![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Gifu asta trezete aminitiri... ca si "drumetia" de aseara ....:)
|
Psycho ...sa vedem cum facem sa imi dai mai multe filmuletze si poze cu matale ......eu nu am cum sa le iau daca le bagi aici pt ca intruu de la o sala de net ....ca nu mai am net acasa /........vb noi ....vreau sa facem unu calumea !
|
Ery .. de mult nu ne mai jucasem asa prin orash ... sa sara pietonii de pe treceri :) .. a fost frumos .. bravo rdv-u .. bravo ery .. bravo mie ;) .... la mai mare :D .. pacat k nu am filmat :D
|
atzi trecut cumva shi pe bd tomis pe la 12 asha in forja????
|
daca era rdv-u .. ery si eu da :D noi eram :D ....
|
mancavar tata da frumos se mai aud motoarele area....io stau mai sus de dacia la biserika alba ....shi presupun ca atzi plecat in forja dupa ce atzi trecut de tzatzele alea din asfalt ..:)).....mam shi speriat..ca atzipisem putzin ....trebuia sa facetzi shi voi un filmuletz ca sa vdm shi noi cum vatzi distrat:D
|
vedeti ca e camera la spital
|
deci v-ati lamurit cata abureala a fost cu radarele din oras,da?a fost o abureala la care toti romanii au pus botul si chiar si acum sunt sigur ca sunt multi care zic ca sunt camere si radare pe toate bulevardele dar stati linistiti,a fost doar o campanie de intimidare.forja placuta:)
|
imi zice cineva ca cica e camera cu radar fixa la trocadero....acum vre-o luna juma....dupa cateva seri uit de ea si trec cu cel putin suta pe acolo....stau si astept sa vina.....si pe mamaia la fel ....am ajuns la concluzia ca au fost povesti aruncate....
|
mi-a trimis cineva un mass pe messinger cum ca este in cta un bmw urs de culoare mov ...tunat(eleron bari..etc) shi cika ar fi un spion ...de la politzie...io atunci nu am crezut...shi a doua zi am trecut pe langa sectzia de politzie din piatza chiliei ..shi lam vazut parcat in fatza sectziei...shi era noaptea tarziu ...adica nu puteai sa spui ca a venit omu la politzie cu alta treaba......vam zis asta ca o informatzie ...nu sunt sigur ca e adevarat....asha ca fitzi pe faza;)
|
vrajeala ... leonard ....
ziceau k radare fixe k plm ... dar frectzie ... cica ar fii la dacia si la spital |
e un urs mov cu nr HAI de constanta nu haiu de bucuresti :rolleyes2 ...oricum putin plauzibil sa fie undercover, prea k in filme ;)
|
Quote:
mah si eu si ery am primit aks asa k nu a fost chiar vrajeala 8) |
HAIu spion.....:)) ce draq mah....voi nu veniti la cursell legale....intrati la arhiva la filmulete si o sa il vedeti cum isi bubuia cauciucurile pe Kogalniceanu....auzi...spion
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning