Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

around za world 03-11-06 22:17

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

Va mai rog si eu ceva . Imi faceti si mie o capota de crbon si una cu negru ,dar pe mijloc intre liniile capotei ?
[img=https://img512.imageshack.us/img512/6881/dsc01023yf4.th.jpg]
Va multumesc anticipat pentru timp si efort !

Ace Axel 04-11-06 23:00

mutica si paradox... de obicei se "satisfac" toate dorintele... mai aveti rabdare... paote va face cineva o surpriza :p

Gabi 04-11-06 23:14

1 Attachment(s)
mutica: s-au modificat atat masini vechi, cat si noi, si se vor modifica in continuare, dar totul depinde de timp... si de chef.

azw: cam asta e.

PaRaDoX 05-11-06 08:52

ok ACE AXEL merg pe mana voastra, stiu ca sunteti buni ca am vazut o gramada de opere, si jtiu ca ia oleak de timp pana sa faceti tuningul virtual, dar yo credeam ca zice inainte cel care o face. Dar dak e cu surprize atunci imi retrag cuvintele, Si astept sa vad ce iese :D

Ace Axel 05-11-06 10:14

pai cateodata vine cineva care vroia sa faca exact o masina pusa de cineva ... cateodata vine cineva cu ea direct modificata

mutica 05-11-06 12:50

Ok. ms frumos, asta asteptam de la voi, un raspuns sa stiu si eu dak cineva se v-a ocupa de masina, oricum imi cer scuze dak am jignit pe cineva. Bafta in continuare:)

blowwind 05-11-06 16:43

1 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine sa vad un SL de culoare portocaliu lamborghini si jante negre....si unu alb cu jante gri ... pls

urgent !!!

blowwind 05-11-06 22:43

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 611545)
ma intereseaza si pe mine sa vad un SL de culoare portocaliu lamborghini si jante negre....si unu alb cu jante gri ... pls

urgent !!!

o mica greseala ...

CL .. alb cu jante negre ... PLS ... urgent...pana maine

Gabi 06-11-06 01:12

O mica problema: SLu' nu e masina ta, nici a vreunui prieten, etc. Adica nu cel din poze. Si... stii bine ca nu se modifica poze luate de pe net :-P

Gabi 06-11-06 03:45

2 Attachment(s)
Barum, here's your Alfa dude :wink:

blowwind 06-11-06 09:40

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 612160)
O mica problema: SLu' nu e masina ta, nici a vreunui prieten, etc. Adica nu cel din poze. Si... stii bine ca nu se modifica poze luate de pe net :-P

gabi :P stii ca stiu regulile :) dar de fiecare daca cand am cerut ceva s`a si facut (vezi autocolant ono) ... inca ceva..e CL , am gresit yo :P si e a lui ono :P ... te rog frumos gabi :D

Barum 06-11-06 13:36

Gabi ms man! m-ar duce mintea sa o modifiq :D numa sa iau carnetu` capai dupaia mai vad eu...pana tunci cu scuterashu :D de 100 cc :D

Gabi 06-11-06 15:20

Modificarile facute asupra masinii tale (ca si pe celelalte masini ale membrilor, facute de mine) sunt subtile, care se pot materializa intr-un proiect real. De fapt... asta e si ideea topicului. Ma bucur ca-ti place !

Ace Axel 06-11-06 16:41

eu sincer nu inteleg kre e problema dak pune cineva poze gasite p net cu acelasi model de masina care il are si el ... scopul este acelasi ... si anume de a vedea cum poate arata masina modificata

Gabi 06-11-06 16:45

Problema e ca cei care modifica masinile membrilor fac un efort in scopul asta si, asa cum noi facem un efort cand le modificam, si proprietarii pot sa faca un efort de 2 minute sa faca 2 poze (fatza / spate). Corect, nu?

De un an si jumatate se modifica masinile membrilor pe forum si foarte putine au fost exceptiile de la regula.

PS: NIMENI nu este obligat sa modifice masinile puse aici; o facem DE PLACERE !!!

All times are GMT +2. The time now is 00:07.

- Copyright 2026 4Tuning