Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

18BSV 06-06-12 11:23

Re: Club CIELO

1 Attachment(s)
Sal,baieti ma bate un gand sa fac un bb spate si ma tot jucam cu ph shopu,voua care va place mai mult?

loco007 06-06-12 14:31

mie imi place cum e acma adica stok :)

PetricaCBD 06-06-12 19:28

de 5 ani de cand am masina...am zis ca daca o vopsesc varianta 2 o s-o fac...s-ar vedea super

mike-fullspeed 08-06-12 09:10

da, tot vaianta 2 imi place si mie! adica cea dreapta!

Geo_ZGA 08-06-12 09:13

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5054767)
Sal,baieti ma bate un gand sa fac un bb spate si ma tot jucam cu ph shopu,voua care va place mai mult?

Stock!

PetricaCBD 18-06-12 21:11

ANUNT!!!!
pentru cei care nu stiu.... in ultimul weekend din aceasta luna respectiv 30.06-01.07 are loc la Brasov camping Darste intalnirea CLUB CIELO ROMANIA.....va asteptam

Snapy_xxl 18-06-12 22:02

De fapt incepe de pe 29...

Sobolanu*Original 24-06-12 15:28

care mergeti la brasov fratilor, daca ne strangem mai multi , ne intalnim si mergem in colana ca asa e frumos

Geo_ZGA 25-06-12 09:49

Mergem destui, daca esti interesat vino joi pe la ora 20 la Polivalenta, la intalnire si discutam detaliile. Sau intra pe clubcielo si gasesti discutia acolo.

Marioss 05-07-12 19:01

salutare din nou la toata lumea? ati intalnit careva urmatoarea problema: cand cuplez aerul conditionat incepe sa patineze cureaua si scartaie ingrozitor dar numai cand revine la relanti...accelerata nu se mai aude.. aveti idee care este dimensiunea curelei de la compresor? am schimbat-o de 2 ori si degeaba ca tot patineaza ..ce ar putea fi

run4fun 05-07-12 19:06

Incerca sa o intinzi putin mai tare. Sigur cea de la clima scartie?

Marioss 05-07-12 19:10

salutare din nou la toata lumea? ati intalnit careva urmatoarea problema: cand cuplez aerul conditionat incepe sa patineze cureaua si scartaie ingrozitor dar numai cand revine la relanti...accelerata nu se mai aude.. aveti idee care este dimensiunea curelei de la compresor? am schimbat-o de 2 ori si degeaba ca tot patineaza ..ce ar putea fi

Marioss 05-07-12 19:10

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 5091739)
Incerca sa o intinzi putin mai tare. Sigur cea de la clima scartie?

dap...cand decuplez inceteaza

Marioss 05-07-12 19:11

Quote:

Originally Posted by Marioss (Post 5091743)
dap...cand decuplez inceteaza

e stransa la maxim...

run4fun 05-07-12 19:11

Poti verifica si rola intinzoatoare. Cand dai cureaua jos invarte de ea si vezi cum merge si daca se invarte usor sau scartaie.

Marioss 05-07-12 19:14

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 5091747)
Poti verifica si rola intinzoatoare. Cand dai cureaua jos invarte de ea si vezi cum merge si daca se invarte usor sau scartaie.

am schimbat si rola... e nou nouta!!

run4fun 05-07-12 19:15

Poate sa faca urat si compresorul daca e praf. Fa un filmulet sa auzim si sa vedem.

Marioss 05-07-12 19:22

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 5091752)
Poate sa faca urat si compresorul daca e praf. Fa un filmulet sa auzim si sa vedem.

eu ma gandesc sa nu fie cureaua..atunci cand o strang si apas cu degetu pe ea parca ar mai merge un pic stransa...si daia intreb: ce marime tre sa aibe cureaua aia?

run4fun 05-07-12 19:50

1 Attachment(s)
Pai aia nu e la metru. Curea AC cielo e de o singura dimensiune. E strans la maxim intinzatorul? Pune un film si poze ca sa te putem ajuta.

Marioss 05-07-12 20:11

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 5091789)
Pai aia nu e la metru. Curea AC cielo e de o singura dimensiune. E strans la maxim intinzatorul? Pune un film si poze ca sa te putem ajuta.

ok...maine o sa fac un film si il postez...

BoGuS 10-07-12 16:25

Salut am si eu un Cielo, sincer m-as alatura cu mare placere clubului, dar as prefera un Club Daewoo... sa nu se tina cont ca se conduce un Cielo sau Tico sau Matiz, Nubira, Lanos, Nexia sau mai stiu si eu ce alt Daewoo. La comun cred ca ar fi mult mai frumos... ar avea ce sa se discute :) Multa bafta!

Allynush 10-07-12 23:46

Quote:

Originally Posted by BoGuS (Post 5097669)
Salut am si eu un Cielo, sincer m-as alatura cu mare placere clubului, dar as prefera un Club Daewoo... sa nu se tina cont ca se conduce un Cielo sau Tico sau Matiz, Nubira, Lanos, Nexia sau mai stiu si eu ce alt Daewoo. La comun cred ca ar fi mult mai frumos... ar avea ce sa se discute :) Multa bafta!

Salut . Bine ai venit ! Crezi ca daca un posesor Daewoo : Tico , Matiz , Nubira etc , cere un sfat sau intreaba ceva in legatura cu vreo problema nu este ajutat ?! Nu stiu cum este la intalnirile Daewoo in alte orase , dar in Craiova nu se tine cont de ce model este , Daewoo sa fie ... si celelalte marci sunt bine venite . Aici asa sunt grupate masinile , pe modelele , de aceea este Club Cielo si nu este Daewoo Club ... parerea mea ca este mai bine asa , fiecare model cu sectiunea lui .:D

BoGuS 11-07-12 09:35

Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 5098185)
Salut . Bine ai venit ! Crezi ca daca un posesor Daewoo : Tico , Matiz , Nubira etc , cere un sfat sau intreaba ceva in legatura cu vreo problema nu este ajutat ?! Nu stiu cum este la intalnirile Daewoo in alte orase , dar in Craiova nu se tine cont de ce model este , Daewoo sa fie ... si celelalte marci sunt bine venite . Aici asa sunt grupate masinile , pe modelele , de aceea este Club Cielo si nu este Daewoo Club ... parerea mea ca este mai bine asa , fiecare model cu sectiunea lui .:D

Salut si bine v-am gasit! Fiecare cu parerea lui :) Eu sunt din Bucuresti si sincer nu am dat peste niciun grup Cielo sau Daewoo care sa faca intruniri... eu ma duc la intruniri 4tuning, in general vinerea seara. Noroc!

Geo_ZGA 11-07-12 10:10

Ia uite ce topic e pe sectiunea Daewoo... https://forum.4tuning.ro/313-discutii...a/page-11.html
Exista si clubcielo.ro, forumul comunitatii Cielo din Romania.
Per total, ne intalnim in fiecare joi, in jur de ora 19-20 (unii ajungem pe la 19.15-19.30, altii dupa ora 20), stam pana in jur de ora 22.30-23, in parcarea din partea dreapta a Salii Polivalente. Mai vin si cei de pe gmclub (fostul daewooclub). Te asteptam maine seara daca vrei... eventual iti poti face si cont pe clubcielo.
Deci exista... si cluburi, si intalniri... totul e sa cauti :)

iscusitu 13-07-12 22:36

Salve baieti,va deranjez cu o mare problema,ieri mergeam linistit prin oras cu 3-a la relanti,cand,brusc se opreste motorul,in prima instanta am crezut ca am ramas fara gaz:)),dar dao-n scanteia masii,nu raman asa brusc,era noapte,am parcat masina,si am luat-o pe jos acasa.

Astazi am luat-o la puricat,bubina de scanteie albastra(puternica),deci iese din discutie,am schimbat capacul,modulul de aprindere,luleaua, si bobina din int. delcoului,faza este ca da pe fisa scanteie pana la capacul de delcou,de acolo,sa iasa pe fise,nu mai da nimic.

Ce sa fac ca innebunesc,si am nevoie si de masina,ce poate fi?

Merci frumos tovarasi .

B201CRS 15-07-12 12:00

Quote:

Originally Posted by iscusitu (Post 5101814)
Salve baieti,va deranjez cu o mare problema,ieri mergeam linistit prin oras cu 3-a la relanti,cand,brusc se opreste motorul,in prima instanta am crezut ca am ramas fara gaz:)),dar dao-n scanteia masii,nu raman asa brusc,era noapte,am parcat masina,si am luat-o pe jos acasa.

Astazi am luat-o la puricat,bubina de scanteie albastra(puternica),deci iese din discutie,am schimbat capacul,modulul de aprindere,luleaua, si bobina din int. delcoului,faza este ca da pe fisa scanteie pana la capacul de delcou,de acolo,sa iasa pe fise,nu mai da nimic.

Ce sa fac ca innebunesc,si am nevoie si de masina,ce poate fi?

Merci frumos tovarasi .

Verifica axa cu came daca e intreaga... Daca e ok vezi si distributia.. Una din ele e cazuta...

low. 15-07-12 13:53

Nu iese pe tester?

iscusitu 15-07-12 13:55

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 5103140)
Verifica axa cu came daca e intreaga... Daca e ok vezi si distributia.. Una din ele e cazuta...

Am inteles ca pe tester nu sunt sanse,distributia si axa sunt ok.:(merci pentru raspuns.

Marioss 21-07-12 08:10

Quote:

Originally Posted by Marioss (Post 5091806)
ok...maine o sa fac un film si il postez...

salutari din nou. pan la urma am rezolvat problema. cauza: cureaua "noua" nu se potrivea la dimensiuni cu ce aveam eu nevoie pe masina, drept urmare patina ca naiba..asa ca m-am dus la un magazinas de la coltu strazii si am comandat cica un model nou de curea...una zimtata si de marime potrivita..am montat-o si functioneaza perfect :D

Marioss 23-07-12 19:58

ati avut careva probleme cu picuraturi din baia de ulei? eu am schimbat garnitura de vreo 3 ori si tot imi picura baia. cum imi pot da seama daca am presiune prea mare in baie?

Marioss 27-07-12 07:55

Quote:

Originally Posted by Marioss (Post 5112876)
ati avut careva probleme cu picuraturi din baia de ulei? eu am schimbat garnitura de vreo 3 ori si tot imi picura baia. cum imi pot da seama daca am presiune prea mare in baie?

nimeni? :cry:

run4fun 27-07-12 08:22

Nu cred ca are treaba cu presiunea. Mai de graba calitatea garniturilor pe care le schimbi. Ai curata bine inaite sa pui alta noua? Poti incerca sa pui un silicon rezistent la asa ceva.

Marioss 31-07-12 09:01

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 5117231)
Nu cred ca are treaba cu presiunea. Mai de graba calitatea garniturilor pe care le schimbi. Ai curata bine inaite sa pui alta noua? Poti incerca sa pui un silicon rezistent la asa ceva.

mi-am cumparat un tub de silicon victor reinz, o voi schimba sambata...sper sa nu mai am probleme ...

Allynush 31-07-12 12:26

Am si eu o intrebare , dupa ce schimbi garnitura de chiuloasa , trebuie sa strangi chiuloasa dupa un timp ? Multumesc anticipat .

run4fun 31-07-12 14:09

Da. Dupa un timp trebuie verificat.

Allynush 31-07-12 14:37

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 5121829)
Da. Dupa un timp trebuie verificat.

Ok , mersi mult :) .

GMC_Nos 09-08-12 23:28

Re: Club Cielo

Quote:

Originally Posted by royall24xxx (Post 1242408)
m-am jucat putin cu imaginea trasurii pe care o conduc... check it out: :shock:

Attachment 405987

Attachment 405988

Attachment 405989

pozele sunt pt amuzament, reclamatiile lasati-le la recicle bin ;)

Daca ti-as da o poza cu Ciel meu sa te joci si cu al meu te-ai supara ?

Geo_ZGA 10-08-12 12:07

Exista topicuri speciale pt virtual tuning, va rog pastrati o oarecare ordine pe topicul de club.

aditzu_sad 14-08-12 18:31

Salutare.......de curand mi-am cumparat si eu un cielo, deci ma alatur si eu acestui club....:D

Si as vrea sa va intreb ce ar putea sa aiba masina ca atunci cand am sub 10 litri in rezervor la viraj stanga se opreste motoru (nu se mai alimenteaza) si daca o las cam 5 secunde isi revine.....masina are motor de 1.5 16V in doua axe......

MULTUMESC.......

BoGuS 15-08-12 00:21

Quote:

Originally Posted by aditzu_sad (Post 5137998)
Salutare.......de curand mi-am cumparat si eu un cielo, deci ma alatur si eu acestui club....:D

Si as vrea sa va intreb ce ar putea sa aiba masina ca atunci cand am sub 10 litri in rezervor la viraj stanga se opreste motoru (nu se mai alimenteaza) si daca o las cam 5 secunde isi revine.....masina are motor de 1.5 16V in doua axe......

MULTUMESC.......

Salut si bun venit, aparent ai acelasi motor ca mine, eu nu am problema ta, dar sper sa nu cumva sa ai o problema pe traseul de alimentare... ca atunci cand faci virajul sa nu mai ajunga combustibil in injectoare... nu zic ca asta ar fi, dar imi dau cu parerea :)! Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Stima!

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning