Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 29-03-07 14:42

Re: Comentarii lucrari!

3 Attachment(s)
si iara dupa ceva timp si din partea mea un Symbol GT-R, asa cum sper sa arata al meu.
sunt doua versiuni...unu cu faruri negre si unu cu cele cromate...care va place

SatanaVeX 29-03-07 15:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 823031)
inca o lucrare:)

Imi place cum o iesit! am incercat si eu ceva de plictiseala....:(

AdY9005 29-03-07 16:48

reme : nice clio ;) , singuru defect carbon este ireal
mari 4 speed : culoare ireala , kitu e de proasta calitate e pixelat
satanavex : culoare ireala , faruri ireale , janta spate stramba

MARI_NSL 29-03-07 18:03

2 Attachment(s)
:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :rolleyes2 :lol: :o

ra2 29-03-07 18:23

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 823485)
si iara dupa ceva timp si din partea mea un Symbol GT-R, asa cum sper sa arata al meu.
sunt doua versiuni...unu cu faruri negre si unu cu cele cromate...care va place

una grande porqeria am trait sa o vad si pe asta...renault cu bot de Mitsubishi :|:| plus ca nu e facut cum trebuie adik e prea mare,se vede ca e bara pusa adik nu ai sters cum trebuia din bara si e putin alta nuanta bara fata de restu mashini

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 823679)
:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :lol: :o

bara are alta culoare fata de restu mashini...interioru se vede ciudat si scaunu ala mai are putin si iese din mashina. acolo unde ar trb sa fie motoru ce naiba e?ca a motor nu pare iar plasa e fara umbre

Aaronnel^ 29-03-07 18:28

Quote:

:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :rolleyes2 :lol: :o

mari asculta de sfaturile celor care se pricep. Lasa-te de postat toate caricaturile pe forum
Motorul e plat.. scaunu parca e de la TIR, bara e blury, semnalizarea una e fumurie si alta e pe jumate, angel eyeurile se suie pe pleoapa, masina asta nu are luneta. Cam atat am putut observa eu:)

Asculta de cei mai experimentati(Gabi,Ace_Axel,andrey_2003). Ia o pauza. Nu mai posta totul pe forum .. invata sa lucrezi.. uita-te pe tutoriale.

Bafta

Ace Axel 29-03-07 18:37

Quote:

mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 mici modificarii.. comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat

:omfg: aauuu my eyes... they're bleeding :nosebleed ... :lol: :lol: :shock:

69WRX 29-03-07 19:18

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 822343)
m-am jucat azi un pik cu photoshopu ..si am facut cateva modificarii la o octavia rs...

la tine aia e octavia rs ? :omfg: :poke: =)))))))) cred ca esti :drunk: ...adik beat..

andrey2003 29-03-07 19:53

Quote:

praf.............

!41! 29-03-07 21:19

2 Attachment(s)
m am aliniat si eu noilor tendinte in tuning impuse de mari4speed asa i ca i super???:rolleyes2

ps. im i cer scuze de nesimtzire da vad ca se poarta!!

frost_dani 29-03-07 21:25

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 823842)
praf.............

la fel shi pt tine !41!
bah tu te-ai uitat sa vezi ce lucrezi..asta e cea mai mare panarama care am vazuto...sa stii ca noi nu avem nevoie de figuranti pe aici..

boy_wonder 29-03-07 21:45

2 Attachment(s)
am facut si eu roveru..

Ace Axel 29-03-07 22:10

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 823979)
la fel shi pt tine !41!
bah tu te-ai uitat sa vezi ce lucrezi..asta e cea mai mare panarama care am vazuto...sa stii ca noi nu avem nevoie de figuranti pe aici..

cred... sau sper cel putin ... k zicea la misto

dj_poznasu 29-03-07 22:21

2 Attachment(s)
ce ziceti de gandacu meu:lol: ?...cum mia iesit culoarea si carbonu?:rolleyes2 :shock:

dj_poznasu 29-03-07 22:22

!41!...ce draq e aia..e cea mai panarama rabla:lol: :lol: :lol:

!41! 29-03-07 22:56

normal ca e la misto!!!!! tre sa fi orb sa faci asa ceva!:D

vlad_VSV 29-03-07 23:06

@dj poznasu: umbra la capota pe far,culoare ii cam ireala(prea stridenta),janta spate plata,ai vopsit si semnalizarea,carbonu de pe oglinda...cam ireal si pus aiurea.....cam atata

Nubyan 29-03-07 23:15

:lol: :lol: :lol: :lol: Ce tareeeee.Nu mai pot de ras.Bv 41.Sa o duci la expozitie :lol: :lol: :lol:

SatanaVeX 30-03-07 00:53

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 823971)
m am aliniat si eu noilor tendinte in tuning impuse de mari4speed asa i ca i super???:rolleyes2

=))))mortala :)) spunemi si mie de unde ai luat jentile alea ca si mortale :))

MARI_NSL 30-03-07 01:04

wow .... bai !41!.sa stii frate ca ce ai facut tu ..mama este ..e nb .. sastii ca ai castigat admiratiia tuturor baietilor ..bv man..
ps..vezi in .....de trb ta si nu mai comenta tu aiurea ...mu te mai da tu zmardoi ....in fata la lume ...si tu faci caterinka esti nb ....:)) a ajuns si la tine akolo calcu cu net si suferii de vt ...lasa-te frate ;):))))=
)))..scz offtopic

MARI_NSL 30-03-07 01:08

off topic ..scz ca mai postez odata ...AM MAI SPUS ..STIU SI IO CARE E OCTAVIA RS am scris rs ca asa am vrut ....adi vroiam sa spun ca e rs by meee.:)))) nu mai scriieti in toate posturile .. ca ..aia nui rs .. ca stu si io ....;) bafta ..scz..offtopic

Aaronnel^ 30-03-07 01:11

mari lasa`te de VT

OmB* 30-03-07 01:47

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 824427)
mari lasa`te de VT

poate o sa se lase de vt cand o sate lasi si u de postatul aiurea.... scuze de off dar sa stii k e la fel de stresant sa apara si cate un comment dinasta aiurea dupa fiecare post al ei/lui...

L33L00 30-03-07 09:24

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 823971)

omfg nu mai pot de ras .... :lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol:lol: e pur si simplu incredibil!! lol:lol:

Ace Axel 30-03-07 10:09

pacat k e gabi ocupat k altfel zbura de mult cred ...

ra2 30-03-07 10:16

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 824683)
pacat k e gabi ocupat k altfel zbura de mult cred ...

stai sa se termine nebunia asta cu tuning day's sa vezi cum zboara vreo 3-4 odata:lol:

Barum 30-03-07 11:11

am auzit bine ? se face curatzenie ? :)))

p.S.: Reme vad ca ai revenit in fortza :twisted:

69WRX 30-03-07 11:13

ba da e panarama masina lu !41!...ar trebui pusa la kistchuri virtuale(sau cum so scrie) :)))

Manson 30-03-07 13:48

2 Attachment(s)
scuzati-mi absenta dar am avut unele probleme cu calculatorul...un golf 1

dj_poznasu 30-03-07 13:54

manson...la roata din spate se vede k ai coborat masina;) .in rest e mijto k e mai simpla:D

MARI_NSL 30-03-07 14:37

2 Attachment(s)
manson imi place cum a iesit golfu ....la roata spate un pik defect jos.....;) dar e ok ..
am un olticit...sper ca nu se supara nimeni ca postez ....eu cred ca e mai curata lucrarea asta decat celelalte ....niste comm daca vretii ;)):(..de aku am sa postez numai lucrari care cred ac merita postate ....;)

Aaronnel^ 30-03-07 14:44

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 825082)
manson imi place cum a iesit golfu ....la roata spate un pik defect jos.....;) dar e ok ..
am un olticit...sper ca nu se supara nimeni ca postez ....eu cred ca e mai curata lucrarea asta decat celelalte ....niste comm daca vretii ;)):(..de aku am sa postez numai lucrari care cred ac merita postate ....;)

Bravoo .. asta crek k e cea mai buna lucrare a ta pe care am vazuto:)
Janta fata e cam ovala .. si cea din spate e putin descentrata .. si sunt un pik de tot blurry... in rest nu prea observ alte defecte.
La decals trebuia scazuta un pik de tot opacitatea.

Keep up the good work

MARI_NSL 30-03-07 14:48

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 825091)
Bravoo .. asta crek k e cea mai buna lucrare a ta pe care am vazuto:)
Janta fata e cam ovala .. si cea din spate e putin descentrata .. si sunt un pik de tot blurry... in rest nu prea observ alte defecte.
La decals trebuia scazuta un pik de tot opacitatea.

Keep up the good work

ms Aaronnel...am sa stau de acu mai mult timp pe o lucrare si sa o fac cat mai bine.....da rotile sunt un pik blurry ....pt ca era la o rezolutie mai mika...;) bafta :D

dj_poznasu 30-03-07 14:49

mari4speed ...masina asta in spate nu prea are o terminatie aqolo la aripa;) ...vine numai alb trebuia pus ceva k sa nu se vada asa..si selectiile cam strambe

MARI_NSL 30-03-07 15:34

2 Attachment(s)
:oops: :lol: ......mai am un glof ...
ps..pt prima data cand fak carbon ....:D;)...commm..stu ca e un pik bluryy la aripi .unde vine rota ..;) astept..altele..;)

Nubyan 30-03-07 15:40

Asta da progres.Arata bine masina.Sigur ai facuto tu:?:

MARI_NSL 30-03-07 15:42

da sigur ..io am facuto ....m-am enervat ..si am zis ..da mah io nus instare..;)..si uite ca daca te concentrezi iese :d;) mss

Reme 30-03-07 15:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Barum (Post 824786)
am auzit bine ? se face curatzenie ? :)))

p.S.: Reme vad ca ai revenit in fortza :twisted:

revenim revenim si cu altceva...cu un logan...ce parere aveti?

Nubyan 30-03-07 15:50

Nu imi place cum arata la discurile de frana.

Barum 30-03-07 16:03

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 825197)
revenim revenim si cu altceva...cu un logan...ce parere aveti?

Reme jentziile sunt putin ovale si la bara fata ai umpica de blur in rest mi se pare in regula ;)

p.s.: sper ca la urmatoarea sa nu mai vad asha gresheli mari :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning