Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

X-Ray-Eyes 20-02-08 02:07

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by CT-87-GTA (Post 1370297)
Pe la 23.30 era o masina coupe neagra in fatza la Cafe de Paris atinsa in stanga fatza, n-am putut sa vad ce masina era...avea nr de italia parca...si era sprinteru de la criminalistica langa ea, masurau p-acolo...probabil are legatura cu accidentu de care zicea d3Mon's...

Prelude ...

quick_5hifter 20-02-08 02:23

Quote:

Pe la 23.30 era o masina coupe neagra in fatza la Cafe de Paris atinsa in stanga fatza, n-am putut sa vad ce masina era...avea nr de italia parca...si era sprinteru de la criminalistica langa ea, masurau p-acolo...probabil are legatura cu accidentu de care zicea d3Mon's...

Sau poate are legatura cu accidentul pe care l-am vazut eu, insa imi vine greu sa cred ca am fost capabil sa confund un Mitsubishi 3000GT cu o Honda Prelude... cine stie, poate m-am uitat chiorash :lol: sau poate nu.

d3Mon's 20-02-08 09:03

Quote:

pai masina aia era cea mai sifonata....si nu numai stanga fata...a fost lovita destul de serios si in lateral, in dreptul stalpului.
prea multe detalii nu stiu pt ca nu am mai oprit...ideea e ca erau vreo 3-4 masini implicate. era masina asta neagra ...o skoda fabia ...si un citroen lasat fara bara fata...
din cate am vazut pe acolo...au cam fortat semafoarele baietii pe toate partile...si rezultatul...s-a vazut

ERY 20-02-08 09:07

Aia era Prelude...pacat de masini.

Psycho 20-02-08 09:31

ieri era pe tomis langa dacia o toyota yaris cu botul cazut nu am apucat sa-i fac poze si mult praf pe jos .. dar nu era urma ce dealalta masina ... si era o tipa care statea si se uita la masina si vorbea la telefon :D

Urban_Racing 20-02-08 15:47

A facut maxim ce putea sa faca o femeie .....shi`a sunat prietenu sau sotzu sau tata sau fratele :)))))

mike20 20-02-08 21:43

Prelude acela negru nu era lovit stanga fata dinainte.. aceelasi care a facut acum vreo 2luni accident la dacia atunci cand s-a rasturnat si un matiz?

Scoop 20-02-08 22:05

Daca e acelasi cred ca se subintelege cine e vinovat si de data asta :|

DarkJEDI 20-02-08 22:08

speram ca matizu ala nu era al tau :D ,dar ce s-a intamplat exact la capitol? 4 masini ?

Scoop 20-02-08 22:11

Nu era frate al meu, am trecut de primu an de condus fara nici un incident nici macar o indoitura de bara.:peace::joy::dance:
Multumesc celor care n-au intrat in curu meu in timp ce stau la stop:hug: (ca am vzt ca uni patesc si dinastea)

Pmc78 20-02-08 22:47

am trecut de primu an de condus fara nici un incident nici macar o indoitura de bara.:peace::joy::dance:
Multumesc celor care n-au intrat in curu meu in timp ce stau la stop:hug: (ca am vzt ca uni patesc si dinastea)[/QUOTE]

Sa iti dea dumnezeu multi ani fara nici o "surpriza"

CT-87-BGN 20-02-08 23:46

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1372471)
Multumesc celor care n-au intrat in curu meu in timp ce stau la stop:hug: (ca am vzt ca uni patesc si dinastea)

Lasa k am patzit-o io in Predeal pe 31 decembrie la 9 seara...s-a proptit unu-n curu meu la trecerea de pietoni...o dacie vai de mama ei...era ud pe jos...

ct11lyv 20-02-08 23:56

3 Attachment(s)
cand nu ii lasa parinti sa faca sex acasa.. cauta tot felul de vagaune sau locuri romantice. ..si patesc bube :)
aviz pt cei romantici :))

Most_Wanted 20-02-08 23:59

porcu mah ?????? :)):))):))ce cauta acolo????

CT-05-UST 20-02-08 23:59

nu frate nu e asa vroiam sa fac niste poze la masina pe plaja rpd sa te gandesti tu la prostii ;))

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning