Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Dr.Dre 15-03-10 14:57

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

7 Attachment(s)
salut.cine poate sa imi faca si mie un virtual tuning la pozele astea 3 cu masina mea, cu aceasta culoarea de pe trabant.si cu pafonul alb

baiatu89 15-03-10 19:17

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 3185467)
salut.cine poate sa imi faca si mie un virtual tuning la pozele astea 3 cu masina mea, cu aceasta culoarea de pe trabant.si cu pafonul alb

Uite aici...

Dr.Dre 15-03-10 19:26

woow ce misto arata.ms mult,dar parca nuanta nu e ca cea de pe trabant.ori cum e misto si asa.daca mai vrea si altcineva sa faca un virtual tuning la oltcitul meu cu ce culaore vrea,e invitatul meu.lasa-mi pe privat un id-de mess sa imi zici si mie cum l-ai facut,ca sa invat si eu :D

baiatu89 15-03-10 19:27

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 3186846)
woow ce misto arata.ms mult,dar parca nuanta nu e ca cea de pe trabant.ori cum e misto si asa.daca mai vrea si altcineva sa faca un virtual tuning la oltcitul meu cu ce culaore vrea,e invitatul meu.lasa-mi pe privat un id-de mess sa imi zici si mie cum l-ai facut,ca sa invat si eu :D

Toate 3 nuantele le-am luat de pe trabantul pus de tine :-P Da-mi PM cu id-ul tau daca vrei si-ti dau eu add..

yulyCCI 15-03-10 19:48

ia sa vedem si la mine ce puteti face ;) https://img63.imageshack.us/img63/2756/dsc00329qv.th.jpg
https://img85.imageshack.us/img85/2394/dsc00333w.th.jpg

BULLDOG 16-03-10 15:20

3 Attachment(s)
Imi pune si mie cineva rotile astea pe golf si sa il lase mai jos?

BULLDOG 16-03-10 15:25

3 Attachment(s)
Le impreuneaza cineva?:D Si daca se poate si un pic lasata :evil:

cmdbass 16-03-10 18:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 3190051)
Imi pune si mie cineva rotile astea pe golf si sa il lase mai jos?

:arrow:

BULLDOG 16-03-10 19:07

ms frumos. Dar nu se poate mai mici ? 13'', pe-acolo:D

AG-20-MCA 16-03-10 19:46

1 Attachment(s)
...................................

Boodyx01 17-03-10 05:25

4 Attachment(s)
Salut baieti!
Vreau sa va rog si eu ceva si o sa incerc sa fiu cat de precis pot,daca nu intelegeti ceva va rog lasat un reply si o sa incerc sa ma fac inteles !
Poza 1 - Stopuri,semnale,lumini ceata,becu de la mersul inapoi fumurii si "folie", am vazut la un post anterior ca unu din voi a scris dupa ce a facut o poza ca e aproximativ 60% "folia" de pe geamuri,daca ati putea face la fel ar fi perfect
Poza 2 - "Folie" 60% si semnalizarea fata fumurie
Poza 3 - "Folie" ,semnalizarea fata si grila,cromu sau ce e ala negru :P ( la partea cu grila daca ati putea sa imi dati si o idee cu ce sa o vopsesc sau cum sa o fac ar fi ideal)
Poza 4 - Partea lucioasa de la grila
Nu stiu sigur daca pentru fata e bine 60% sau trebuie mai putin,oricine are o idee sa lase un reply va rog!
Sau daca aveti alte idei sunt bine primite,sunt convins ca aveti mai mult experienta ca mine :P !
Multumiri anticipate

sergini0 17-03-10 11:14

4 Attachment(s)
Primiti si incepatori?:d
O tentativa la prima fotografie, nu am inteles perfect ce ai explicat asa ca te astept sa-mi spui daca e bine ce-am modificat si cum am modificat.
Attachment 1372815
A doua fotografie:
Attachment 1372840
A treia cu update (grila neagra):
Attachment 1372864

sergini0 17-03-10 11:45

2 Attachment(s)
A treia cu update( grila neagra):
Attachment 1372866
Si ultima, am facut si parbrizul putin fumuriu, grila este neagra dar cromata, asa voiai sau voiai sa fie negru mat?
Attachment 1372869

Rog un moderator sa uneasca ultimele 2 posturi.

Neamtzu_e36 17-03-10 14:55

3 Attachment(s)
Puteti sa imi faceti jantele dupa masina vopsite ca cele atasate ,adica buza polisata si spitele aurii ca in poza Mersi mult

Boodyx01 17-03-10 15:09

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3193233)
A treia cu update( grila neagra):
Attachment 1372866
Si ultima, am facut si parbrizul putin fumuriu, grila este neagra dar cromata, asa voiai sau voiai sa fie negru mat?
Attachment 1372869

Rog un moderator sa uneasca ultimele 2 posturi.

Mersi mult! Arata mai bine :) acuma cu "orasu" calarasi sa gasim si pe cineva care sa faca modificarile! Inca odata mersi mult :)

Daca mai are cineva idei sunt bine primite

sergini0 17-03-10 15:28

1 Attachment(s)
@Neamtzu_e36, cam asa ceva? Rezolutia fotografiei e foarte mica si asta reprezinta un dezavantaj, nu stiu sigur daca am obtinut tonul pe care-l voiai.
Attachment 1373285

Neamtzu_e36 17-03-10 15:46

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3193826)
@Neamtzu_e36, cam asa ceva? Rezolutia fotografiei e foarte mica si asta reprezinta un dezavantaj, nu stiu sigur daca am obtinut tonul pe care-l voiai.
Attachment 1373285

ceva de genu vroiam sa vad cum ar arata ms mult ,se mai poate un lucru stiu ca nu sunt prea ok pozele dar ai putea sa faci masina in 2 culori o sa atasez niste poze si sa o aranjezi putin ms mult
P.s -o am in lucru si nu stiu cum sa o vopsesc :D

sergini0 17-03-10 16:50

Nu inteleg cum anume as putea s-o aranjez... Spune cele doua culori si o sa vad ce pot sa fac.

Neamtzu_e36 17-03-10 17:28

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3194045)
Nu inteleg cum anume as putea s-o aranjez... Spune cele doua culori si o sa vad ce pot sa fac.

Pai am pus 2 poze cu un urs cum as vrea sa arate a mea gri deschis partea de jos pana la manerele de la usi si partea de sus gri inchis ms

sherky 18-03-10 13:46

4 Attachment(s)
Salut !

Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ...

Multumesc anticipat !

sherky 18-03-10 13:48

Salut !

Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ... sau orice credeti voi de cuviinta ca ar merge :D

Multumesc anticipat !

NXdev 18-03-10 22:03

6 Attachment(s)
Seara buna.Sper sa ma ajutati si pe mine cu prelungire bara fata , praguri , bara spate si garda la sol coborata.Alegeti dumneavoastra ce poze credeti ca sunt mai bune.Va multumesc

kinderu_audio 18-03-10 22:40

mda se pare ca ati avut dreptate cu sigla mea ....aici e totul pe bani pasiune 0 la fel ca si swourile de domeniu de pe la noi ...in orice caz s-a rezolvat ...ms mult si spor la treaba

cmdbass 19-03-10 00:35

Pe cine ai vazut tu sa ceara bani pe ce sa intampla pe topicu` asta??

D0ryN 19-03-10 05:57

Quote:

Originally Posted by kinderu_audio (Post 3198671)
mda se pare ca ati avut dreptate cu sigla mea ....aici e totul pe bani pasiune 0 la fel ca si swourile de domeniu de pe la noi ...in orice caz s-a rezolvat ...ms mult si spor la treaba

Nu ai abordat "problema" cum trebuie.
Daca terminai cererea cu un va rog, in loc de acea formula "va provoc" era mult mai bine. Nu toti cei de aici au 12 ani

bennjamin 19-03-10 08:36

1 Attachment(s)
SALUT STIU CA AM MAI TRIMIS MASINA INCA ODATA sa mi-o modificati. se poate daca va rog sa ii dati ceva nuante de cameleon si apoi sa imi ziceti si pe ce baza ar iesi respectiva nuanta?
Mie mi-ar place ceva sa bata mult spre mov si verde deloc daca se poate. ms

kinderu_audio 19-03-10 08:38

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 3198966)
Pe cine ai vazut tu sa ceara bani pe ce sa intampla pe topicu` asta??

MDA SE PARE CA AU FOST STERSE POSTURILE .....DAR E UN PUSTULICA DE VREO 16 ANI DIN BZ PAICI PARCA EMINEM IN CHEAMA CARE AFIRMA CA CE VREAU EU SE FACE PE BANI FRUMOSI.......CUM AM ZIS SI MAI SUS NIMIK NU SE MAI FACE DIN PASIUNE.....SI CE E SI MAI DUR CA MEDIA DE VARSTA PE 4TUNING E DE 18 ANI MAX SI TOTI PUSTII COLECTIONARI DE MACHETE SE DAU :MARI MECANICI MARI CUNOSCATORI DE FIBRA MARI VOPSITORI ETC....POATE PE MACHETE.....SI NU CRED CA AM ZIS CA ASTEPT REZULTATELE VOASTRE SI NU AM MULTUMIT .......MULTA BAFTA IN CONTINUARE ....;);)

kta ford focus 19-03-10 13:50

ce fain e vtu lui denesh la corsa
:X

ascany 19-03-10 13:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sherky (Post 3196836)
Salut !

Am atasat nijte poze cu batranica mea ... dc puteti as vrea s-o vad cu capota, plafon si haion pe negru mat ... si evetual nijte jante spitate gen BBS ...

Multumesc anticipat !

uite de la mine sper sa-ti placa

ascany 19-03-10 13:59

5 Attachment(s)
salut baieti as vrea si eu sa imi faceti acest ford focus galben de la cupola pana la manere si cu tot pentru taxi (sa-l faceti taxiu)
ceva de genu cum l-am facut eu pe ala numai ca sa aibe tot complet cu caciula de taxi tot daca vreti

mersi anticipat

martin21 19-03-10 15:24

3 Attachment(s)
-geamuri fumurii nu foarte inchise fata/spate
-alte jante , orice model sa se potriveasca cu masina
-putin coborata
-clean look , scoase manere+bandouri
-un air-difusser ;)
-bad-boy finutz
-grila badgeless
-scoase proiectoarele eventual ;)
-interiorul stopurilor negru
cam lunga lista sper ca nu va suparati :D
Multam' fain!

ascany 19-03-10 17:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by martin21 (Post 3200472)
-geamuri fumurii nu foarte inchise fata/spate
-alte jante , orice model sa se potriveasca cu masina
-putin coborata
-clean look , scoase manere+bandouri
-un air-difusser ;)
-bad-boy finutz
-grila badgeless
-scoase proiectoarele eventual ;)
-interiorul stopurilor negru
cam lunga lista sper ca nu va suparati :D
Multam' fain!

eu am facut pentru tine

acum poate face si cineva fordul ala ca nici eu nu prea stiu sal fac

baiatu89 19-03-10 18:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3200247)
salut baieti as vrea si eu sa imi faceti acest ford focus galben de la cupola pana la manere si cu tot pentru taxi (sa-l faceti taxiu)
ceva de genu cum l-am facut eu pe ala numai ca sa aibe tot complet cu caciula de taxi tot daca vreti

mersi anticipat

Nu am avut timp prea mult sa bibilesc la ea, dar ceva in genu asta vroiai tu, nu? Nu am gasit sa pun si sus "Taxi", dar am facut-o galbena...in masura in care se poate pe claritatea pozei...

ascany 19-03-10 19:16

Quote:

Originally Posted by baiatu89 (Post 3201055)
Nu am avut timp prea mult sa bibilesc la ea, dar ceva in genu asta vroiai tu, nu? Nu am gasit sa pun si sus "Taxi", dar am facut-o galbena...in masura in care se poate pe claritatea pozei...

da mersi si pentru atat altii....
as fii vrut cum am facuto eu dar sa aibe si alea cu alb si negru pe usi si aia sus
dar mersi si pentru atat

sirbuletz 19-03-10 21:18

Quote:

Originally Posted by sirbuletz (Post 3177955)
buna mai datimi voi ideei ce sa ii fac la masina :D

modificatio putin dupa imaginatia voastra ; ca sa imi fac o idee si sa vad ce iar mai trebui :D

*momentan trebuie sa vopsesc barile in culoarea masini
* sa pun folie neagra pe fata
*sa pun parasolar sus

* ca si toba sport ce imi recomandati sa pun ca nu pot sa imi dau seama [2 tobe cu cate 2iesiri sau 2 tobe lata ]
si cred ca trebuie sa pun si niste stopuri pe led..pe ce culoare merge bine ? :rolleyes2:oops:

ce ias mai putea face:evil: ca sa fie mai dragutza ???

masina mea o mai face cineva? :rolleyes2 va rog.
*niste stopuri mai ok ; 2 tobe cu cate 2 iesiri suspeni sport..etc..:D

NXdev 19-03-10 21:26

la mine nu intervine nimeni va rog ?

baiatu89 20-03-10 00:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3201587)
la mine nu intervine nimeni va rog ?

Am facut eu ceva...Mai mult de atat nu am reusit :D Sper sa-ti placa..

NXdev 20-03-10 19:18

mersi :D.Imi place, dar nu ma deranjeaza daca mai primesc si alte pareri ;)).Va multumesc

sherky 20-03-10 21:24

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3200231)
uite de la mine sper sa-ti placa

da man, e ok ... merci frumos :D

razvan_shadow619 21-03-10 13:06

2 Attachment(s)
vreau si eu o grila fara semn, faruri de golf 4 si sa astupati semnalizarile(clean look) si nr de inmatriculare sa fie jos pe spoiler.
pun 2 poze va alegeti voi care este mai buna.scuzati claritatea dar doar asa le am.ms anticipat

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning