![]() |
Re: Club astra bertone
2 cai frumosi :) .. maxim 6 :))))
|
Quote:
|
Cine stie ce si cum despre cursele de la Pitesti? E posibil sa vin si eu daca se anunta o plecare....
|
ajung si eu sambata la pitesti, care se mai anunta
|
me2 :-)
|
Pot sa intru si eu in coloana cu o corsa ? :D E tot neagra si tot in 2 usi:-). La a mea s-a rupt burduful de la planetara (partea de la cutie) ,a zburat vaselina pe acolo,vine doar pe original, si asta inseamna vreo 3-4 zile din pacate. Cel mai ieftin am gasit cu 270 ron :sad: Aviz amatorilor :)
|
de ce nu..?!?:lol:
|
@Gigi - la UFU ti s-a intamplat asta?
Si eu merg la Pitesti Apropo ,eu ti-am trimis mesajul acela duminica,scuze pentru ca am uitat sa ma semnez |
Locaţia: Calea Bascovului, în faţa Universităţii “Constantin Brâncoveanu”.
Data: 28 martie 2009, ora 9:30. Stim sa ajungem ,da? Sau ne plimbam ca la craiova :)) Lista coloana: Eu (corsa , bertone speeer :( ) ame24 Florinike (nu mai gateste, vrea sa ii dea talpa) :* shorty stelian NRV tune_AKJ cine mai e? "who is coming with me ?" :) |
Quote:
Am vbit deja, a zis ca te are in lista de mess, cauta si te anunta(daca nu ai id'ul sa imi zici ). Iesi sigur mai bine la pret. Si daca nu ai uitat, te ajut si eu sa scazi din cheltuieli :) Am incercat sa ii trimit lui shorty filmele de la tine si nu aveam o legatura buna intre noi. Tu ai reusit? |
@Gigi - am reusit sa i le trimit lui Shorty.Acum face montajul filmuletului
|
mai baieti ce ziceti gasim un bertone pe criza asta? sunt mai pretentios :))
|
ti-l dau pe al meu...:-)
|
salutari...eu detin un bertone 1.8 16 v...albastru culoarea originala nu are piele e doar coupe si il vand.e adus din vara din germania bay back de la opel frankfurt.acte etc si ultimile revizii si acte de la ei d ela service cu distr. schimbata masina are 105 mii km..am aduso cu 97 mii km...interesatii pot veni si cu propuneri de schimb.dar orice in 4 usi..nu mai vreau 2 m-am saturat:)
|
chiar astept propuneri...pe criza asta probabil mai greu cash dar accept schimb pe schimb si cu ceva inferior k an si kilometrii..negociem pretul etc...vedem.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning