![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
-jurec imi place foarte mult cum ti-a iesit interioru'.
-darius sincer, mie nu prea imi plac jantele astea de bora. Ii statea bine cu RS-urile alea... E masina ta, faci cum vrei. :D -equinox am eu bara spate daca te ajuta, si am si niste jante Porsche Teledials 16" cu tot cu gume. -utzu pare rau de BMW... Cum imi pare si de e34 ala pe care l-am avut. -killer frumos loganu' tau, bafta cu el incontinuare. Eu am mai facut rost de niste bani si am dat comanda de consumabile pentru Jetta, la Porsche Bucharest Nord. PS : am un golf III coupe de dezmembrat . Are si niste jante orbital pe 15" . De pe el am luat motoru' VR6 2.9L . |
Quote:
|
@jurec10: Arată bine interiorul.
@R.Equinox: Multă răbdare īţi doresc,o să ai nevoie. Ştiam că mulţi nu vor fi de acord cu aceste jante,dar pānă la urmă e o chestiune de gusturi. |
4 Attachment(s)
Am pus suspensia e H&R Ultra Low ma costat o caruta de bani....:(( + am gasit in dimineata asta la Tg.Jiu la targ bara fata/spate 300 lei bucata, le'am luat si am si plecat acas de le'am montat.Ma gandesc sa fac toata masina in culoarea barilor... + am dat eleronul jos :D
@ Frumoase aLL |
Quote:
Poze nu am, sunt la tara ... Dar iti spun pe cuvantu' meu ca e in aceeasi stare ca al lui Darius . Doar ca e stock . Daca astepti pana diseara, poate reusesc sa iti fac o poza .... Ps : e posibil sa fi rezolvat placa ... Era virusat driveru' ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi am reusit sa dau jos usile si aripile pe fata....Cred ca e prima masina care poti da jos aproape totu de pe ea!.Imi place mult..asa pot lucra mai bine...
Attachment 2429977 @jurec10-Ai dreptate..o sa am nevoie..Dar incet incet o readuc eu la viata:X..cum era in tinerete! @Tis-ul-Mersi dar nu am nevoie...nu am banii necesari..inca...iar in legatura cu jantele lui Darius ..eu zic ca sunt speciale..pe toate golfurile vad numai Rs/Borbet etc..dar acum fiecare cu gusturile lui;) @DariusAlexandru-Iti multumesc! @grc-Suspenisa e reglabila? sau Statica? |
2 Attachment(s)
-Tis-ul&Darius:Mersi pentru aprecieri baieti.
-Equinox:Da asa este bafta! Aseara am iesit cu EVO-ul la plimbare,si surpriza cand ma invarteam mai cu pofta am luat o bordura si un gard:evil:Am avariat bara fata si aripa spate stanga. |
3 Attachment(s)
Achizitie Noua !!!!
Pret: 5000 E |
Quote:
|
1 Attachment(s)
@grc: Nu īţi freacă la denivelări ?
Am avut şi eu o pisică,dar nu era atāt de low şi mai freca la denivelări de drum.Dar eu am avut şi o suspensie ieftină,de calitate mai slabă. |
Quote:
O idee pentru culoare? |
3 Attachment(s)
Acum 3 zile am luat de la un pusti de 19 ani o opel astra g cabrio.
Tot atunci i-am cumparat o pereche frumoasa de "adidasi", si apoi am si bagat-o la grunduit pt culoare noua. Azi am luat-o de la grunduit si am postat si pozele. |
Quote:
|
Quote:
Bafta cu ea ! Ca am mai facut niste bani, maine ma apuc de Jetta . Montez motoru', schimb consumabile si ma apuc de tablarie . vlado cum vrei tu sa fim prieteni cu tine, daca ai grunduit masina cu geamuri,interior etc. OFF : Tot n-am rezolvat placa . Joi imi va aduce tata alt PC, pana atunci ma bat cu fratimiu pe un singur PC :lol:. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning