Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

TR_00_ANN 25-11-07 01:14

Re: Poze cu prietenele, amicele voastre

mama ce e aici....piata de desfacere nu gluma:inyourfac ......Sasha cred k ma mut la tine in Targu Jiu:mrhappy: :joy:

Bogdan_mb 26-11-07 00:22

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1213196)
ultimul model pozat la servici ! pozele sunt brute, nemodificate :D

draguta, insa prea mult solar strica uneori ;)

momo 26-11-07 18:18

:blink::blink::blink::blink: moama frate... te imbolnavesti si nimic altceva... :???: numai bunaciuni pe lumea asta... doamne ce rau esti tu cu noi (baietii) :lol: :lol:

Psycho 27-11-07 09:03

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1213196)
ultimul model pozat la servici ! pozele sunt brute, nemodificate :D

nu prea o prinde verde :D

dolb 27-11-07 09:20

si? vrei sa dau jos verdele dupa ea ? :lol:

aleks 27-11-07 11:47

daca se poate.... :D

dolb 27-11-07 13:14

4 Attachment(s)
ne ne... nu e voie ! interzis minorilor :D

EaGle 27-11-07 19:19

Simpla curiozitate, cine e barbatul din poza cu prietena ?

riv_gms 27-11-07 19:49

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1218842)
Simpla curiozitate, cine e barbatul din poza cu prietena ?

tipul e fotograf nu e prietena e un foto model
super
te felicitam

69WRX 27-11-07 21:33

vreau si eu sa fiu fotograaaaffff...tot din curiozitate...cati bani primeste fata ptr ca a facut pozele astea ? :)

Korne 27-11-07 21:38

2 Attachment(s)
hai ca ma risc...daca afla... ma omoara... o amica:rolleyes2

Xel'Naga 27-11-07 21:45

:idea: deci m-a luat inima ... trebe sa bag niste pastile :lol: :twisted: :idea: :arrow:

ce de bunaciuni ... au zis bine ca in Romania sunt femei BETON !! si cand te gandesti ca ele sunt in numar mai mare decat barbati :lol: :twisted: :idea: :arrow:
Domle ce sa mai BRAVOS de ultimele POZE si asteptam altele la fel de FIERBINTI ca doar vine frigul si trebe sa ne incalzim, NU ?? :D :lol: :o

Xel'Naga 27-11-07 21:47

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 1219038)
hai ca ma risc...daca afla... ma omoara... o amica:rolleyes2

:arrow: nice fata ... o asigurare de viata nu are nevoie sau un casco :lol: :twisted: :idea:

Korne 27-11-07 21:48

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1219054)
:idea: deci m-a luat inima ... trebe sa bag niste pastile :lol: :twisted: :idea: :arrow:

ce de bunaciuni ... au zis bine ca in Romania sunt femei BETON !! si cand te gandesti ca ele sunt in numar mai mare decat barbati :lol: :twisted: :idea: :arrow:
Domle ce sa mai BRAVOS de ultimele POZE si asteptam altele la fel de FIERBINTI ca doar vine frigul si trebe sa ne incalzim, NU ?? :D :lol: :o

Dai Bora o tura si data viitoare cand treci prin MS combin sa o cunosti:lol::lol:
si oricum, eu cred ca tu urmaresti ceva ca tot treci prin berceni pe covasna, asa ca nu te plange:twisted:

Xel'Naga 27-11-07 21:54

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 1219061)
Dai Bora o tura si data viitoare cand treci prin MS combin sa o cunosti:lol::lol:
si oricum, eu cred ca tu urmaresti ceva ca tot treci prin berceni pe covasna, asa ca nu te plange:twisted:

la Covasna stau ... sau mai precis in zona ... te dau o tura cand vrei ... :lol: :twisted: :idea: :arrow: ... oricum o sa schimb la anul masina !! deci o sa ma mai vezi pe acolo ... cu ceva nou !! :lol: :twisted: :idea: :arrow:

Korne 27-11-07 21:55

Ma si eu ma gandeam pe la cine tot umbli tu aici, ca iti vedeam masina inainte aproape in fiecare zi:D

dolb 28-11-07 11:51

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1219032)
vreau si eu sa fiu fotograaaaffff...tot din curiozitate...cati bani primeste fata ptr ca a facut pozele astea ? :)

fata nu primeste nici un leu! ea da banii !.. o sedinta foto cu album prelucrat = 200 RON ;)

BH09SSS 28-11-07 12:47

Quote:

Originally Posted by Alexa.Aura (Post 1219603)
iubita mea....:tenisclap

Iubita ta??? yumi yumi
Si tu?

Alexa.Aura 28-11-07 13:35

Quote:

Originally Posted by BH09SSS (Post 1219850)
Iubita ta??? yumi yumi
Si tu?

stii unde e topicul deschis de mine am vazut....vb acolo mai multe "detalii"...:-P

Psycho 28-11-07 20:27

Quote:

cred ca glumeshti ....

ma leshi ...

Mustang 28-11-07 22:15

Quote:

Sa ne asteptam sa fii si tu pe masura.;)

bogdan_wrc 29-11-07 07:11

Mustang, vezi poza din profilul fetei...e mult..peste masura aia :D

Eugen_TL 29-11-07 10:44

2 Attachment(s)
mmm si cu a mea :) :pistoles:

Alexa.Aura 29-11-07 11:59

@ bogdan_wrc - :oops:

@ Psycho - ce vrei sa spui ?!?

@ Mustang Mach One - nu tre' sa va asteptati la nimic...;)

Mustang 29-11-07 13:01

Why?
Fetele frumoase trag la fete frumoase...
Iar aceste fete frumoase trag la baieti ... buni ... :)

Sasha 29-11-07 18:25

4 Attachment(s)
hellooooooooooooooo discutii private (pm sau mess)

Laura :hug:

theabsolutesound 29-11-07 18:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1221415)
Why?
Fetele frumoase trag la fete frumoase...
Iar aceste fete frumoase trag la baieti ... buni ... :)

aceste fete frumoase trag la baietzi cu BANI si MASINI TARI ....asa trebuia sa spui ...;)

Mustang 29-11-07 18:54

Quote:

Originally Posted by theabsolutesound (Post 1221928)
aceste fete frumoase trag la baietzi cu BANI si MASINI TARI ....asa trebuia sa spui ...;)

Nu ma da de gol. :lol: :lol: :lol:
Hai sa continuam aici discutia: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...10#post1221610

dolb 30-11-07 07:44

Quote:

stai tu linistit ca unele trag la baieti jegosi fara bani fara masina ! ;) si cand gasesc unul cu de toate ii dau un sut si se intorc la ala jegos ;)

bogdan_wrc 30-11-07 07:50

Quote:

eu cred ca esti cam frustat de chetsia asta. nu e asa mereu. eu zic sa mai cunosti fete ! fetele proaste si care au ce arata trag la asa barbati..dar culme..mai sunt si fete frumoase si care le merge mintea....si alea pot face ele banii lor ;)
sau..care pot iubi pe cineva sincer, chiar daca are bani sau nu. e normal ca fiecare sa isi caute o siguranrat financiara in viata...dar mai sunt si exceptii..

oricum sa revenim ontopic..si sa punem poze cu fete...frumoase..fie ele ca se uita dupa baietii cu bani sau nu. ca prin poza nu au ce bani sa iti ia.

Mustang 30-11-07 08:35

Din toate tipele alea ...
Doar prima imi place. ;)
E chiar finuta.

Dar si portofelul celui care o vrea trebuie sa fie grosut. :)

dolb 30-11-07 08:44

prima = 19 ani , nu iti trb portofel grosut trebuie sa fi tu finut ;)

bogdan_wrc 30-11-07 08:45

Mustang..o cunosti?? eu zic sa incetam cu gandirea asta... pe mine unu ma deranjeaza sa le bagam pe toate in aceeasi categorie! da, nu strica sa te ajute si portofelul...poate face relatia mai frumoasa....dar nici sa nu ne dam acum rotunzi.

si sincer, ca baiat, nu ti-ar place ca 1 fata sa iti faca toate poftele..surpize samd? si sa ii poti raspunde la fel? nu ar fi o relatie perfecta din punctu asta de vedere?

Rookie 30-11-07 08:46

Dolb-ule, in pana mea, m-ai rupt cu prima poza ... vorba lu' Mustang, e chiar finuta ...

dolb 30-11-07 08:54

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1222676)
si sincer, ca baiat, nu ti-ar place ca 1 fata sa iti faca toate poftele..surpize samd? si sa ii poti raspunde la fel? nu ar fi o relatie perfecta din punctu asta de vedere?

ai dreptate... si prin asta ma refer chiar la rel mea cu blondutza mea, ne purtam la fel.. ea ma rasplateste , eu o rasplatesc ( nu va ganditi la prostii ) .. ea face mancare sau se poarta finut cu mine, eu ma port finut cu ea si ii iau un trandafir , sau ii cumpar un telefon nou..asta asa ca sa intretinem armonia!

.. oricum lucruri / persoane perfecte NU EXISTA ! intotdeauna e loc de mai bine , si la fel si intr-o relatie ;) .. daca te intelegi bine si e totul super nu e perfect!

bogdan_wrc 30-11-07 09:01

perfectiune este prezenta prin prisma impresiei despre tine . cineva poate fi "perfect" pt tine.
asa cum tu ii cumperi telef cadou, asa i-ar place si unui baiat sa primeasca un telef cadou. asa cum ea iti gateste..ia chinuie-te si baga niste carofi prajiti..sa vezi ca o dai pe spate :))
dar nah..e mai usor sa zicem ca fetele umbla dupa bani, decat sa ne chinuim sa le aratam ce pierd si sa le intelegem pe cele care merita..nu pt toate obositele.

EaGle 30-11-07 09:08

DolB ...e foarte draguta tipa din primele poze, la fel si cea din ultimele poze!
Hai va rog sa continuati discutia pe topicul dedicat!:shock:

bogdan_wrc 30-11-07 09:09

chiar dolb....daca la blonda i-ai pierdut textila pe drum..ia chinuie-te si aici sa faci o vraja ceva...esti ruda cu harry potter?

dolb 30-11-07 09:10

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1222718)
perfectiune este prezenta prin prisma impresiei despre tine . cineva poate fi "perfect" pt tine.
asa cum tu ii cumperi telef cadou, asa i-ar place si unui baiat sa primeasca un telef cadou. asa cum ea iti gateste..ia chinuie-te si baga niste carofi prajiti..sa vezi ca o dai pe spate :))
dar nah..e mai usor sa zicem ca fetele umbla dupa bani, decat sa ne chinuim sa le aratam ce pierd si sa le intelegem pe cele care merita..nu pt toate obositele.

ce crezi ca nu am rasplatit-o??? marti si miercuri a dormit numai la mine si nu stiam cum sa o conving sa doarma si aseara ( joi ) ...asa ca i-am promis ca fac ceva bun de mancare, normal ca s-a laudat la toate colegele de la servici ca vai fata ce scumpel e imi face ceva bun, si am facut-o; seara i-am facut ceva bun ce ii place numai ei si normal ca i-a placut :D si mi-a zis ca au iesit asa bine pt ca le-am facut eu ;)

in fine..ai dreptate cu chestia asta "poate fi perfect pt tine . sau tu pt el/ea " asta da ! ;)

blazeyblaze 30-11-07 15:12

senzatie ultima tipa
un zambet bestial..jos palaria

All times are GMT +2. The time now is 20:44.

- Copyright 2026 4Tuning