Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

aleks 02-06-09 10:57

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2372038)
noroc ca nu era cineva prin preajma cu aparatu sa faca iar reportaje despre modul de condus agresiv, dar asta e....toti suntem grabiti, mai ales la orele alea, si pe langa faptu ca suntem grabiti, sunt si o multime de idioti care ne fac si nervii praf

Corect, am scăpat, probabil pentru că nu eram cu o maşină "tiunnată" :lol:
Tocmai mă umplusem de draci că pierdeam semaforul din cauza unui nene care se deplasa cu 30 km/h, singur pe 3 benzi, şi i-am dat să recuperez că mai pierdeam o mulţime de timp dacă stăteam tot stopul şi mă aştepta deja cineva de 5 minute în faţă la Vasion :)

aleks 02-06-09 16:54

Primul Logan berlină va împlini, marţi, cinci ani de la prezentarea oficială a modelului iniţiat de Grupul Renault.

Acest program s-a bucurat, imediat după lansare, de un succes remarcabil, atât în România cât şi pe plan internaţional.

De-a lungul acestor ani, programul X90 a cunoscut o evoluţie continuă şi a atras aproape 1,5 milioane clienţi din toată lumea. Cifrele vorbesc de la sine :

- O gamă de 5 modele (Logan berlină, Logan MCV, Logan VAN, Logan Pick-Up şi Sandero) comercializate sub două mărci, Dacia şi Renault
- 1.440.000 vehicule produse, din care 1 300 000 Logan şi 140 000 Sandero
- 70 de ţări şi teritorii de pe patru continente unde este comercializată gama X90
- 9 uzine de fabricaţie din 8 ţări (România, Maroc, Rusia, India, Iran – 2 uzine, Brazilia, Columbia şi Africa de Sud)

Apariţia proiectului Logan în România a avut un impact puternic asupra economiei, antrenând dezvoltarea unei întregi reţele de furnizori.

Peste 510 000 vehicule Dacia au fost vândute pe pieţele internaţionale din anul 2004. Din acestea, mai mult de 50% au fost destinate Europei Occidentale.
Sunt extrase din comunicatul oficial al Dacia.

Cristy_mat 02-06-09 17:47

si acum o sa apara replyuri gen ''bleah logan!!!!!'' oricum , a insemnat mult aparitia lui pt romania zic eu...

aleyx_oltcit 02-06-09 18:16

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2374953)
a insemnat mult aparitia lui pt romania zic eu...

chiar si in tuning :-P sunt multe cu trofee

dragongc 03-06-09 21:29

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2373515)
Corect, am scăpat, probabil pentru că nu eram cu o maşină "tiunnată" :lol:
Tocmai mă umplusem de draci că pierdeam semaforul din cauza unui nene care se deplasa cu 30 km/h, singur pe 3 benzi, şi i-am dat să recuperez că mai pierdeam o mulţime de timp dacă stăteam tot stopul şi mă aştepta deja cineva de 5 minute în faţă la Vasion :)

Hehe...oare la cine va referiti ?
Uite, promit sa acord mare atentie celor care conduc ca inconstientii (persoanele de fatza, including myself, se exclud) masini "ne-tunate", bine ? Problema e ca nu prea am timp de jucarii de-astea, din pacate... nici nu mai stiu cand am luat ultima oara aparatul foto de acasa, cu mine...
Si o sa aiba mai mult haz sa ma tin dupa vitezomani cand imi schimb masina...dar mai e pana atunci...eheeeee...mult.

Boasa 03-06-09 22:18

In seara asta am vazut culmea prostiei pe anul asta. Cred ca au fost si altii martori la aparitie un bemveu albastru tiunat cu ochi de pisica si leduri la pozitie, cu tiunu de bas, cu 2 in el care mergeau cu muzica la maxim pi shentru. Acest anunt este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

aleyx_oltcit 03-06-09 22:19

da il stiu pe ala...o arde aiurea cu a 2-a pe centru :)) vrea sa arate la lume ca si-a luat sapca :P

f0cs 03-06-09 22:24

Este aceeasi persoana care a coborat in plin centru la mine sa ma bata ca de ce i`am facut poze la masina, asta fiind in perioada cand mi`am luat aparatul foto si faceam teste.
Omul este un cretin. sta in masina cu GLUGA pe cap basul la maxim probabil ca sa nu`si auda mintea debitand tot felul de prostii.

aleyx_oltcit 03-06-09 22:29

acu vrea sa arate ca are gluga :))

Boasa 03-06-09 23:00

Eu le zic MARTA

micut_zu 03-06-09 23:24

Juniorii cu , coupe albastru ? =))

aleks 03-06-09 23:42

beemveu' e beemveu frate, nu ştim noi....

sageata 03-06-09 23:50

Mezelurile Aldis, pericol pentru populatie.Familia Naghi a adunat o avere imensa periclitand sanatatea unui procent de 18% din populatia Romaniei STEFAN BUCUR Fabrica de mezeluri Aldis, aflata in judetul Calarasi, pe malul bratului Borcea, este "inima" imperiului financiar construit de George si Constanta Naghi in domeniul productiei si desfacerii de mezeluri. In prezent, SC Aldis SRL detine peste 30 de depozite si mai multe magazine in toate orasele mari din tara - peste 18% din piata autohtona a mezelurilor. Prin aceasta retea sunt desfacute produse de carmangerie de o calitate indoielnica, fiind obtinute din ingrediente cum ar fi: sorici, piele de curcan, foarte multe E-uri si, ocazional, piulite, suruburi, hartie. In doar cativa ani, folosind astfel de retete, patronii de la Aldis au ajuns sa detina o avere impresionanta. UE refuza "calitatea romaneasca"

Ilustrativ pentru lipsa de scrupule a producatorilor de mezeluri de la Aldis este preluarea unei mari cantitati de carne de pui de la Avicola Calarasi, care tocmai fusese respinsa recent de la export in Uniunea Europeana. Asa cum afirma surse din Directia Sanitar-Veterinara (DSV) Calarasi, motivul respingerii se pare ca ar fi fost depistarea de Salmonella in respectivul lot de carne. Mai grav, conform acelorasi surse din DSV Calarasi, SC Aldis SRL ar mai fi introdus pe piata si carne infestata cu Listeria. Pentru cei mai putin avizati, acest parazit genereaza listerioza, o boala transmisibila de la animal la om si care poate determina meningoencefalita sau septicemia, fiind incadrata de Organizatia Mondiala a Sanatatii in categoria de "boli periculoase".

DSV acopera mizeria

Acuzatiile extrem de grave sunt dificil de investigat din cauza faptului ca patronii de la Aldis au fost ajutati in comercializarea carnii infestate chiar de catre Vasile Nedelcu, directorul Directiei SanitarVeterinare Calarasi. Acesta, in loc sa propuna respectiva cantitate de carne pentru distrugere, a acordat cu usurinta avizele care au permis ca materia prima sa fie procesata si comercializata, o parte chiar in stare refrigerata, pentru a lichida mai repede stocul si a sterge urmele afacerii. De altfel, Vasile Nedelcu este cunoscut ca "om de casa" al sotilor Naghi, el desemnand intotdeauna numai anumiti medici veterinari pentru supravegherea activitatii de productie de la Aldis. In aceste conditii, produsele de la Aldis ajung sa fie prezentate ca fiind de calitate, desi sunt fabricate din MDM (carne dezosata mecanic), cozi de porc, piele de curcan, adjuvanti (texturat de soia modificat genetic) si aditivi (acele E-uri care, pe termen lung, genereaza afectiuni cancerigene). In 2004, SC Aldis SRL a infestat zilnic piata autohtona cu 70 de tone de astfel de produse. Nu a contat sanatatea populatiei, ci numai cifra de afaceri realizata, de 50-60 milioane de euro.

Carnea e inlocuita cu gel

Asa cum au declarat unii dintre angajatii de la Aldis, din dispozitia patronilor, directorii de productie modifica retetele originale ale mezelurilor, inlocuind carnea cu gel, texturat de soia sau MDM, pentru micsorarea costurilor de productie si obtinerea unui profit mai mare. Intrunul dintre numerele viitoare vom reveni asupra acestor aspecte, precum si asupra motivelor care stau la baza tacerii mai mult decat suspecte a Oficiului pentru Protect ia Consumatorului (OPC) si a DSV.

Poate pana atunci va raspunde cineva si la numerele de telefon ale firmei Aldis.

Nimic nu se arunca, totul se transforma O alta reteta Aldis are la baza recuperarea produselor expirate. Unii sefi de magazine, "stimulati" corespunza tor, spala cu apa si otet batoanele de salam invechit si le reasaza in vitrine, pe post de marfa proaspa ta. Daca stadiul de degradare a mezelurilor face imposibila spalarea acestora, produsele alterate sunt tocate, ajustate cu ceva mai multe condimente, reafumate si reintroduse in circuitul comercial. Din cauza compozitiei ce se schimba de la o zi la alta, aceleasi mezeluri Aldis expuse la Metro, Cora sau Selgros au etichete identice, dar culori diferite. De exemplu, la inceputul lunii aprilie, cumpa ratorii de la Metro au constatat ca in salamul "Mistret" carnea de mistret a fost inlocuita cu cea de cal, desi pe etichete nu era specificat acest lucru.

aleks 04-06-09 00:09

Şi câţi ca ei pe piaţa românească...

Cristy_mat 04-06-09 12:38

de tine este vorba domnule ziarist:lol:
iar referitor la cel cu bashi, acu macar este cald, sunt fete cu bulane, sa aiba si el ce arata, dar erau -10, 15 grade afara si dimineata la 9 eram la servici chinuindu-ma sa-mi tin ochii deschisi, si trecea omu cu bashii dati la maxim si cu geamurile deschise......dar vorba lui aleks, bemveu e bemveu frate, cine mai e ca el.......

rinzou 04-06-09 15:19

E vorba de baiatul cu seria 3 coupe cu jante cromate? Sau de "italianu" care mergea asta iarna cu gluga pe cap si cu geamurile date jos si muzica la maxim ? :)))

segundo 04-06-09 17:10

Quote:

Originally Posted by rinzou (Post 2380990)
E vorba de baiatul cu seria 3 coupe cu jante cromate? Sau de "italianu" care mergea asta iarna cu gluga pe cap si cu geamurile date jos si muzica la maxim ? :)))

cel cu jante cromate...
il vad zilnic prin oras si de fiecare data is 2. soferul cu palaria de servici pe cap ca deh.. bate soarele in masina
geamurile deschise, boxe standard in masina, butoi in portbagaj...
"turi pi shentru"...

Cristy_mat 04-06-09 17:26

eu ma refeream la cel care avea nr de italia, cel cu jantele cromate este de mai demult in peisaj, a disparut o vreme dupa ce s-a oprit intr-un camion si acuma si-a facut din nou aparitia.

segundo 04-06-09 17:31

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2381330)
eu ma refeream la cel care avea nr de italia, cel cu jantele cromate este de mai demult in peisaj, a disparut o vreme dupa ce s-a oprit intr-un camion si acuma si-a facut din nou aparitia.

pai cred ca e aceeasi persoana
eu il vad ( de fapt il aud inainte sa-l vad si stiu de inainte ca el e ::lol: ) in fata liceului de arte in jur de ora 12, aproape zilnic

micut_zu 04-06-09 17:39

Ala care sa izbit in camion e fratesu,acelasi model de bemeveu ca asta care se plimba cu muzica tare.

f0cs 04-06-09 17:45

Concluzie = toti prostii au ajuns sa`si ia BEEMVE !

aleyx_oltcit 04-06-09 21:23

2 Attachment(s)
foarte tare parcarea :))

Bmw_Rulllzzz 04-06-09 21:45

la hanul lu' matei ?

aleyx_oltcit 04-06-09 21:48

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 2382048)
la hanul lu' matei ?

dap..

f0cs 04-06-09 21:50

ITALIAAAAAAAAAAAA ITALIAAAAA OOOOOOOOAAAAAAAA =)

pytyk' 04-06-09 21:58

ce aveti mah! e perfect paralel cu caruta:shock::shock::D:D

aleyx_oltcit 04-06-09 22:15

ce face alcoolul...da e misto ca nu a atinso sa o zgarie ..bagi mana printre masina si partea dreapta a santului ..meserias omu :)

sageata 05-06-09 01:43

eu eram cu scoala care te blitzuia in curbe la magura. culmea e ca politia nu i-a facut nimic. au dat mana si pa.

aleyx_oltcit 05-06-09 06:36

de aia nu vedeam crv-ul .. :P ...

dragongc 05-06-09 07:01

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2380537)
de tine este vorba domnule ziarist:lol:
iar referitor la cel cu bashi, acu macar este cald, sunt fete cu bulane, sa aiba si el ce arata, dar erau -10, 15 grade afara si dimineata la 9 eram la servici chinuindu-ma sa-mi tin ochii deschisi, si trecea omu cu bashii dati la maxim si cu geamurile deschise......dar vorba lui aleks, bemveu e bemveu frate, cine mai e ca el.......

Tare asta cu bmw-ul... n-am avut inca norocul sa il vad, dar poate de-acum.
Mda, interesanta situatia de care povestesti... poate era in calduri... sau are incalzire in scaune da' nu stie cum s-o opreasca ! :D

sageata 05-06-09 09:12

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2382642)
de aia nu vedeam crv-ul .. :P ...

Undercover :lol::lol::lol:

Cristy_mat 05-06-09 14:18

ei de unde atat, omu e galeata, se crede smecher, vrea sa fie cat mai mult admirat si toti si mai ales toate sa zica, wow l-ai vazut pe ala?ce tare e,il doresc'' dar cred ca e total invers.......infine, e dauna totala

Boasa 05-06-09 16:34

Sa fi fost de statura lui Morosanu, l-as bate! :lol: :lol: in fiecare zi :lol: :lol: Si m-as fi dat jos si dintr-un trabant :lol: :lol:

aleyx_oltcit 05-06-09 18:10

10 Attachment(s)
mda...moldavia bikers ...

f0cs 06-06-09 18:58

3 Attachment(s)
Stie cineva cum de pozele mele sunt pe monitoarele din metro? :lol::lol::lol:
mersi dorin pentru "pozne"

D0ryN 06-06-09 19:45

Le-a gasit pe net vreun "pasionat", angajat la metro...si din lipsa de "material pentru plasme"...:rolleyes2

DASCALUGABRIEL 06-06-09 20:13

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 2386493)
Stie cineva cum de pozele mele sunt pe monitoarele din metro? :lol::lol::lol:
mersi dorin pentru "pozne"

Tati pt asa ceva se poate face scandal monstru in presa ...e vb de drept de autor si nu glumesc cind spun asta....concept su realizare grafica...se folosesc de imaginile tale pt a-si vinde marfa

f0cs 06-06-09 20:17

Stiu ca se poate face, dar in acelasi timp stiu suntem in romania si avem de discutat cu ROMANI.
Si in acelasi timp stiu ca daca eu ma apuc sa fac scandal, cumva intr`un mod mirific tot eu ajung sa fiu vinovatu, ca am facut pozele...

DASCALUGABRIEL 06-06-09 20:31

tocmai pe asta se si bazeaza multi pe delasarea rominilor.eu am fost intr-un caz asemanator cu o agentie de turism care mi-a preluat o poza cu brasovul facuta de mine pe timp de noapte si au introdus-o intr-un pliant fara sa ceara macar in scris permisiunea .tot de pe un site am impresia ca de pe 4 tuning la sectiunea foto ce bat inspre artistic facute de voi parca ....alex stie despre ce e vb.si m-am judecatr cu ei timp de 3 luni in care au fost 4 termene si am avut cistig de cauza .am facut asat nu din cauza banilor ci doar din principiu ........ca au venit si drepturile financiare dupa asta e alta poveste .pe scurt pe mine m-a costat aparatura deplasarea conceptul si prelucrarea ulteriora plus manopera mea la care s-au adaugat daune morale.....concluzia- eu zic sa nu ii lasi in pace ,ar fi timpul sa ridicam o data capul din starea asta de *** in care ne scaldam si sa luam atitudine si sa le schimbam perceptia de atotputernici care fac ce ii taie capul.
precizez ca agentia esta una dintre cele mai mari din ro la mom actual cu o cifra de afaceri de peste 100 de mil de euro pe an,,,,,
p.s :nu ai de ce sa iesi vinovat..... vor spune ca fiind pe un site e pt publicul larg, corect dar ei iti fiolosesc imaginile pt a-si pune in valoare produsele , deci iti aduc prejudicii de ordin moral fara sa specifice de cine sint facute si sa aiba o permisiune scrisa de la tine pt dreptul de utilizare al acelor imagini
sper sa nu mai refac inca o data postul ca dekja l-am refacut de 3 ori
p.p.s in cazul in care nu iti permiti reprezentare juridica acum exista conform normelor europe consiliere juridica gratuita.... a nu se confunda cu avocatul din orificiu
la naiba nu m-am putu abtine sa nu revin pt a 4-a oara:))

aleyx_oltcit 06-06-09 22:15

1 Attachment(s)
luci baiatu cu golf 13 wow lucreaza la metro..nu le-a folosti pentru reclama produselor, mai mult probabil pentru a face reclama masini...asa sa vedem de unde vin basi din bmw ...din 2 subwoofere magnat :shock:

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning