![]() |
Re: My KYS !!
felicitari pt masina facuta cu gust:D:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
Demontat bord pentru vopsire ( negru mat in ton cu usile ) si repozitionat mai bine bara spate : |
1 Attachment(s)
Este pe cale sa fie finalizate si ultimele componente ale masinii, ramase necustomizate : stopurile....
|
Eram sigur ca nu le lasi tu asa ;) Le faci ceva in stil mattheo sau mai clasic?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bordul s-a vopsit si s-a montat!!
|
Frumos!
|
frumos bafta in continuare
|
Asa cum am mai spus arata foarte bine masina,mai ales acum ca prinde contur si interiorul.Mai o tapiterie negru cu rosu pe scaune,facuta la comanda,si ar fi bestial si interiorul.Felicitari pt. munca depusa si ceea ce ai reusit sa faci din aceasta masina.
P.S.: Ai vopsit cu ceva vopsea speciala bordul?ca sa nu se reflecte pe parbriz?Ce procedeu ai folosit la vopsirea fetelor de usi?ca as vrea si eu sa le vopsesc dar imi e "teama" ca se va decojii vopseaua si atunci va arata urat chiar de le-as revopsii.Multumesc,astept raspuns. |
P.S.: Ai vopsit cu ceva vopsea speciala bordul?ca sa nu se reflecte pe parbriz?Ce procedeu ai folosit la vopsirea fetelor de usi?ca as vrea si eu sa le vopsesc dar imi e "teama" ca se va decojii vopseaua si atunci va arata urat chiar de le-as revopsii.Multumesc,astept raspuns.[/QUOTE]
Bordul este vopsit cu vopsea de la Klar, negru mat . Inainte de vopsit s-a pregatit suprafata prin degresare , aplicat un strat plastofix apoi 2 straturi de vopsea. Aplicarea vopselei s-a aplicat cu pistolul , la cuptor . Nu reflecta in parbriz deparece e mata vopseaua.... Acelasi procedeu l-am aplicat si la fetele de usi , stalpii interiori , plafonul etc etc |
Quote:
|
Acum mai ai nevoie de un motor puternic, frane corespunzatoare si o suspensie. Un kit complet eventual :D
|
Quote:
cine stie...poate poate....vreodata :) |
3 Attachment(s)
Stopurile s-au finalizat . va urma montajul lor...
|
foarte grav bordu negru, ce diferenta uriasa de look
de stopurile cu led nu zic nimic, ti le-ai pus ca loganele au probleme cu electrica si semnalizeaza cu frana si pozitia uneori :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning