![]() |
Re: Poze cu prietenele, amicele voastre
mama ce e aici....piata de desfacere nu gluma:inyourfac ......Sasha cred k ma mut la tine in Targu Jiu:mrhappy: :joy:
|
Quote:
|
:blink::blink::blink::blink: moama frate... te imbolnavesti si nimic altceva... :???: numai bunaciuni pe lumea asta... doamne ce rau esti tu cu noi (baietii) :lol: :lol:
|
Quote:
|
si? vrei sa dau jos verdele dupa ea ? :lol:
|
daca se poate.... :D
|
4 Attachment(s)
ne ne... nu e voie ! interzis minorilor :D
|
Simpla curiozitate, cine e barbatul din poza cu prietena ?
|
Quote:
super te felicitam |
vreau si eu sa fiu fotograaaaffff...tot din curiozitate...cati bani primeste fata ptr ca a facut pozele astea ? :)
|
2 Attachment(s)
hai ca ma risc...daca afla... ma omoara... o amica:rolleyes2
|
:idea: deci m-a luat inima ... trebe sa bag niste pastile :lol: :twisted: :idea: :arrow:
ce de bunaciuni ... au zis bine ca in Romania sunt femei BETON !! si cand te gandesti ca ele sunt in numar mai mare decat barbati :lol: :twisted: :idea: :arrow: Domle ce sa mai BRAVOS de ultimele POZE si asteptam altele la fel de FIERBINTI ca doar vine frigul si trebe sa ne incalzim, NU ?? :D :lol: :o |
Quote:
|
Quote:
si oricum, eu cred ca tu urmaresti ceva ca tot treci prin berceni pe covasna, asa ca nu te plange:twisted: |
Quote:
|
Ma si eu ma gandeam pe la cine tot umbli tu aici, ca iti vedeam masina inainte aproape in fiecare zi:D
|
Quote:
|
Quote:
Si tu? |
Quote:
|
Quote:
cred ca glumeshti .... ma leshi ... |
Quote:
|
Mustang, vezi poza din profilul fetei...e mult..peste masura aia :D
|
2 Attachment(s)
mmm si cu a mea :) :pistoles:
|
@ bogdan_wrc - :oops:
@ Psycho - ce vrei sa spui ?!? @ Mustang Mach One - nu tre' sa va asteptati la nimic...;) |
Why?
Fetele frumoase trag la fete frumoase... Iar aceste fete frumoase trag la baieti ... buni ... :) |
4 Attachment(s)
hellooooooooooooooo discutii private (pm sau mess)
Laura :hug: |
Quote:
|
Quote:
Hai sa continuam aici discutia: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...10#post1221610 |
Quote:
|
Quote:
sau..care pot iubi pe cineva sincer, chiar daca are bani sau nu. e normal ca fiecare sa isi caute o siguranrat financiara in viata...dar mai sunt si exceptii.. oricum sa revenim ontopic..si sa punem poze cu fete...frumoase..fie ele ca se uita dupa baietii cu bani sau nu. ca prin poza nu au ce bani sa iti ia. |
Din toate tipele alea ...
Doar prima imi place. ;) E chiar finuta. Dar si portofelul celui care o vrea trebuie sa fie grosut. :) |
prima = 19 ani , nu iti trb portofel grosut trebuie sa fi tu finut ;)
|
Mustang..o cunosti?? eu zic sa incetam cu gandirea asta... pe mine unu ma deranjeaza sa le bagam pe toate in aceeasi categorie! da, nu strica sa te ajute si portofelul...poate face relatia mai frumoasa....dar nici sa nu ne dam acum rotunzi.
si sincer, ca baiat, nu ti-ar place ca 1 fata sa iti faca toate poftele..surpize samd? si sa ii poti raspunde la fel? nu ar fi o relatie perfecta din punctu asta de vedere? |
Dolb-ule, in pana mea, m-ai rupt cu prima poza ... vorba lu' Mustang, e chiar finuta ...
|
Quote:
.. oricum lucruri / persoane perfecte NU EXISTA ! intotdeauna e loc de mai bine , si la fel si intr-o relatie ;) .. daca te intelegi bine si e totul super nu e perfect! |
perfectiune este prezenta prin prisma impresiei despre tine . cineva poate fi "perfect" pt tine.
asa cum tu ii cumperi telef cadou, asa i-ar place si unui baiat sa primeasca un telef cadou. asa cum ea iti gateste..ia chinuie-te si baga niste carofi prajiti..sa vezi ca o dai pe spate :)) dar nah..e mai usor sa zicem ca fetele umbla dupa bani, decat sa ne chinuim sa le aratam ce pierd si sa le intelegem pe cele care merita..nu pt toate obositele. |
DolB ...e foarte draguta tipa din primele poze, la fel si cea din ultimele poze!
Hai va rog sa continuati discutia pe topicul dedicat!:shock: |
chiar dolb....daca la blonda i-ai pierdut textila pe drum..ia chinuie-te si aici sa faci o vraja ceva...esti ruda cu harry potter?
|
Quote:
in fine..ai dreptate cu chestia asta "poate fi perfect pt tine . sau tu pt el/ea " asta da ! ;) |
senzatie ultima tipa
un zambet bestial..jos palaria |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning