Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

CraZzy_K1D 24-08-12 23:50

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

CyPz - eu unu zic sa o faci chopper. si sa ii modifici cadrul putin ca mi se pare urat rau. ca ar merge sa il faci choper si sa fie galben dala.

CyPz 25-08-12 09:47

Nuuuu! Imi pare rau sa-l stric. Parerea mea e ca are o forma chiar frumoasa. Iar daca tai si sudez sigur va iesi stramb cadrul...dupa...cine va mai fugi cu 75km/h cu bicicleta, la vale, evident?:rolleyes2

Gaby Underworld 25-08-12 10:24

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150767)
Nuuuu! Imi pare rau sa-l stric. Parerea mea e ca are o forma chiar frumoasa. Iar daca tai si sudez sigur va iesi stramb cadrul...dupa...cine va mai fugi cu 75km/h cu bicicleta, la vale, evident?:rolleyes2

Lasa cadrul asa pt ca are o forma frumoasa , asa este si cadrul bicicletei mele doar ca este un model din 2007 si avea stikere normale nu vopsea cum e la tine:!:

rob3rt0 25-08-12 10:57

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150767)

Ai grija cu vopseaua, eu am patit-o cu aceeasi culoare, tot Duplicolor. S-a umflat toata:evil:

CyPz 25-08-12 11:05

Pai cred ca daca respect toate indicatiile de pe eticheta in tocmai nu voi avea nici o problema:-)

CraZzy_K1D 25-08-12 12:21

baii baieti ce fac si eu ma ca vad ca isi bate joc dumnezeu de mine :))) iar mi-a cazut pedala :| cand am vazut imi venea sa imi dau cu ea in cap :| mi-a cazut tot bratu in mijlocu orasului :| bine dreacu ca era seara.. ce ii fac ? ca sa tina si el nu sa merg cu grija ca eu l-am strans de sa tocit surubu :| si tot iese

Gaby Underworld 25-08-12 14:23

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5150919)
baii baieti ce fac si eu ma ca vad ca isi bate joc dumnezeu de mine :))) iar mi-a cazut pedala :| cand am vazut imi venea sa imi dau cu ea in cap :| mi-a cazut tot bratu in mijlocu orasului :| bine dreacu ca era seara.. ce ii fac ? ca sa tina si el nu sa merg cu grija ca eu l-am strans de sa tocit surubu :| si tot iese

O varianta ar fi sa schimbi axul sau piulita si cea de a doua ar fi sa sudezi pedala!

CraZzy_K1D 25-08-12 14:25

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5151038)
O varianta ar fi sa schimbi axul sau piulita si cea de a doua ar fi sa sudezi pedala!

nu e ax e monobloc . cred . nu ma lasa inima ca nu sunt noname-uri sunt lasco dreacu :))

cretu_bs 25-08-12 21:58

Se poate un like si un share?!?VA ROG !!!
https://www.youtube.com/user/cameradepebicicleta/videos
LIKE !!!:
www.facebook.com/cameradepebicicleta
Subscribe/abonati-va

(!8Y_M 25-08-12 23:23

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150580)
Stikerele alea sunt facute cu vopsea...deci am scapat de un chin:-P

esti sigur? ia uita-te mai atent... nu cumva sunt bagate sub stratul de lac? ca la 90% dintre bicle...

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5150919)

baga si u o saiba grover (deaia despicatra sau deaia paianjen) si ia o tubulara cu tine si du-te la o vulcanizare si roaga-l pe nea gogaie ala sa ti-o bata la pistol... si ai sa vezi ca nu mai iese.. ca sa nu mai zic ca exista o pasta speciala pt suruburi... de regula moto sau auto pe partea de motor.. pt ca de la vibratii se desfac... pasta aia `lipeste` surubul de piulita... si nu mai ai probleme

CyPz 26-08-12 10:46

Avand in vedere faptul ca bicicleta este matuita in momentul de fata si in unele locuri la luciu, chiar si peste acele stikere, iar acestea nu s-au dezlipit/exfoliat si nici nu se simte acea diferenta dintre stikerul propriuzis si cadru, eu spun ca sunt facute cu vopsea.
O sa incerc sa rad putin cu o lama sa ma conving 100%, ca sa nu am probleme dupa
Multumesc de sfat!

Vibrezzz 27-08-12 17:00

Cum spune si titlul, imi vand bicicleta MTB recent revizuita, cu o singura competitie in cv "DRACULA BIKE".
Bicicleta este ca noua!

Furca ZOOM(ulei)
Frana fata ZOOM pe disc!
Schimbatoare FOI(X3) si PINIOANE(X7) Shimano!
Cabluri Shimano(frane+viteze) + Camasii SACCON!
Sa "Concept extreme"
Deraiator foi, Logan!
Deraiator pinioane SIS Tourney SHIMANO!
Pinioane MF-TY21
Bidon apa
Frana spate saboti.
Cauciuc fata RICH-TECH 26X1.95 (NOU)
Cauciuc spate Kenda 26X2.35(NOU)

Culoare negru MAT!
Pozele sunt facute acum 1 ora, dupa o plimbare plin padure!

ondin 27-08-12 21:03

pai unde sunt pozele si pretul?
:)

Vibrezzz 27-08-12 21:48

Scuze,

Poze:https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/3...uspension.html

Pret cum zic si acolo, ce oferte primesc!

CraZzy_K1D 28-08-12 14:21

Baietzi lant kmc k810 sau KMC Z510 care e m-ai rezistent sau mai bun ?? bicicleta mea are doar 6 pinioane ( viteze ) :D

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning