![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
salut,
am si eu o rugaminte la userii din Sibiu. multumiri anticipate vedeti postul de televiziune VTV pe reteau de cablu in Sibiu? in ce zone si pe ce retea? multumesc mult. |
VTV in sensul de Valcea TV?
Nu prindem. |
|
il prindem si-l si batem.... :lol:
|
stie cineva in sibiu vreun atelier/magazin care se ocupa de statii cb?calibrari,verificari.. sau cineva dispus sa imi imprumute o antena pentru un test?
|
ce fac elementele antisociale? dorm toate?
|
Vreau sa adresez si eu o intrebare consatenilor mei :)) cam cat ma costa sa vopsesc(inca nu stiu culoarea) sau colantez(negru mat) astra mea f in 4 usi, ca as vrea sa rezolv in sibiu pentru ca pe aici e scump, multumesc anticipat :D
|
|
Quote:
|
Care e userul care locul de munca la ROMTELECOM?
ba nu stiam cum sa te opresc pe scari... hai zi care ai fost.. |
@mosneagule ai imbatranit rau...nu te mai vede lumea la fata:)) ai uitat de noi taica
|
Quote:
|
am gasit cea mai EPICA reclama...cei care ma cunosc personal stiu despre ce vorbesc...
https://www.youtube.com/watch?v=mUHCo...eature=related defapt...cautand mai atent am observat ca sunt 2.... https://www.youtube.com/watch?v=P4D8F...eature=related Geniale... Important e mesajul, se solutioneaza DEFINITIV daunele usoare in 7 zile. Reclama de 50000 de euro. |
Tino... s-au anulat treburile cu statie si sub in masina...
Taicamio.. cu ideile lui innapoiate.... mi-a spus ca daca o sa am sub in masina nu o sa mai aud sirena de la ambulanta... si pe motivu asta..m-am certat cu el... si stramba rau de tot din nas cand ii spun de treaba... Timpul le rezolva pe toate Nu am imbatranit chiar asa de tare.. |
nu ai imbatranit chiar asa tare, dar totusi nu ai mai venit la intalniri. Poate reusesti maine de la 8.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning