![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Ce matematica si fizica se face acolo?
|
Quote:
Toate cele bune. |
Cand o sa se angajeze GRG pe la BMW in strainatate o sa-i placa:lol::lol:
|
Quote:
|
Sau asa.. o sa vin la tine sa imi faci revizia la 5ar :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
poate va place:D |
Quote:
|
E super simpatic Bobo!!! Sa creasca mare si frumos!!! :D 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai erau pui de labrador 7 mil femela si 8 masculul:lol: rottwailleri mai era cineva cu 100e si inca o femeie care avea 2 pui mai marisori vroia 200 de ron/bucata masculi dar nu avea pedigree la nici unul din partinti plus ca sigur erau metisi... |
Quote:
|
Are cineva idee cand incep lucrarile pe Copou?
Din cate stiam eu, trebuiau sa inceapa de astazi, dar nimic. :) |
am citit in ziar ca deviaza trasele mijloacelor de transport in comun incepand de pe 10 august , deci tre sa inceapa
|
Quote:
eu am terminat:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si ce te lauzi ca ai terminat facultatea domnu inginer cu astra F:lol:
|
Quote:
|
Topic pentru plecare la KOE Brasov https://forum.4tuning.ro/438-onesti/2...6-18-sept.html
|
va recomand sa mergeti la lukoil pe sf lazar ca azi si luni este motorina si benzina superioara la pret de cea normala
|
Quote:
P.S. Cine-mi poate spune cum pot lua legatura cu cineva din CDrivers , m-ar interesa pt BMW ul meu un parasolar cu CDrivers Poate ne vedem disera pe copou . |
Trebuie sa fii acceptat in Club,daca ... apoi vei primi parasolar si restul. Nu il achizitionezi ca pe un pepene din piatza! Si poti sa ai si tata BMW-urilor ca nu face ceva in plus ... ! :lol: Sau nu da prioritate!
|
R.I.P TAZ!:sad:
http://www.bzi.ro/vezi-foto-de-la-ac...o-video-235042 |
Quote:
pepene copt sa fie ;) |
Quote:
Dumnezeu sa-l ierte. |
Sa iti fie tzarana usoara TAZ!!! Odihneste-te in pace!!!
|
Quote:
PS. ce gluma-i asta cu BMW >cu Renault le-ai terminat ?> ca n-am mai auzit-o ?! *sau esti ofticat ca ti s-a rupt supapa ? Quote:
P.S. Totusi n-ar strica o mai mare atentie pe strazi, in aceasta perioada de recoltare / apoi in primavara cand incepe iar campania agricola...si tot asa :Mare atentie in trafic , e plin de tarani !!! RIP . |
RIP TAZ !
|
Quote:
|
http://www.**************/prioritate-de-bmw-pe-interzis/
http://www.**************/prioritate-de-bmw/ @pix9ro - faptul ca ai un beaunveu, pe care l-ai laudat in post Quote:
Cat despre supapa mea, iti urez multa sanate sa ai! Si spor sa ai atunci cand vei topi un piston si-o chiuloasa,cand vei sparge un bloc motor! |
Quote:
|
Crys..chil out man :) sunetm la cafea !!! nu la coltz de strada !!! observ ca ai cate un raspuns pt fiecare.... esti un fel de GURU ? aici pe 4tuning ?! :))
* esti macar membru CD sau de ce raspunzi in numele lor ?! bafta MARE !!! |
Esti penibil Crys din toate punctele de vedere, te bagi in seama mereu si daca-ti zice cine ceva incepi sa te smiorcai pe forum. Ai 28 de ani sau cat ai tu si ii ai degeaba, da "amice" n-am luat bac-ul, am sa-l iau eu anul asta, la anul, nu-i problema, dar tu tipule, nu reusesti sa treci peste faza de gradinita.
Sunt multe de zis, dar ma indoiesc ca ai sa intelegi si ai sa treci peste pragul asta de gradinita. Asta-i ultimul mesaj pe care ti-l scriu, ca oricum scriu degeaba. @pix9ro, ignora-l, e mai bine :) |
hai ca raspund eu in numele Crazy Drivers deci ce a spus crys este absolut corect parasolarele nu le ceri si nici nu le cumperi ti se ofera .. in acelasi timp calm Crys calm...daca omu vrea sa ne cunoasca o sa faca tot posibilul nu-i nevoie sa-l musti de beregata(chiar daca e foarte distractiv cum va certati ) dar totusi sa fim civilizati :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning