![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Da' Mazilu, Mazilu nu raspunde nimanui?!?
Probabil ca a vazut lupii si a ragusit, ori nu considera ca merita sa coboare din inaltele lui sfere sa discute cu muritorii... Misto flota, inseamna ca se misca treaba si vom avea din nou competitii adevarate de viteza pe circuit! |
cum sa raspunda Mazilu,daca nu este intrebat,sau imi lipsesc mie informatile
|
Quote:
Pana acum nu stiu, si nici n-am gasit ca Mazilu sa fi raspuns la vreo intrebare ... Au mai raspuns la intrebarile lui Edwin Keleti : Emanuel Ilina : http://www.autorally.ro/newsContent....Edwin%20Keleti Catalin Nicolaescu : http://www.autorally.ro/newsContent....Edwin%20Keleti Dar cei doi nu au raspuns si la celelalte intrebari, ale lui Alex Filip si ale lui Mihai Tanase .. |
Dan ai dreptate,mia scapat Sorry
|
Ceva povestiri ale pilotilor din vremurile uitate ?? Federatia auto este un subiect inchis si degeaba discutat aici . Veti vedea ca nu se va schimba nimic .
|
sperantele mor la urma,poate totusi,totusi cu toate ca pentru regula mente este cam tarziu,parerea mea,bine cel putin ca exista ceva pentru circuit Logan si Lupo
|
Cum am spus in urma cu ceva timp ca se pot organiza competitii si fara FRAS ...
Romanian Time Attack Challange : "ROTAC este o competiție privată de Time Attack adresată piloților amatori ce acceptă provocarea de a-și demonstra abilitățile pe un circuit de viteză. Ai două sesiuni pentru a fi cel mai rapid în clasa ta. Fiecare sesiune are 3 ture: încălzire, tură cronometrată, răcire. Sesiuni de antrenamente libere vor fi programate în prima jumătate a zilei. Clasificare pe baza raportului greutate / putere." Mai multe informatii aici : https://www.facebook.com/rotac.ro http://www.rotac.ro/ https://www.youtube.com/watch?v=pW9t...ature=youtu.be |
Quote:
Legat de povesti din trecut se pare ca nu se prea inghesuie lumea sa povesteasca ... Chiar nu pot sa inteleg de ce sunt asa secretosi ... :( |
6 Attachment(s)
Si pentru ca au fost discutii legate de Loganuri, am gasit in seara asta pe facebook :
"Clasa Nationala Dacia intr-un viitor campionat pe circuit deja din 2015 ! In timp ce regulamentul initiat de Ovidiu Mazilu si Bogdan Mihaescu si la care incerc sa-mi aduc si eu ( GxG) un aport este deja in faza finala, am reusit inainte de venirea zapezii , pe circuitul de la Adancata,sa testam variantele de suspensii si cutii de viteze. Rezultatele cu rezerve inca de progres sunt foarte incurajatoare. Masina alba: exemplar ex. Germania , suspensie KW circuit, CV de serie, ecartament " maxim" (usor peste rezultat din jante ET 22,5 mm + cale), dezbracata de tot ce se poate, fara scuturi si protectii Masina albastra : exemplar CNRD , suspensie circuit Renault Sport Bilstein (se folosesc unele elemente de la suspensia Raliu asfalt de Cupa), CV raliu Cupa cu grup 14x69 (cel mai scurt), ecartament maxim (rezultat doar din jante ET 22,5 mm) , echipata full in tinuta de raliu macadam (scaun copilot, extinctor,cadru motor intarit, scut, protectii planseu/rezervor/bavete, cric , coarba, etc. ) de unde rezulta un plus de greutate de cca 80 kg Inaltimile fata/spate identice la ambele masini. Ambele masini au folosit aceleasi jante ( 7J15 ET 22,5 ) cu aceleasi anvelope Dunlop circuit 195/55R15 cu aceeasi presiune. Pilot de teste la ambele masini a fost Matei Mihaescu probabil cel mai bun si mai in forma pilot de circuit in RO in momentul actual (pe cei care se supara si nu se simt jigniti sa piloteze un Logan ii invit la teste) Temp. exterioara cca 5 gr.C ( birrrrr...) deci mai avem progrese de facut la timpul/tur mai ales ca inca nu sunt edificat cu presiunile . Matei ,curios si el sa vada cum merge un 14x69 pe circuit (personal cred ca 14x63 se va dovedi in final cel mai eficient atunci cand se va lungi circuitul), a incheiat cel mai bun tur in 1'55''05 , timp obtinut cu albastrica eroina noastra a opt sezoane de CNRD. Asteptam putina caldura ca sa continuam testele. Pana atunci va las cu cateva fotografii. Salutari sportive GxG" GxG = George Grigorescu Sursa : https://www.facebook.com/pages/Cupa-...087?fref=photo |
1 Attachment(s)
Quote:
|
intrebare de ce are dacia alba CV serie,numai grup scurt?care este turatia maxima a moturului,care am inteles ca trebuie sa fie serie?
|
ce se intampla,nu stie nimeni nici un raspuns?
|
au ramas numai trei candidati,care sant prognozele?
|
Quote:
|
Azi, 21 februarie 2015 s-au desfasurat alegerile pentru functia de presedinte F.R.A.S. Cei 80 votanti si-au repartizat optiunile astfel in turul1: Norris Mageanu – 33; Ovidiu Mazilu – 25; Ilina Emanuel- 22. A urmat turul 2 unde voturile s-au repartizat dupa cum urmeaza: Norris Mageanu – 45; Ovidiu Mazilu – 34.
In urma voturilor, noul presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv este domunul Norris Mageanu. |
sa ai dorim succes,pozitiv, dupa parerea mea,cel mai important ca nu mai este Mazilu
|
Dap, se pare ca votul contra a devenit specific romanesc...
Nu pot spune ca ma asteptam, insa in mod cert va bate vantul schimbarii si sper ca va spulbera praful asternut in sufrageria mazilesciana (pentru cine nu stie, daca mai e cineva, sediul fras a fost gazduit in ultimii ani intr-un imobil ce apartine fostului presedinte al federaciei). |
eu nu am stiut,incet,incet iasa la iveala tot felul de "amanunte",banuiesc ca a incasat si chirie
se muta acuma sediul la Cimpulung Muscel? |
Din cate cumosc nu ar fi incasat chirie, federacia platea doar utilitatile. Nu cred ca se va muta din Bucuresti acum.
|
si acuma unde va fi sediul,sau este Mazilu asa galant si pune cladirea la dispozitie?
mai in gluma,mai in serios dar poate putina decentralizare nu ar strica,poate influentza negativa este un pic mai diminuata,stiu ca nu imi fac multi prieteni,dar este parerea mea |
Încă o veste tristă anunțată de Dan GÎRTOFAN, pe FB:
Dan Girtofan: Cu durere in suflet va anunt dragi prieteni că la miezul noptii, Adrian Berghea a hotărât să isi ia rămas bun de la noi... Dumnezeu să-l odihnească în pace!!! |
din pacate am aflat de curand ca sa stins din viata Mihai Mezincescu,cunoscut motociclist si primul secretar ALES al FRM
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace PS stiu ca sant offtopic,dar Mihai a avut mai mult de lucru cu circuitele decat multi altii |
Dzeu sa-i odihneasca in pace !
http://www.tiberiutroia.ro/2015/02/m...in-eternitate/ |
road,multam ca ai pus linkul
|
2 Attachment(s)
Dumnezeu sa-l odihneasca !
|
poze excelente,asa cum a fost el,eu ai am in amintire cu Trabantul cu remorca cu care venea la curse
|
1 Attachment(s)
Pt nea Tibi Gedeon am uploadat o poza facuta azi clădirii unde in anii 80 a fost garajul auto-moto de pe str. Sportului din Resita. Nea Tibi stie ff bine cladirea, la intrare in prima boxa din stanga a avut el Easterul iar nea Werner masinile de curse.
Acum e o firma care face un fel de confectii metalice si balustrade de inox. Sper sa se vada poza... |
Dragosmiai facut o mare bucurie,cladirea este aproape asa cum o am in amintire,cu mici schimbari si imbunatatiri
Multumesc |
nimic nou de la FRAS? a trecut aproape o saptamana
|
Nu se aude nimic, or fi inca betzi, unii de bucurie si ceilalti de suparare...
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
eu gasesc idea cu Radicalul excelenta,ca taxi driver pentru inceput,chiar daca nu conduci singur cel putin ca "pasager"ai ocazia sa te misti intro masina deschisa,poate este un inceput pentru multi care au vrut sa mearga pe o masina deschisa si nu au avut ocazia SPER SA STEA BINE CU DANTURA
cea ce priveste Loganurila nu inteleg mare lucru masina trebuie sa aiba 920 kg,la motor nu ai voie sa faci aproape nimic ,rapoartele in cutie sant la liber dar folosita va fi cea de strada dupa parerea mea regulamentul ar trebui un pic regandit,dar,vom trai si vom vedea,pana in aprilie nu mai este asa de mult |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Dane,sper ca dorintza ta sa se indeplineasca,ai sa traiesti o senzatie noua,dar este ceva deosebit
intrebare ce motor ,ce cutie ce diferential,din pacate in poza recunosc prea putin |
Quote:
|
clar,este cel clasic cu motor de 1500 marit de la 1340,cutie secventiala transversala 6 trepte si,probabil diferential autoblocant.Sau orientatat bine.Sa le dorim succes in viitor,este un inceput promitator
|
8 Attachment(s)
Puiu Ciuca
(foto: Paul Agarici via Mihai Ciuca) 1. Hungaro Ring 1986 2. Coasta Resita 1986 3. Galati 1983 4. Galati 1983 5. Iasi 1976 6. Resita 1982 7. Pitesti 1983 8. Resita 1983 |
Mult prea departe de volan, mainile intinse :-)
|
in sfarsit,aminteste si cineva de Puiu Ciuca,stie cineva ceva despre el,ce face,unde este si ai mai place spritzul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning