![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
...si cat te vaiti ma...eu am plans un sfert de ora dupa ce am vb cu tine!! si pe tine te enerveaza maxim lovelilii....:lol::lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
super...eu te auzeam aseara k vrei 2 turbine si chiar ma intrebam ptr c?:))))
bi-turbo...treaba boss c sa zic d abia astept sa il scoti p strazi un v12 in 2012 cu 2 turbine....MAXIM!!!!!! |
Da repede se mai misca cineva :D
|
V 24 in linie:))
|
bai!pana la urma a vandut taxiu si a luat alt urs? ca mi-a dat cu ceata si nu am proiectuare:))
|
Pana la urma cum e ,ai dat galbeneala si treci pe albitura sau cum,ca sa moara familea mea de inteleg nimica :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Deci sa va scot din ceata...
Jakalu o sa vopseasca asta alba in culaore getaxului (galben) Apoi o sa urmeze un 12 v |
Bre jakale te apreciez din toata inima, desi te plangi ca nu ai si ca iti e din ce in ce mai greu !!! De ursi nu te lasi !!! chiar esti un adevarat impatimit, nu ca altii care tin ursu in fata blocului sa-l manance rugina ca nu au bani de intretinerea lui !!! Succes si indeplinirea viselor tale si mai ales in ale fiului tau !!!
|
ce ti ai luat pana la urma ca io nu mai inteleg nimic :lol:
|
Quote:
da-l draq de turbo, biturbo....mergem pe aspirat in continuare... pune motorul ala mai repede sa vedem cum trage la cati bani a bagat ala in el....:D |
Dai bataie vedem ce iese..defapt ce iese stim deja...ceva galben si miraculos...
|
va ramane alb defapt...astia albi trag mai bine :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning