![]() |
Re: Concurs
Incearca sa nu mai faci dublu-post!
|
Am incercat sa fac pool-ul dar nu mi se incarca pozele nici cum... trebe sa revina r.equinox sau dary...
|
Gata s-a rezolvat!
Poll-ul: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...e-r32-x12.html p.s. imi cer scuze daca v-am suparat da' asta e.. Omul din greseli invata!:) |
Cred ca ar fi timpul ca numarul 5 sa dea tema noua...Cypos ce ai pentru noi de data asta?:D
|
1 Attachment(s)
Pai hai sa vedem...
:arrow: Mercedes-Benz C-Class |
3 Attachment(s)
Gata Domnu` Cypos :D
|
Quote:
|
Omul a vrut sa ajute. Din moment ce nu a fost nimeni "desemnat" prin zona, nu vad care ar fi problema daca l-a facut el...
|
3 Attachment(s)
:twisted:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am incercat si eu:oops::oops:
|
Quote:
Are si threadu regulile lui..cine sa le citeasca(macar) Equinox-asta seara eram si eu si ANDR31 liberi , ma bucur ca faci totu pe cont propriu...continua asa , cine stie poate si threadul asta se va duce intr-un loc mai bun.. |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Seara buna, vad ca va distrati pe aici de ceva timp, frumos asa. Equinox, daca te-ai bagat in treaba asta, ocupa-te tu de ea, nu da mai departe la altii ce ai tu de facut.
Cu masiniile postate am vazut ca este o problema ... daca s-a mai dat respectiva tema nu postati masina facuta pentru concursul anterior, incercati sa veniti cu ceva nou + daca nu ii convine cuiva masina (nu este in nu stiu ce joc) nu este obligat sa participe, nu schimbati tema pentru nu stiu cine. Sper ca ati inteles mesajul, incercati sa diversificati cat mai mult concursul! |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning