![]() |
Re: Chat
Fara suparare, talpa grea poti sa ai indiferent de motor, de la motoare de tico pana la motoare profesionale de competiti, de multe ori diferenta ii facuta de soferi nu de motare intradevar ai un avantaj cu un motor mai mare, da asta daca sti sa te folosesti de el. Cat despre tuning, este o arta. Pentru fiecare masina ii un mijloc de miscare si de libertate iar pt o parte din noi o extensie a abilitatilor atat profesionale cat si ale stilului de condus deci nu cred ca se supara nimeni ca, crititci felul lui de a fi ci faptu in care o faci. Parerea mea;)
|
stie cineva unde gasesc tablita cu "parcare cu abonament" de vanzare? Multumesc
|
din cate stiu eu este undeva pe calea manastur,vis-a-vis de lukoil ceva magazin unde sunt de toate sau in polus acolo unde sunt tablite cu tot felu de mesaje...
|
pe cine intereseaza.... sunt jante de tabla pe 13,14 si 15, noi noute, in cutie, la sellgros la preturi de 89ron pentru 13 si 130 ron pentru 15
pretul este pe bucata si sunt disponibile in 2 culori, negru si argintiu. |
salu toata lumea...sunt nou in cluj si ma intrebam daca va intalniti undeva seara....poate trec si eu....sunt din neamt cu un opel astra f albastru......
|
Buna, unde gasest in cj o solutie,acid...etc ce sa curete vopseaua de pe najte ca si in clipu de mai jos ==> https://www.youtube.com/watch?v=fCdr8...feature=fvwrel ?
|
sal am dat eu vopseaua de pe jante jos cu DECANOL de la policolor se gaseste prin dedeman...
|
sau cromofag ....e cel mai bun
|
decanol supercromofag , se vinde in sticla de sticla de 1 litru si trebuie sa fie scris cu rosu in ungureste!
ii vreo 19-23ron/sticla. cu o sticla din aia, dai jos vopseaua de pe o masina :)) eu mi-am luat de la safirul de pe fabricii, urmatoarea straduta la dreapta dupa ce ai trecut de plevnei, dar inainte sa urci pe pod |
Va multumesc tutulor,o sa merg sa caut ca vreau sa dau jos vopseaua de pe jante sa le revopsesc, nu ma atraga f tare slefuitu ca mi frica sa nu zgariu buza pt ca a fost recent polisata.., daca dau pe buza jantei unde o fost polisata se intampla ceva oare?
|
numa vopseaua o ataca, apropo, daca-ti picura pe mana, incearca sa mergi URGENT sa te speli pe mana...ca iti arde pielea
|
k, ms ms
|
defapt iti matuieste polishul daca face contact mai indelungat de cateva secunde
|
Salut, imi ziceti si mie unde as putea gasi in cluj un magazin sa aiba becuri H4 bixenon ?
|
whitexenon.ro
cum cobori taietura turcului sa mergi spre baci, imediat ce-ai trecut calea ferata prima casa pe dreapta |
Quote:
|
Quote:
|
interesant... o las mai moale :))
https://www.youtube.com/watch?v=6dI5ewOmHPQ&feature=aso |
Quote:
|
Quote:
|
salutare...imi ziceti si mie va rog unde gasesc un actuator prin cluj???si niste cablu ceva mai gros la metru???Am fost azi pe calea floresti la cele 3 magazine de piese si se uitau la mine ca bou la poarta noua cand am zis de actuator.Unu ca sa fie mai inteligent ma intrebat si la ce imi trebe:lol:....si niste benzi cu leduri autocolante.Sau daca aveti voi pe acasa:D....
|
Actuatoare (presupun ca d-alea de inchidere centralizata ), incearca de la dezmembrari, de pe diverse masini (Str Lombului fara numar, Str. Nadasel, Rematul mare de pe str Masinistilor, dezmembrarile de pe str. Partizanilor), iar leduri/cabluri gasesti probabil la Saimon Electronics pe Baritiu sau Econix de pe Napoca parca. Daca vrei actuatoare noi, poate la o firma unde se monteaza alarme/inchideri centralizate. bafta !
|
De cate actuatoare ai nevoie si de cate fire (2 sau 5)? Mai am cateva prin casa.
|
actuator de preferat nou....da am gasit in piata 1 mai ceva firma care cica se ocupa cu inchideri centralizate.Maine dau o fuga pe la ei si pe la simons.In legatura cu 9006 sunt foarte nemultumit de "serviciile" lor.Mi se pare ciudat ca mereu ce imi trebuie nu au:rolleyes2....multumesc de ajutor....o seara faina
|
am un set intreg...
cumpara un pachet de tigari si hai dupa ele, sunt noi noute, n-au mai apucat sa fie montate pe masina 4 bucati |
Quote:
|
Quote:
|
Salut. Am auzit ca s-ar face cva tuning show maine la Polus stie cineva cva sau sunt doar vorbe aiurea?:?::?::?:
|
da, stau in cluj :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Stie careva un service bun unde as putea merge sa imi reglez motorul la un focus 1.6 ?
|
1 Attachment(s)
Diagnoza auto OBD2 30 ron/masina sau vand aparat diagnoza 100 euro.
0757-181.485 |
Tinand cont ca ultima oara cand am postat aici(nu de mult:lol:) am fost extrem de multumit de ajutorul oferit, o sa apelez din nou la voi in speranta ca voi fi ajutat din nou.
Unde gasesc asa ceva prin Cluj???Este tabla striata din aluminiu, dar am inteles ca ar fi si din alte materiale.Si as fi recunoscator daca mi-ar sti recomanda cineva unde sa ma duc sa cumpar vreo 5 kg de amorsa bituminoasa cu prelucrare la rece.In magazinele mari este numai la 10-15-20 de kg si mie momentan nu imi trebuie asa multa.Si ca buget nu e o varianta extraordinara(aprox 100-150 de lei).deci banuiesc ca as putea gasi la vreo 5 kg pana in 50 de lei. Va multumesc anticipat pentru ajutor....o seara faina. |
Tabla de Al. cu striatii gasesti la depozitele cu materiale de constructii, incearca la Tirana, care e un depozit de materiale metalurgice, e pe strada paralela (in spatele) facultatii "Dimitrie Cantemir" care e pe Vaida Voievod parca. Problema e ca se vinde doar la coala :lol:
|
Quote:
Multumesc mult de ajutor..... |
Salutare! Stiti cumva unde gasesc leduri C5W prin Cluj?
|
incearca la Simons electronics langa UT.....au cam detoate si la preturi acceptabile
|
Quote:
|
Quote:
Cheers, |
Quote:
|
Stie cineva daca se mai poate intra cu masina pe circuitul din cartodrom? macar o zi pe saptamana de s-ar putea intra...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning