![]() |
|
Re: Club Cielo
sorrry de post-ul de mai sus aveam impresia k e azi
|
Quote:
|
Quote:
e super baietzas dacia wrc :) akuma naspa ca a luat ban dar mno... |
pe la ce ora ne vedem la romexpo?
|
am fost in romexpo...am mnurit de p sculata numai bunaciuni mai ales la motoareeeeeeeeeeeeee
|
7 Attachment(s)
my car ... pe la 4tunning days :) si pana mea eu
|
8)acu toti care nu am ajuns tre sa ne bagam unghia in gat nu ????
|
am fost si eu... frumos, dar usor dezamagit de unele "chestii". sper ca ziua de maine sa completeze lipsurile de azi. pt cine nu a fost, vedeti ca s-au pus poze si filmulete la threadul respectiv.
judele, vad ca si tu ai un bec ars la pozitie. e moda, sau...? ca si eu am, dar pe stanga :lol: mi-am comandat pe led, sper sa tina. |
vre-un cielo p-acolo ????
|
Quote:
nu iti pune becuri pe led , eu am schimbat deja 3 serturi din targ . cunosc o multime de oameni care si`au pus , toate sfarsesc la fel ... ARSE ! Am inteles ca o alternativa a ledurilor este , philips face niste becuri care dau lumina xenon pe pozitie , cica s`ar gasi si la noi . |
Quote:
|
sooper tare eu la ora aia sunt tot la munca ....
becuri philips gasiti pe www.aspad.ro scuze de reclama dar incercam sa ajut eu mi-am luat de la ei: blue vision pt faruri pozitii si proiectoare si m-au costat 150 cu tot cu transport (firma e in bucuresti ca si mine) . comanda poate ajunge in max 48 ore |
Quote:
|
Quote:
judele, cam scumpe becurile... am inteles ca se gasesc si prin alte locuri, inclusiv in carrefour, unde am vazut si eu... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning