![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
poate, dar 25WRC, nu ne iubeste ! si asta nu de la triunghiul de remorcare !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Notă moderator: Sunteţi rugaţi frumos să păstraţi un limbaj şi un comportament adecvat. Valabil pentru toţi !Vă mulţumesc pentru īnţelegere.
|
2 Attachment(s)
circuit pe Baneasa 1995
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Daniel Ungur !8)
|
Quote:
Cu stima, :help: |
Da, adevarat !
Informatia a venit pe celallt topic despre raliuri si a fost publicata/postata de Road. Am solicitat si eu mai multe informatii, dar probabil inca nu a citit, Va trebui sa-l cautam pe autor( i ) ! |
1 Attachment(s)
"Destine de campioni schiţează portretele a circa 600 de sportivi, care au scris istoria sportului auto la noi, de la data reluării acestei fascinante activităţi, īn īndepărtatul an 1968. Autori: Nicolae Cosmescu şi Corneliu Ţiţ
|
Quote:
Apropo, daca sant atatea greutati aicea cu forumul (desi eu sant in principiu pentru respectarea regulilor impuse de cel care pune platforma la dispozilie) va propun sa schimbam. Eu pot deschide imediat un nou forum asemanator si daca ma gandesc bine o voi face-o neconditionat. Cei ineresati ma pot contacta prin E-Mail [email protected]. Totusi trebuie sa o spun de la inceput ca o conduita civilizata este necesara, iar cei care cred ca argumentarea folosind organele genitale fie feminine fie masculine s-au jignirile personale ajuta la ceva vor fi din nou dezamagiti...:lalala: Argumente civilizate cu placere chiar daca reprezinta o parere diferita, in final santem toti niste pasionati a-i aceste theme si este normal sa avem si pareri diferite. Asta nu ne da dreptul sa ne jignim. Ce am face daca am sta lao masa rotunda? Ne-am da in cap unul altuia? :punch: Cu stima si simpatie ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning