![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
1 Attachment(s)
Cine are net bun , sa imi spuna si mie daca e ceva de filmu asta , ar fi un film cu ilegale nu am apucat sa citesc prea bine ca am inchis siteul :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
nijte filmulete de joia trecuta............
|
1 Attachment(s)
nu-mi merge sa uploadez un fisier mai mare de un 1.5MB...inainte mergea,acum imi arata asa:
|
4 Attachment(s)
luati si va minunati...
|
baiatul asta cu dacia a vrut sa faca si el ceva :) dar nu i-a iesit .... :mrgreen:
tre asha ies pozele noaptea la mine :) poza cu masina ta :mrhappy: |
asa se intampla la Daciile veki si ruginite......a patit-o si JKVu' acum multi ani pe un camp de la Strejnic.........da' el a avut noroc k doar i s-a deplasat din butuc.....;)......
|
prea penala faza:))oricum....de mult nu am mai ras cum am ras in seara asta=))
|
doamneee.....deci am ras d nu mai pot,ce rau imi pare k am lipsit in seara asta :)))
|
Poate k noi acestia kre avem in posesie automobile DaciA exceptie fc loganu,solenta,super nova, restul ..... Am ajuns la concluzia k cu dacia nu se merita sa fc vreo jmecherie cu ea .... Sa ne lasam de joaca cu dacia ... k riscam viata noastra si a celor din jurul nostru ....
Toata stima pt SGM`ul,WRC`ul si multi alti kre au stiut sa fc din dacie o arta dar noi kre nu stim ce vrei si de la viata mai bine sa o lasam balta .... cu Impresii rulz Dacia Fara nici o aluzie ... Salve Baieti!! |
zici k ii autobuz cu burduf.....vireaza si cu rotile din spate.......asta este .....vineri nu rupsese unu distributia la Golf4!!!!?!?.....era varza motoru,absolut terminat.........ce sa-i faci !!!! cum tie norocu'....;)
|
la faza cu risktu` ...imagineaza`ti k mai era omu` cu vreo 4 persoane in mashina...sau 3....a fost de koma....shtiu k nu`i frumos sa rad de necazu` altuia...dar nu m`am putut abtzine(vreo juma de ora - 1 ora:D...)
|
faceai ce faceai , dar cand vedeai in jurul tau ~10 oameni care mureau de ras ,mai puteai sa te abtii ? :mrhappy:
P.S. - o fii fost blestemul lu' shoaca asta ? :rolleyes2 :lol: |
Se pare ca batrana doamna si_a dizlocat un sold...
chiar ca nu e bine sa radem de necazul altuia...dar totusi:D |
asa e,dar e bn k a avut obraz si v a lasat sa ii faceti poze,eu dak era masina mea va alergam :)))
|
daca era masina mea ii faceam eu poze si o puneam de vanzare ...la schimb cu un 6210:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning