![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
prea multe detalii nu stiu pt ca nu am mai oprit...ideea e ca erau vreo 3-4 masini implicate. era masina asta neagra ...o skoda fabia ...si un citroen lasat fara bara fata... din cate am vazut pe acolo...au cam fortat semafoarele baietii pe toate partile...si rezultatul...s-a vazut |
Aia era Prelude...pacat de masini.
|
ieri era pe tomis langa dacia o toyota yaris cu botul cazut nu am apucat sa-i fac poze si mult praf pe jos .. dar nu era urma ce dealalta masina ... si era o tipa care statea si se uita la masina si vorbea la telefon :D
|
A facut maxim ce putea sa faca o femeie .....shi`a sunat prietenu sau sotzu sau tata sau fratele :)))))
|
Prelude acela negru nu era lovit stanga fata dinainte.. aceelasi care a facut acum vreo 2luni accident la dacia atunci cand s-a rasturnat si un matiz?
|
Daca e acelasi cred ca se subintelege cine e vinovat si de data asta :|
|
speram ca matizu ala nu era al tau :D ,dar ce s-a intamplat exact la capitol? 4 masini ?
|
Nu era frate al meu, am trecut de primu an de condus fara nici un incident nici macar o indoitura de bara.:peace::joy::dance:
Multumesc celor care n-au intrat in curu meu in timp ce stau la stop:hug: (ca am vzt ca uni patesc si dinastea) |
am trecut de primu an de condus fara nici un incident nici macar o indoitura de bara.:peace::joy::dance:
Multumesc celor care n-au intrat in curu meu in timp ce stau la stop:hug: (ca am vzt ca uni patesc si dinastea)[/QUOTE] Sa iti dea dumnezeu multi ani fara nici o "surpriza" |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cand nu ii lasa parinti sa faca sex acasa.. cauta tot felul de vagaune sau locuri romantice. ..si patesc bube :)
aviz pt cei romantici :)) |
porcu mah ?????? :)):))):))ce cauta acolo????
|
nu frate nu e asa vroiam sa fac niste poze la masina pe plaja rpd sa te gandesti tu la prostii ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning