![]() |
Re: Club astra bertone
foarte amuzant flo bbi si modeo eu am pus o intrebare asteptam un raspuns de la cine stie nu de la niste neavizati ca voi;) daca nu va simtiti bagati in seama incercati in alta parte:)
|
eu o dau pe a mea...la schimb....am o taxa de am vrut sa fac infart la finante acolo si nu am reusit..:)...am dat o gramada d bani pe ea din germania si acum...o dau la schimb cu orice inmatriculat fara difrenta..poate fi an si mai mic..astept propuneri.
|
Quote:
|
poate sa ma sfatuiasca cineva si pe mine unde as putea sa o pun ca si anunt de schimb pe schimb cu conditia de ai plati taxa?am toate cele facute cartea etc etc aca foaie idioata de la finante care atesta faptul ca am d eplatit undeva pe la 98 de mil?..o schim cu ceva mai inferior sau cash..5500 fara taxa.repet sau nu stiu daca am precizat am dat pe ea din germania 6800 din show-rum de la opel frankfurt era bay back...
|
Quote:
|
iti multumesc de sugestie...dar ce fac aici?:)adik sper sa nu par talamb dar..nu prea vad anunturi aici....cum a sputea sa postez eu acolo un eventual schimb?
|
Quote:
|
iti multumesc frumos.
|
Quote:
|
uitasem ca vreau numai 2.0T, vasilika ce motor are al tau?
claudiur2004 pe ym |
Quote:
|
Quote:
E bertonist omul. A avut 2.2.....a facut p dracu in 4 sa ia turbo dar are nevoie de banuti din pacate. Masina e foarte ok. Taxa e 400e parca,e adusa inainte de 15 decembrie sau cum e regula ca nu mai stiu exact http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...20-278158.html |
foarte frumoasa masina
|
interiorul este impecabil. Afara , mai sunt de facut mici retusuri. Cauciucurile pe spate sunt 225/45/17. Motorul merge f bine. La banii aia parerea mea ca se merita. E din bucuresti,fostul proprietar era din calarasi si se speriase de noua taxa tripla si a dat.o :)
|
sa platesca taxa are mult mai multe sanse la 7000 inmatriculata
momentan sa vand masina nevestemii astra f diesel din 97 4 usi cu 2500e astept omu sa vina cu banii si sunt deskis la bertone la vectra nu renunt:) oricum vorbim sambata la pitesti, sa vb si cu master of bertone, guru florinike |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning