![]() |
Re: Club CIELO
1 Attachment(s)
Sal,baieti ma bate un gand sa fac un bb spate si ma tot jucam cu ph shopu,voua care va place mai mult?
|
mie imi place cum e acma adica stok :)
|
de 5 ani de cand am masina...am zis ca daca o vopsesc varianta 2 o s-o fac...s-ar vedea super
|
da, tot vaianta 2 imi place si mie! adica cea dreapta!
|
Quote:
|
ANUNT!!!!
pentru cei care nu stiu.... in ultimul weekend din aceasta luna respectiv 30.06-01.07 are loc la Brasov camping Darste intalnirea CLUB CIELO ROMANIA.....va asteptam |
De fapt incepe de pe 29...
|
care mergeti la brasov fratilor, daca ne strangem mai multi , ne intalnim si mergem in colana ca asa e frumos
|
Mergem destui, daca esti interesat vino joi pe la ora 20 la Polivalenta, la intalnire si discutam detaliile. Sau intra pe clubcielo si gasesti discutia acolo.
|
salutare din nou la toata lumea? ati intalnit careva urmatoarea problema: cand cuplez aerul conditionat incepe sa patineze cureaua si scartaie ingrozitor dar numai cand revine la relanti...accelerata nu se mai aude.. aveti idee care este dimensiunea curelei de la compresor? am schimbat-o de 2 ori si degeaba ca tot patineaza ..ce ar putea fi
|
Incerca sa o intinzi putin mai tare. Sigur cea de la clima scartie?
|
salutare din nou la toata lumea? ati intalnit careva urmatoarea problema: cand cuplez aerul conditionat incepe sa patineze cureaua si scartaie ingrozitor dar numai cand revine la relanti...accelerata nu se mai aude.. aveti idee care este dimensiunea curelei de la compresor? am schimbat-o de 2 ori si degeaba ca tot patineaza ..ce ar putea fi
|
Quote:
|
Quote:
|
Poti verifica si rola intinzoatoare. Cand dai cureaua jos invarte de ea si vezi cum merge si daca se invarte usor sau scartaie.
|
Quote:
|
Poate sa faca urat si compresorul daca e praf. Fa un filmulet sa auzim si sa vedem.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pai aia nu e la metru. Curea AC cielo e de o singura dimensiune. E strans la maxim intinzatorul? Pune un film si poze ca sa te putem ajuta.
|
Quote:
|
Salut am si eu un Cielo, sincer m-as alatura cu mare placere clubului, dar as prefera un Club Daewoo... sa nu se tina cont ca se conduce un Cielo sau Tico sau Matiz, Nubira, Lanos, Nexia sau mai stiu si eu ce alt Daewoo. La comun cred ca ar fi mult mai frumos... ar avea ce sa se discute :) Multa bafta!
|
Quote:
|
Quote:
Salut si bine v-am gasit! Fiecare cu parerea lui :) Eu sunt din Bucuresti si sincer nu am dat peste niciun grup Cielo sau Daewoo care sa faca intruniri... eu ma duc la intruniri 4tuning, in general vinerea seara. Noroc! |
Ia uite ce topic e pe sectiunea Daewoo... https://forum.4tuning.ro/313-discutii...a/page-11.html
Exista si clubcielo.ro, forumul comunitatii Cielo din Romania. Per total, ne intalnim in fiecare joi, in jur de ora 19-20 (unii ajungem pe la 19.15-19.30, altii dupa ora 20), stam pana in jur de ora 22.30-23, in parcarea din partea dreapta a Salii Polivalente. Mai vin si cei de pe gmclub (fostul daewooclub). Te asteptam maine seara daca vrei... eventual iti poti face si cont pe clubcielo. Deci exista... si cluburi, si intalniri... totul e sa cauti :) |
Salve baieti,va deranjez cu o mare problema,ieri mergeam linistit prin oras cu 3-a la relanti,cand,brusc se opreste motorul,in prima instanta am crezut ca am ramas fara gaz:)),dar dao-n scanteia masii,nu raman asa brusc,era noapte,am parcat masina,si am luat-o pe jos acasa.
Astazi am luat-o la puricat,bubina de scanteie albastra(puternica),deci iese din discutie,am schimbat capacul,modulul de aprindere,luleaua, si bobina din int. delcoului,faza este ca da pe fisa scanteie pana la capacul de delcou,de acolo,sa iasa pe fise,nu mai da nimic. Ce sa fac ca innebunesc,si am nevoie si de masina,ce poate fi? Merci frumos tovarasi . |
Quote:
|
Nu iese pe tester?
|
Quote:
|
Quote:
|
ati avut careva probleme cu picuraturi din baia de ulei? eu am schimbat garnitura de vreo 3 ori si tot imi picura baia. cum imi pot da seama daca am presiune prea mare in baie?
|
Quote:
|
Nu cred ca are treaba cu presiunea. Mai de graba calitatea garniturilor pe care le schimbi. Ai curata bine inaite sa pui alta noua? Poti incerca sa pui un silicon rezistent la asa ceva.
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare , dupa ce schimbi garnitura de chiuloasa , trebuie sa strangi chiuloasa dupa un timp ? Multumesc anticipat .
|
Da. Dupa un timp trebuie verificat.
|
Quote:
|
Re: Club Cielo
Quote:
|
Exista topicuri speciale pt virtual tuning, va rog pastrati o oarecare ordine pe topicul de club.
|
Salutare.......de curand mi-am cumparat si eu un cielo, deci ma alatur si eu acestui club....:D
Si as vrea sa va intreb ce ar putea sa aiba masina ca atunci cand am sub 10 litri in rezervor la viraj stanga se opreste motoru (nu se mai alimenteaza) si daca o las cam 5 secunde isi revine.....masina are motor de 1.5 16V in doua axe...... MULTUMESC....... |
Quote:
Salut si bun venit, aparent ai acelasi motor ca mine, eu nu am problema ta, dar sper sa nu cumva sa ai o problema pe traseul de alimentare... ca atunci cand faci virajul sa nu mai ajunga combustibil in injectoare... nu zic ca asta ar fi, dar imi dau cu parerea :)! Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Stima! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning