Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

Bmw_Rulllzzz 29-11-09 12:37

Re: Cafeneaua oneştenilor

pe mine ma intereseaza cu suport fix, nu cu magnet.

TheFasterMan 30-11-09 11:05

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 2846162)
pe mine ma intereseaza cu suport fix, nu cu magnet.

cu suport fix nu am,sorry

celino 30-11-09 11:28

Ok , am sa te caut pana in sarbatorile de craciun sa mai fac ceva bani!

Bmw_Rulllzzz 24-12-09 21:07

Sarbatori fericite la toate lumea!

TheFasterMan 24-12-09 21:16

Craciun Fericit la toata lumea!!!Sarbatori Fericite!!!Sa va aduca Mosul tot ce va doriti(M3 la scara,sportive pe sosea,nsx/s2000)

TheFasterMan 27-12-09 15:29

La Multi Ani Nenea Dexter!!!!Multa sanatate si tot ce iti doresti!!!

Bmw_Rulllzzz 31-12-09 13:30

2 Attachment(s)
rusine politiei romane pentru ceea ce a facut astazi la Oituz. 6 masini de politie, 2 ambulante, 2 mercedes vito pline cu cagulati, 1 masina smurd si o masina de jandarmi pentru a omora in bataie 5 baieti mascati care se plimbau cu acea masina "decapotabila". am vazut tot ceea ce s-a intamplat dar nu prea am putut face poze in momentul in care ii tavaleau pe jos pentru a le pune catusele. rusine sa le fie si celor din oituz care au vazut tot ce s-a intamplat si nu au facut altceva decat sa-i huiduie pe militieni.
in poze nu se vede dar circulatia era blocata de un logan de politie intors de-a curmezisul pe strada. iar coloana de masini formatacred ca depasea 500 de metri pe fiecare sens.

morpheusmaster 31-12-09 14:45

Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!

Un 2010 de neuitat! Numai bine!

Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine

Bogdan. (morpheusmaster)

Bmw_Rulllzzz 31-12-09 21:30

ms bogdan. la multi ani si toate cele bune doresc tuturor

Andrey_FL 31-12-09 21:31

LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!multumim Bogdan.....

dexter_20 01-01-10 10:38

Sanatate,cat mai putine amenzi, bani multi pentru a va modifica masinile, sa participati la cat mai multe evenimente si drumuri cat mai bune!!!!

extrm 01-01-10 19:01

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 2936481)
rusine politiei romane pentru ceea ce a facut astazi la Oituz. 6 masini de politie, 2 ambulante, 2 mercedes vito pline cu cagulati, 1 masina smurd si o masina de jandarmi pentru a omora in bataie 5 baieti mascati care se plimbau cu acea masina "decapotabila". am vazut tot ceea ce s-a intamplat dar nu prea am putut face poze in momentul in care ii tavaleau pe jos pentru a le pune catusele. rusine sa le fie si celor din oituz care au vazut tot ce s-a intamplat si nu au facut altceva decat sa-i huiduie pe militieni.
in poze nu se vede dar circulatia era blocata de un logan de politie intors de-a curmezisul pe strada. iar coloana de masini formatacred ca depasea 500 de metri pe fiecare sens.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmrsmcwfpJc

TheFasterMan 01-01-10 19:55

sunt total impotriva "traditiilor" de la Oituz,totdeauna au fost incidente,acele masini "modificate" dupa mintea lor sunt absolut aiurea,kitschoase.ca in fiecare an s`a blocat traficul,au existat batai si multe incidente....de ce nu se poate respecta traditia in liniste si totul organizat frumos???chiar trebuie sa vina politia si alte forte de ordine ca totul sa se desfasoare normal???foarte bine a facut politia romana ca s`au mobilizat si a potolit lumea.

Bmw_Rulllzzz 02-01-10 19:54

s-a intamplat sa ma aflu in oituz in momentul incidentului, chiar acolo langa politie. nu aveau motive militienii sa-i tranteasca de pamand si sa-i taraie pe acolo pt a ii incatusa. acel filmulet nu arata nimic relevand. trebuia filmat modul in care au fost scosi din acea masina si cum au fost bruscati. iar acele masini nu se vor a fi masini modificate ci doar pt amuzament. iar cand politaii i-au oprit, lasand masina de politie in mijlocul strazii, nu s-a blocat traficul ?

aleks 03-01-10 12:32

Eu unul am stat blocat la Oituz acum cāţiva ani din cauza lor.
N-au ce căuta pe drumul public cu jaful ăla de fosta Dacia, că dacă-ţi lovesc maşina cānd trec pe lāngă tine nu-ţi face niciunul din ei maşina şi n-au niciun motiv să blocheze un drum naţional atāta timp cu obiceiurile lor de beţivi ciomăgari.
Mă bucur că i-a scos din circuit, indiferent de mod.

All times are GMT +2. The time now is 20:18.

- Copyright 2026 4Tuning