![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Va mai rog si eu ceva . Imi faceti si mie o capota de crbon si una cu negru ,dar pe mijloc intre liniile capotei ?
[img=https://img512.imageshack.us/img512/6881/dsc01023yf4.th.jpg] Va multumesc anticipat pentru timp si efort ! |
mutica si paradox... de obicei se "satisfac" toate dorintele... mai aveti rabdare... paote va face cineva o surpriza :p
|
1 Attachment(s)
mutica: s-au modificat atat masini vechi, cat si noi, si se vor modifica in continuare, dar totul depinde de timp... si de chef.
azw: cam asta e. |
ok ACE AXEL merg pe mana voastra, stiu ca sunteti buni ca am vazut o gramada de opere, si jtiu ca ia oleak de timp pana sa faceti tuningul virtual, dar yo credeam ca zice inainte cel care o face. Dar dak e cu surprize atunci imi retrag cuvintele, Si astept sa vad ce iese :D
|
pai cateodata vine cineva care vroia sa faca exact o masina pusa de cineva ... cateodata vine cineva cu ea direct modificata
|
Ok. ms frumos, asta asteptam de la voi, un raspuns sa stiu si eu dak cineva se v-a ocupa de masina, oricum imi cer scuze dak am jignit pe cineva. Bafta in continuare:)
|
1 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine sa vad un SL de culoare portocaliu lamborghini si jante negre....si unu alb cu jante gri ... pls
urgent !!! |
Quote:
o mica greseala ... CL .. alb cu jante negre ... PLS ... urgent...pana maine |
O mica problema: SLu' nu e masina ta, nici a vreunui prieten, etc. Adica nu cel din poze. Si... stii bine ca nu se modifica poze luate de pe net :-P
|
2 Attachment(s)
Barum, here's your Alfa dude :wink:
|
Quote:
|
Gabi ms man! m-ar duce mintea sa o modifiq :D numa sa iau carnetu` capai dupaia mai vad eu...pana tunci cu scuterashu :D de 100 cc :D
|
Modificarile facute asupra masinii tale (ca si pe celelalte masini ale membrilor, facute de mine) sunt subtile, care se pot materializa intr-un proiect real. De fapt... asta e si ideea topicului. Ma bucur ca-ti place !
|
eu sincer nu inteleg kre e problema dak pune cineva poze gasite p net cu acelasi model de masina care il are si el ... scopul este acelasi ... si anume de a vedea cum poate arata masina modificata
|
Problema e ca cei care modifica masinile membrilor fac un efort in scopul asta si, asa cum noi facem un efort cand le modificam, si proprietarii pot sa faca un efort de 2 minute sa faca 2 poze (fatza / spate). Corect, nu?
De un an si jumatate se modifica masinile membrilor pe forum si foarte putine au fost exceptiile de la regula. PS: NIMENI nu este obligat sa modifice masinile puse aici; o facem DE PLACERE !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning