-07-11 12:29

Frumos!

b-49-reu 16-07-11 20:43

frumos bafta in continuare

adi.schumi_tm 17-07-11 09:02

Asa cum am mai spus arata foarte bine masina,mai ales acum ca prinde contur si interiorul.Mai o tapiterie negru cu rosu pe scaune,facuta la comanda,si ar fi bestial si interiorul.Felicitari pt. munca depusa si ceea ce ai reusit sa faci din aceasta masina.

P.S.: Ai vopsit cu ceva vopsea speciala bordul?ca sa nu se reflecte pe parbriz?Ce procedeu ai folosit la vopsirea fetelor de usi?ca as vrea si eu sa le vopsesc dar imi e "teama" ca se va decojii vopseaua si atunci va arata urat chiar de le-as revopsii.Multumesc,astept raspuns.

B-61-KYS 17-07-11 09:25

P.S.: Ai vopsit cu ceva vopsea speciala bordul?ca sa nu se reflecte pe parbriz?Ce procedeu ai folosit la vopsirea fetelor de usi?ca as vrea si eu sa le vopsesc dar imi e "teama" ca se va decojii vopseaua si atunci va arata urat chiar de le-as revopsii.Multumesc,astept raspuns.[/QUOTE]

Bordul este vopsit cu vopsea de la Klar, negru mat . Inainte de vopsit s-a pregatit suprafata prin degresare , aplicat un strat plastofix apoi 2 straturi de vopsea. Aplicarea vopselei s-a aplicat cu pistolul , la cuptor .
Nu reflecta in parbriz deparece e mata vopseaua....
Acelasi procedeu l-am aplicat si la fetele de usi , stalpii interiori , plafonul etc etc

adi.schumi_tm 17-07-11 09:31

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4469706)
Bordul este vopsit cu vopsea de la Klar, negru mat . Inainte de vopsit s-a pregatit suprafata prin degresare , aplicat un strat plastofix apoi 2 straturi de vopsea. Aplicarea vopselei s-a aplicat cu pistolul , la cuptor .
Nu reflecta in parbriz deparece e mata vopseaua....
Acelasi procedeu l-am aplicat si la fetele de usi , stalpii interiori , plafonul etc etc

Multumesc mult pt raspuns.

UniculSGM 17-07-11 09:59

Acum mai ai nevoie de un motor puternic, frane corespunzatoare si o suspensie. Un kit complet eventual :D

B-61-KYS 17-07-11 10:00

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 4469772)
Acum mai ai nevoie de un motor puternic, frane corespunzatoare si o suspensie. Un kit complet eventual :D

Robert......nu ma omora :)) si asa-s dator la camatari !!! ( glumesc)

cine stie...poate poate....vreodata :)

B-61-KYS 17-07-11 23:07

3 Attachment(s)
Stopurile s-au finalizat . va urma montajul lor...

mihai.ghetto 17-07-11 23:19

foarte grav bordu negru, ce diferenta uriasa de look
de stopurile cu led nu zic nimic, ti le-ai pus ca loganele au probleme cu electrica si semnalizeaza cu frana si pozitia uneori :))

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning