![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
3 Attachment(s)
si iara dupa ceva timp si din partea mea un Symbol GT-R, asa cum sper sa arata al meu.
sunt doua versiuni...unu cu faruri negre si unu cu cele cromate...care va place |
4 Attachment(s)
Quote:
|
reme : nice clio ;) , singuru defect carbon este ireal
mari 4 speed : culoare ireala , kitu e de proasta calitate e pixelat satanavex : culoare ireala , faruri ireale , janta spate stramba |
2 Attachment(s)
:D mai revin si o cu un ursache.....dala turbat ....v8 ;) mici modificarii..;):oops: comentarii va rog ....daca tot ..l-am facut .....l-am postat :d:oops: :lol: :rolleyes2 :lol: :o
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Motorul e plat.. scaunu parca e de la TIR, bara e blury, semnalizarea una e fumurie si alta e pe jumate, angel eyeurile se suie pe pleoapa, masina asta nu are luneta. Cam atat am putut observa eu:) Asculta de cei mai experimentati(Gabi,Ace_Axel,andrey_2003). Ia o pauza. Nu mai posta totul pe forum .. invata sa lucrezi.. uita-te pe tutoriale. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
m am aliniat si eu noilor tendinte in tuning impuse de mari4speed asa i ca i super???:rolleyes2
ps. im i cer scuze de nesimtzire da vad ca se poarta!! |
Quote:
bah tu te-ai uitat sa vezi ce lucrezi..asta e cea mai mare panarama care am vazuto...sa stii ca noi nu avem nevoie de figuranti pe aici.. |
2 Attachment(s)
am facut si eu roveru..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de gandacu meu:lol: ?...cum mia iesit culoarea si carbonu?:rolleyes2 :shock:
|
!41!...ce draq e aia..e cea mai panarama rabla:lol: :lol: :lol:
|
normal ca e la misto!!!!! tre sa fi orb sa faci asa ceva!:D
|
@dj poznasu: umbra la capota pe far,culoare ii cam ireala(prea stridenta),janta spate plata,ai vopsit si semnalizarea,carbonu de pe oglinda...cam ireal si pus aiurea.....cam atata
|
:lol: :lol: :lol: :lol: Ce tareeeee.Nu mai pot de ras.Bv 41.Sa o duci la expozitie :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
wow .... bai !41!.sa stii frate ca ce ai facut tu ..mama este ..e nb .. sastii ca ai castigat admiratiia tuturor baietilor ..bv man..
ps..vezi in .....de trb ta si nu mai comenta tu aiurea ...mu te mai da tu zmardoi ....in fata la lume ...si tu faci caterinka esti nb ....:)) a ajuns si la tine akolo calcu cu net si suferii de vt ...lasa-te frate ;):))))= )))..scz offtopic |
off topic ..scz ca mai postez odata ...AM MAI SPUS ..STIU SI IO CARE E OCTAVIA RS am scris rs ca asa am vrut ....adi vroiam sa spun ca e rs by meee.:)))) nu mai scriieti in toate posturile .. ca ..aia nui rs .. ca stu si io ....;) bafta ..scz..offtopic
|
mari lasa`te de VT
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat k e gabi ocupat k altfel zbura de mult cred ...
|
Quote:
|
am auzit bine ? se face curatzenie ? :)))
p.S.: Reme vad ca ai revenit in fortza :twisted: |
ba da e panarama masina lu !41!...ar trebui pusa la kistchuri virtuale(sau cum so scrie) :)))
|
2 Attachment(s)
scuzati-mi absenta dar am avut unele probleme cu calculatorul...un golf 1
|
manson...la roata din spate se vede k ai coborat masina;) .in rest e mijto k e mai simpla:D
|
2 Attachment(s)
manson imi place cum a iesit golfu ....la roata spate un pik defect jos.....;) dar e ok ..
am un olticit...sper ca nu se supara nimeni ca postez ....eu cred ca e mai curata lucrarea asta decat celelalte ....niste comm daca vretii ;)):(..de aku am sa postez numai lucrari care cred ac merita postate ....;) |
Quote:
Janta fata e cam ovala .. si cea din spate e putin descentrata .. si sunt un pik de tot blurry... in rest nu prea observ alte defecte. La decals trebuia scazuta un pik de tot opacitatea. Keep up the good work |
Quote:
|
mari4speed ...masina asta in spate nu prea are o terminatie aqolo la aripa;) ...vine numai alb trebuia pus ceva k sa nu se vada asa..si selectiile cam strambe
|
2 Attachment(s)
:oops: :lol: ......mai am un glof ...
ps..pt prima data cand fak carbon ....:D;)...commm..stu ca e un pik bluryy la aripi .unde vine rota ..;) astept..altele..;) |
Asta da progres.Arata bine masina.Sigur ai facuto tu:?:
|
da sigur ..io am facuto ....m-am enervat ..si am zis ..da mah io nus instare..;)..si uite ca daca te concentrezi iese :d;) mss
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu imi place cum arata la discurile de frana.
|
Quote:
p.s.: sper ca la urmatoarea sa nu mai vad asha gresheli mari :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning