![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
a3ds cred ca cea mai mare pondere o au firmele , cei care alimenteaza cu carduri/bcf-uri . La o incasare cash de 54.000ron sa zicem , mai sunt si ceva produse (produse foond si nonfood ) iar la nonfood intra si combustibilul , pe cand la incasari carduri routex+bcf-uri poti avea 25-30.000ron lejer , ce reprezinta combustibil in mare parte . Prea putini isi fac rovignete , sau au card cu care pot cumpara orice produs. Pot sa iti dau drept exemplu o firma de curierat , care au tiruri , si vin 2-3-4 in fiecare seara si alimenteaza intre 800-1200ron fiecare in parte , masinile mici intre 65-540ron fiecare si multe alte firme ...
|
ar fi bine sa mai tragem o tura pe 21 la petromul din militari spre A1 , e chiar ultimul la iesirea din oras, are cred ca 6 sau 8 pompe...deci trebuie sa fim undeva in jurul a ...cat mai multi :D. De acolo chiar alimenteaza multi. ne putem intalnii in parcarea la metro militari care e destul de incapatoare...si se afla la 50 m de petrom.
DECI RAMANE CEVA STABILIT PE 21 in Bucuresti la PETROM MILITARI ??? EU PREZENT ( in cazul in care o sa fim de acord mai multi ) CINE SE MAI BAGA ??? cutzitare imi cer drepturile de autor pentru una dintre poze postate pe blogul tau :)) |
Ce pretentii sa ai de la mb si de la zoso???????????
Nu inteleg de ce dati exemple 2 nulitati care sunt repetente la capitolul bun simt! |
Quote:
|
Quote:
vine benzina la 7 lei LITRU o sa ajungem ca aia in america sa ne producem singuri BENZINA in casa !!! |
Quote:
Acum e scumpa si la ei, vreo 3 dolari un gallon. Deci, cam 24 de mii de lei un litru. La banii lor, plm, sarace, criza. De remarcat insa, in America guvernul nu taxeaza la modu' viol si jeapca benzina cu 60 la suta ca la noi, au taxe pe benzina sub 15 la suta. Noi ne permitem, suntem mai smecheri. |
Quote:
|
Quote:
ROMANUL o duce FOOARTE FOOARTE BINE !! 1 nu il deranjeaza BENZINA 5 lei ..sa ajunga 7 lei LITRU 2 taxa auto ILEGALA ...asta e o platim ........... 3 hingherii auto 800 lei PARCAREA ...asta e dam 800 lei alta data parcam atent 4 impozitul de 1000 si 1000 de lei la motoare peste 2000cc ...sau cum impoziteaza astia NO COMMENT !!! |
Actiunea asta trebuie neaparat sa fie combinata cu alimentarea doar de la cel mai slab jucator de pe piata . Prea putin ii afecteaza plata cu monezi odata la cateva saptamani.
|
eu am bagat de la luk si n-are nicio greata masina.
|
Quote:
Quote:
iar dak ne strangem ceva putem face... Quote:
E si un post pe paginile inferioare cu un baiat care soune ca s-a certat cu nevasta-sa si a lasat-o acasa cu copilul sa ajunga acolo, numai sa faca ceva. asa ca " PRIETENI " ramane ceva pe 21 ???? |
21 sa fie, i'm in :D
|
Quote:
|
Quote:
Potoliti-va cu certurile. De altfel, a fost sters postul meu cu referire la atentionare: daca se insista cu protestele de genul blocarii pompelor s-ar putea sa va treziti cu neplaceri - in tara asta mai exista securitatea si se va proceda exact ca in 90, cand principalii instigatori la violenta erau securistii infiltrati printre protestatarii calmi. Eu sustin cauza nealimentand de la grupul OMV / PETROM. Mai multe informatii pe ve ve ve punct eject punct ro. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning