![]() |
|
Re: Diverse discutii
:D
ce japitse ma frate. |
bai frate..unde ati stat ieri..am trecut de 3 ori pe acolo....am oprit in spatele xdd-ului...m-am uitat..m-am invartit...de la 7.30 la 8 tot m-am invartit pe acolo... la draq cu coltul ala ca ii dau coltul...
vreu poze...locatia exact pe GPS..ca atfel nu il gasesc.. :P loool! unde ati stat mai ...ascuynsilor...? |
am fost la fotbal la scoala 4 ;) e pe acolo pe langa colt ;)
cand mai vii pe colt nu sta in spatele lui xdd , vino in capat la bulevard ;) si astazi cred ca ne mai ducem la fotbal ;) daca nu suntem la colt vino la scoala ;) |
Quote:
Probleme mari cu sanatatea... asta e... D-zeu s-o ierte... |
Quote:
Daca esti prin oras asta seara lasa ca te sun eu si ne intalnim cu to-n-tii :D Ciao! |
Quote:
|
Nu sunt dusman cu nimeni!!!:rolleyes2 :rolleyes2
|
scuze..sambata seara nu prea mai stau prin oras.
las ca vineri vin din nou. si sper sa am si masina modificata pana atunci. ca miercuri joi si vineri ma apuc de ea. am comandat deja jantele, chipul e in Germania, tre sa soseasca, si ma duc si iau si eleronu´si suspenia miercuri..cred..daca aintra si banii in cont :) deci Don..ce masina ti-ai luat.. |
Quote:
|
donu maine isi ia masina ;) si o sa fie bauta mare :mrgreen:
|
:D :D :D :D :D
Sorry Pa tine te am uitat dragose!!8) |
Quote:
|
recunosc ... sunt dator :(
|
Quote:
Am vorbit cu proprietarul si a zis ca ne intalnim marti sigur sa facem actele fiindca luni isi ia liber pentru a doua zi si n-avea cum sa ramana liber luni fiindca are multa treaba la munca. Asta e..., o zi in sus in jos... nu-i problema... BOGDAN WRC-ule, imi iau Fiat Bravo HGT, motor 2000cc, 147 CP, fab '96, AC, IC, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite. O s-o vezi saptamana asta cu sigurantza :D |
Donule stai linistit oricum noi glumim si nu e nevoie sa ne dai nimik,am zis asa sa nu ne consideri tzarani!!!8) 8) 8) 8) 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning