![]() |
|
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
E suficient actul de vânzare cumpărare, eventual traducerea după radierea de pe certificatul străin. Dacă nu ai avut numere străine provizorii, dă-mi p.m. şi îţi mai dau o soluţie :)
|
Mno c-o facuseram si pe asta!
A tinut 10 minute toata tarasenia, foarte profesionisti functionarii. Am avut nevoie de talon + copie, traducere + copie, buletin+copie. Nu ii intereseaza nici numerele rosii, nici act de vanzare-cumparare, nimic. Esential e ca masina sa fie radiata din tara de provenienta inainte de 15 dec. |
azi mi-am achitat taxa, in forma veche bineinteles.
saptamana trecuta marti mi-am depus actele la finante si eram programat pe azi. am venit. mi-au gasit dosarul. mi-au dat decizia. am fost si am achitat si cam atat. |
Am rezolvat si eu pana la urma,Thanks Ionut!Multumesc oricum pentru amabilitate.
|
Quote:
si bineinteles RAR-ul |
iti trebuie rarul daca vrei sa o platesti acum , daca vrei doar sa fii luat in evidenta nu e nevoie de rar
|
Quote:
|
stiam ca doar rarul decide norma de poluare , de asta au si fost o gramada de cazuri in care anumite masini au primit alte norme decat ce era normal , gen masina din 93 care trebuia sa fie euro2 a fost trecuta de cei de la rar non-euro
|
Pai da..dar dak aceea masina o fi vreuna cu motor peste 1.8 cu evacuare directa sau cu catalizatorul si sonda lamba varza..te inteleg..E NORMAL!!!:sad:
Taxa de acum..e mai mare ca cea tripla la masinile E2 EDIT::::09.03.2009 Azi am fost la RAR,COrsa B 1,2 D3(brief) E2 in cartea RO..:Ddin 1994 |
la masinile mai vechi de 14 ani da , este mai mare de 4 ori decat cea din iulie
|
stie cineva " ce precizari " s-au facut zilele astea in legatura cu calculatorul de taxa auto?!
|
are cineva idee exista o perioada in care se poate plati taxa de prima inmatriculare? sau nu?
|
Quote:
ASA!!SI TAXA DE MEDIU e de 4ori mai mare pentru toate masinile EURO2 Nu neaparat!!!!peste 14ani..peste 14 ani e cea mai mica...taxa..:shock: calcula-ti pe taxademediu.com si apoi pe calculatorul de la finante si vedeti diferentele!!! |
Quote:
|
De citeva zile tot bat pe la usile celor de la finante si mereu acelasi raspuns: NUMAI CEL CARE A CUMPARAT MASINA DIN GERMANIA POATE DEPUNE ACTELE PTR TAXA VECHE. ce tara de ***. DE unde sa-l scot pe ala ca e plecat din tara ,sau in cazul in care e mort ce poti face? asa ceva numai la noi auzi.ASTA E,ASTEPT SA SE SCHIMBE LEGEA,PRIN VARA-TOAMNA.:bat::bat::bat:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning