![]() |
|
Re: Chat
Apoi la cursele astea... conteaza si soferul. Iar cand e vorba de Piry la volan... :|
Asa ca as plati sa vad cursa asta si sigur ar fi stransa. Pun pariu ;) |
Quote:
|
piesa cea mai imp e aia dintre volan si scaun ... intodeuna masina e pe locu 2 :)), in cazu lu ' piry.... no comment :D
|
ma da nici unul dintre voi nu stiti cum conduc...hai ca smoke ma mai cunoaste, dar tudy deloc, nu inteleg ce inseamna semneul :|
|
apai oamenii se mai afla in treaba ...
|
piry nu ai cumva masca deaia din fatza de renault5 ???
|
are nevoie si el :))
|
pai nu am nici una in plus, dar tu o ai aia de la motoru.....ce are aia care o ai acuma?
|
aia mai trebe finisata da io trebuit la om sa mearga cu ea shi am lasat-o asha(stage 1)
|
1 Attachment(s)
ii de vis: so inmuiat planetara
|
dute sudeaz-o ma apai tu ai facut-o ma masca aia de profesionist ... si spoileru si am cautat masca da nu am gasit ..:( apai cred ca o fac la primavara pe aia care ii pe el ca acuma ii preee frig si nu am unde sa o fac :( si nici spoiler pe fatza nu am gasit .. masina pe cale de disparitie
|
Quote:
ai cash poti sa ma cauti ca ti le construiesc io.. |
eee
si cat imi iei pe partea aia de jos de la spoiler si pt masca sa nu ma mai murdaresc eu pe maini deja par comod :))))))))) |
treci cu masina pe la mine si vb.. sa vad despre ce e vb ..
|
eesti la atelier ? la clujana am auzit parca ca ai atelieru apai in 5 minute is acolo ca stau approape
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning