![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
nu ...asta e absurd ....
|
Salut !
Am nevoie de putin ajutor din partea voastra... daca cumva stiti numarul acesta de inmatriculare : B-73-BYX (Hyundai negru ) . Mersi !!! |
alalteri noapte...dupa o zi "minunata" de lucru ..am avut ocazia sa vad si eu live japonza lui couzin..superba masina.felicitari couzin ..ai o masina de nota 10+
|
Sarut mana ;)
|
Se poate gasi pe undeva plasa tip fagure (sau alte tipuri) ? vreau sa incerc sa'mi fac grile custom
|
gasesti pe net o gramada eu dinaia mi-am pus in grila .....tot custom :D
|
Si io am ramas in apa de 1 August la maternitate :)) nu mi`a intrat apa, am oprit motoru si am stat 2 ore sa scada putin.
Nasolie de oras. Vroiam sa va intreb ceva... e cineva in oras care are Mitshubishi FTO ? :twisted: ma cam bate gandu, am vazut una pe aici pe zona si I love it |
Quote:
|
Quote:
|
:( ma gandeam ca o sa fie unicata in oras cand vin...
Toate au volan pe dreapta ca sunt import Japonia si s`au importat doar in UK nu sunt multe pe autotrader deaia intrebam daca exista vre`una pe la noi... Trafy lasa`mi si mie un prv cu id`u ca nu il mai am pe ala.... |
valcea_racing ....:)
|
sall`tare... scuze de offtopic.. voiam sa va intreb de unde as putea sa`mi iau si eu autocolant negru.. banuiesc k stiti ! mai ales voi care aveti pe masini. si cam cat ar trebui sa iau pentru ramele si stalpii la geamuri ! mersi frumos, si inca o data scuze de offtopic.
|
de la veve de la gara
|
30 Attachment(s)
D I Y POLISH RIMPS POLISH BBS RC 090 STYLE 5 8J
IN SPERANTA CA TOT ASA POATE AJUTA PE CINEVA SAU E DESTUL DE NEBUN SA SE APUCE DE POLISHAT JANTE UN MIK DIY LA UN SET DE JANTE BBS RC 090 STYLE 5 DE 8J NU AM SURPRINS IN POZE TOATE ETAPELE DAR DAK AVETI INTREBARI VA AJUT SI RASPUND CU PLACERE..UN PROCES MAXIM DE MIGALOS, PLICTISITOR , ENERVANT CATEODATA SI OBOSITOR DAR SATISFACTIA E GARANTATA "ZIK EU":rolleyes2:rolleyes2 SUNT POZE BEFORE & AFTER ..DUPA MINE SE PUTEA SI MAI BINE DAR 90% SUNT MULTUMIT.... SPER SI FERICITUL POSESOR SA FIE LA FEL SI SA AIBE GRIJA DE ELE FIIND UN MODEL PE CALE DE DISPARITIE:oops::oops: CUM SE ZICE CLIENT MULTUMIT SI "POLISHAT";) ***JANTELE NU SUNT ALE MELE**** MULTUMESK LU "GOGU STYLE 5 BJP" PT CHEIA NEBUNA SI LUI BOBBY ANGEL EYES ROSU;) DATOR SHAORMA ;);) POZEEE ..INCERK SA LE PUN IN ORDINEA CARE TREBUIE |
Foarte frumoase, Felicitari Teo pt rezultat si felicitari Shobo pt jante
|
Quote:
vreau sa iti multumesc pt ca ai avut rabdare sa le reconditionezi,mai ales ca mi`ai povestit cat de ocupat esti cu alergatul pt nunta,le`ai terminat intr`un timp ffff scurt,si pot spune ca ai scos din niste rapciuge de jante niste bijuterii,se vede ca mai intai de toate pui suflet,pasiune....si apoi vine restul....azi te`am vazut zambind multumit de realizarea ta......FELICITARI inca odata...si sa......le stapanesc sanatos........ PS....ai reusit sa ii legi "matzele" ui......sti tu cn...? PS2, ms trafy,sper sa le pot utiliza bn pe "shushelele" noastre de ***....:))) |
Da da, oricand Teo Banderas :lol: cu mare placere ;)
Sa le folosesti cu placere Shobo si fara zgarieturi ;) si DA, a terminat cu firilii la mine, a iesit o treaba excelenta. |
Quote:
:> |
cine ma ajuta si pe mine cu un eleron mic de portbagaj , din ala slim de se lipeste, de unde iau unu mai ieftinache
|
SYD..iti luasi jante ? :)
|
8 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1628758Attachment 1628759Attachment 1628760Attachment 1628761Attachment 1628762Attachment 1628763Attachment 1628764Attachment 1628765 |
deja alex isi taie venele dupa ce afla ca il lasi mai jos :))
|
Quote:
frumoase jante SYD-ule :>:>:D sa le stapanesti sanatos |
Quote:
|
Quote:
|
frumoase ... dar totusi ce aveau de le-ai vopsit ? :D
|
sunt bune syd`ule cauciucurile de la mine???ai mai gasit 2 presupun de ai echipat masina:D vreau sa o vad asa cum e acum:D
|
[QUOTE=VL 77 SYD;3614562]Nu, doar le-am facut tipla. Alea cu care m-ai vazut erau cele de iarna si nu-i frumos sa razi de oameni. Nu aveam cu ce sa umblu pana au fost gata. Am trecut si pe alte dimensiuni, acum parca vrea si mai jos.:D
nu am ras de tine..doar k te am vazut la sorin la service cu niste jante :p plus k ai stat in spatele meu si te am salutat dar nu m ai bagat in seama ..in fine..toata lumea ma intelege gresit! |
cine se ocupa cu reconditzionare jantelor??:)
|
tiby esti bine ma ? :))))))))
|
cine vrea sa vina la slatina sambata am un loc liber ... PM
|
confirm si eu, loc liber in suzi....cotizatie modica....in conformitate cu conditiile de criza actuala! daca e vreun doritor...stiti cum dati de mine!
|
concurezi :D?
|
Quote:
Quote:
|
Pe unde gasesc si eu o trusa de chei cu clichet mai buna cat de cat? Imi trebuie sa o mai folosesc la scuter deci sa fie de la 6 la 18 sau care o fi ultima masura la trusele astea mai mici. Daca stiti si cam la ce preturi se invart.
|
Quote:
|
Quote:
incearca si aici.. au truse bune si ieftine.. |
4 Attachment(s)
Din toate magazinele din autogara doar la unul am gasit doua seturi si l-am luat pe acesta.
|
Quote:
Quote:
Cine ma poate ajuta cu doua anvelope MAXXIS VICTRA Z4S dimensiuni 215/40/17 ?:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning