![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Unii santeti batuti in cap aici . Puneti poze cu masini care nu sant modificate dupa mintea voastra si le etichetati "kitsch" ,sau masini tamponate sau exagerate intentionat pt. diferite cauze . Daca are alte jante afara de BBS si alt bodykit decat ce gasiti pe e -bay nu inseamna ca masina respectiva e gunoi. Sant oameni cu viziuni mai largi decat turma.
|
Pt. unii poate asta-i tot chici:
http://www.jayohrberg.com/resources/...x417_Skate.jpg noul model de BMW, RECHIN KOMPLET :D :D :D :D :D http://www.jayohrberg.com/resources/...hark+trike.jpg Masina speciala pt. betivi :D :D Butoaie de vin mobile: http://www.jayohrberg.com/resources/...+1+to+post.jpg Asta-i faorita mea: http://www.jayohrberg.com/resources/...he+Invader.jpg sper ca acum īnteleg unii ce īnseamna masini de SHOW |
Quote:
|
Quote:
unii habar nau ce vorbesc din pacate |
3 Attachment(s)
unu, tot de pe forum ,mia sugerat ca sa pun poze aici cu masina mea ca e ceamai "kitsch" polo care a vazut.:???:Attachment 1236438
Attachment 1236439 Attachment 1236440 voi ce parere aveti??? |
De unde ai luat abtipildele alea de pe usa ca de cand caut si eu... :(
|
Eu am aceiasi parere cu baiatul care ti-a sugerat sa pui pozele aici.. L-ai prea impopotonat
|
Quote:
Daca ai avea si tu acolo vreo 250 CP sub capota, asi mai zice. |
arcuri koni si amortizoare eibach? :))
acuma serios...poate daca nu erau: stickerele,eleronu,"niturile" alea, bumerangele, prostia aia de pe capota, si LEDurile rosii... arata cumva,kitu in sine nu e urat...atata doar ca Polo 9n ii mai frumos in alt stil de tuning...chiar asa de greu ii de inteles? edit: ...a da...si oglinzile alea |
in primul rand priza de aer de pe capota este de EVO deci nare ce cauta pe POLO,in al doilea rand fusta de sub bara este de OPEL deci nare ce cauta pe POLO ,SI IN AL TREILEA RAND PRELUNGIREA DE PE CAPOTA ESTE PREA PATRATOASA SI IN AL PATRULEA RAND CU LUMINA TE-AI GANDIT CA VINE CRACIUNUL ????,,,fara suparare
|
Quote:
Mare dreptate o avut baiatu :)) Poate a exagerat ca e cel mai kitsch,ca sunt constient ca sunt altii si mai si decat tine dar nici cu tine nu mi-e rusine :)) eleron,capota,stickere si multe altele nu-si au locul acolo.... |
Sincer am vazut si mai rele...singurul lucru ce nu-mi place este extinderea aceea a spoilerului fata...in rest mi se pare ok.Parerea mea.
|
Priza de aer de pe capota,eleronul,stickerele,oglinzile,paravanturile ,niturile astea isi au locul acolo ?
|
Nu e kitsch dar dupa mine trebuie postat aici:lol: Poate ca la-ti vazut...nush...ENJOY :lol::lol::lol:http://www.daipespate.ro/module/poze/imagini/t56.jpg
|
Quote:
|
daca este sa citim BRENDURILE de pe portiere si sa vedem ce este pe masina din ce scrie acolo ,nu cred ca gasim doua sau trei acesorii din ce scrie
|
ce`s alea BRENDURI ? poate Brand-uri...
|
da ai dreptate ,scz
|
Quote:
|
:clap::clap::clap::clap::clap:
you ar the winer |
Quote:
|
levi's, apreciez bad-boy-ul, grila badgeless şi faptul că ai decis să-ţi modifici maşina.
Din păcate făraşul de fibră de pe capotă nu foloseşte la nimic, trecānd peste faptul că e un model mai comun decāt jantele īn 3 spiţe de la Metro, din aliaj, pentru Dacia 1310. Ai nevoie de admisii de aer prin capotă? Ai un motor atāt de puternic īncāt să fi fost singura modalitate de a crea admisiile de aer exact prin locul ăla ca să scurtezi traseele pe cāt posibil? E un plus faptul ca ai aceeaşi linie, pragurile cu spoilerele sunt la fel de joase. Din păcate gurile de răcire a frānelor, din partea din spatele pragului sunt... cel putin discutabile, că utile nu sunt sigur. Stopurile Lexus-style, pe o masină germană, īn 2009, sunt din păcate un amănunt nu tocmai reuşit, la fel ca şi paravānturile de la geamurile faţă pe o maşină atāt de mult modificată. De autocolantele de pe maşină, īmpreună cu imitaţiile lipite de nituri de pe lunetă şi geamurile laterale nu mai am o părere bună īncă de la dispariţia taxiurilor colorate şi kitshoase din anii 90. Eleronul urmează īntr-adevăr linia portbagajului, dar nu prea vine bine, e prea īnalt şi prea mare īn laterale. Prelungirea de la spoilerul faţă nu prea are legătură nici cu spoilerul de care e prinsă, pentru ca plasticul negru de deasupra n-are continuare īn niciun fel cu ea, şi nici cu modelul spoilerului spate. Bonus ai mai pus şi aripioarele, deşi e deja īncărcată şi scoasă īn faţă linia spoilerului de către prelungire. Nu mai spunem ca e prost fixată şi că are luft de-un deget īn dreapta, lāngă roată. Acum problema ce mai apare e că ai pus un kit (frumos sau nu) agresiv pe maşina, iar suspensia ta e stock sau e foarte īnaltă, şi jantele mici, comune şi cu cauciuc cu talon foarte īnalt. Sper să găseşti solutii să remediezi problemele astea şi o să ai o maşină chiar frumoasă, pentru că voinţă se vede că ai. edit: am văzut pozele cu suspensia lăsată, asta īntr-adevăr e un plus, felicitări pentru asta. |
4 Attachment(s)
una tare rau
|
Doar pentru ca este dacie o consideri kitsch ,,,
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1261772385 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1261772385 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
vorba lui STATE SI FLACARICA,,,,,,,,,,,,,mancatias HAURUL tau de rosu de PARIS
|
8 Attachment(s)
sa mai pun cateva pe sistem TURBO ,tuning by cocalari
|
bmw ala, seria 3 ,ii criminal:D cate prostii o putut lipi pe el....
|
2 Attachment(s)
din pacate pun si eu o poza mie asa mi se pare ... nu sariti pe mine . si cea de doua poza eee sa ne radem :)) si noi .
|
Quote:
Dar ironiile nu sunt pe intelesul tuturor :-) |
1 Attachment(s)
Nu vreau sa fiu rau sau ceva...dar lasati-l pe saracul levi's cred ca a inteles ca masina lui sau a cui o fi este un kitsch....
va pun eu aici un inceput de kitsch :lol: dar mi se pare foarte tare...unde ajung unii...doamne....mi-ar fi rusine. |
ce penal,cata minte trebui sa ai sa faci asa ceva
|
4 Attachment(s)
Mai pun si eu cateva din prostia Romanului
|
Ce-s cu astia din Mures ;)) ....
|
daca am ajuns sa punem si vt-urile la kitshc tuning nu e prea bine :(
|
pfoai ce masini...:)))).....ce cap trebuie sa ai sa modifici asa o masina?..nu pot sa`mi dau seama....
|
1 Attachment(s)
logan "TUNNING"
Attachment 1244254 |
Dacă nu e photoshop e... minunat, pe cuvānt :lol:
|
Quote:
Quote:
|