![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
Quote:
@shantzu: misto lucrare:P @reme..frumoasa, dar mai incearca,,,inainte faceai lucrari mai spectaculoase:D |
2 Attachment(s)
prima mea lucrare...ii cam simplutza...
|
2 Attachment(s)
din cate vad eu sa cam dus treaba pe aici...:lol:
in fine pun shi eu ceva..care consider ca nu e mare lucru shi e plina de greseli p.s: cand am pus jantele prima oara am salvat din greseala...de aia apa aceleasi jante shi pe original:rolleyes2 |
shantzu...eleron najpa..e pus intr o pozitie aiurea si selectii drepte:D
bmw_fear...culoare ireala si cam atat k nu ai faqt prea multe la ea:D |
2 Attachment(s)
matiz....nu prea modificat .. dar se vad schimbarile...;) ce zicetii..comm;):oops: :lol:
ps.. sa cam intunecat ..pana am terminato ..:)) |
2 Attachment(s)
mari4speed ideea e misto :D
Un golf 5:arrow: |
Quote:
|
comentati mah shi la mine ceva :lol:
|
frost : umbre ireale si cam inalta in rest e ok
mari4speed : cam prea intunecta poza ,spoileru are alta culoare, gagica sta in are nare pic de umbra 2 fast 4 U : culoare ireala , pleoape ireale |
2 Attachment(s)
nu am mai lucrat de mult si mi-am cam iesit din mana :cry:
sper sa va placa ultima lucrare .... am stat pe ea cam 2 ore |
urat urat urat... nu ma asteptam la asa ceva de la tine... cred k totul de p masina aia e gresit...jante plate, selectii aiurea, neoane ireale, ai vopsit peretele, spoiler din alt unghi pus descentrat ... si lista poate continua mult si bine ... sigur ai facuto tu !?
|
io inafara de janta spate care e prea rotunda nu vad nimic neinregula cu masina asta,e chiar misto :) :) :) :) :)
|
Quote:
cum ma sa nu iti placa ? mie mi se pare excelanta :twisted: |
Dar sper k pentru Ultimate virtual tuningDays ai facut masini mai frumoase ;)
|
shantzu: superciumegastara masina ! :shock:
Hai ma nene, chiar nu intelege nimeni mesaju' transmis de extramegafantastica lucrare a lui shantzu? :lol: |
Quote:
|
shantzu...se vede ca esti incepator...nu folosesti destul blur.....baga blur (vorba manelistilor) fara nr fara nr fara nr:D:D in rest, bara de evo se pupa perfect cu un ''porsan''....si intercoolerul verde adauga +20km la ora;)) esti pe drumul cel bun...si nu uita..culori ireale si mult blur:P:P (sper sa nu va suparati pe mine si micul meu offtopic:D)
|
shantzu: frumos lucrat =))
mari4speed: mai bine pune mana pe niste tutoriale... inchizi pozele la cul. sa nu se vada greselile? stai relax... se vad lucrarile ca sunt praf... citeste tutorialel mai fa 5-10 masini si revino aici.. sincer... m-am plict de lucrarile alea... si nu stiu de ce dar mi se pare ca tu le consideri.. ft tari lucrarile tale... omg.. |
foarte tare frate :lol:
|
Quote:
prea tare ideea ...n`am ce zice...:D |
Quote:
|
shantzu....selectiile varza...eleron nu mai zik pleaope ireale...ai vrut sa ai neon daaaa...nu prea pare a neon.jentile vin peste caroserie..si spoileru din fata e cam desuchiat..
|
Quote:
|
Quote:
shantzu: deci... n-ai flow frate ! :lol: :lol: |
Quote:
Maine postez si eu o mashina facuta de curand nu d'astea cum face prafalau asta de shantzu:lol: :lol: |
2 Attachment(s)
logan taxi 16. 16v..by mee .... ce parere avetii ...pls comm ;) :D
|
ma mie unu nu imi place placa ce iai puso .... mie mi se pare cam mare da totus sa vedem ce zic si alti ... in rest ii buna ideea:D
|
2 Attachment(s)
dupa cateva saptamani de pauza am facut si io ceva stiu ca are unele greseli:(
|
Sebi in primul rand culoarea a fost o alegere proasta.Nu e reala.
|
mari4speed..un singur sfat ...lucreaza si tu cu poze care au rezolutii mai mari;)
|
2 Attachment(s)
m-am jucat azi un pik cu photoshopu ..si am facut cateva modificarii la o octavia rs... .jante ..culoare perlata ....ploape far ...plasa in maska ..si bara ..bari-le latite .....prag ..folie geamurii..stikere..si priza de aer in usa spate ..cam atata . cam putin .. dar mie imi place .... cu toate ca mai are si greseli ...:( ;)
|
2 Attachment(s)
..............:rolleyes2
|
mari ... frate... asculta si tu c iti zice lumea... ia o pauza d p forum ... ami lucreaza aksa singur... fara sa expui lucrarile... mai verifica cateva tutoriale ... si dupa aia revino ... si renunta la amrginile alea negre care sunt o porkrie ...
vlad.. arata msito masina, capota cu motorul nu rpea tiau iesit... iar spate pare k pluteste... in rest totul ok ;) |
ace axel... TOATA LUCRAREA LUI MARI4SPD E O PORCARIE... si nu doar asta................. scuze daca am fost prea direct... dar cand am zis mai pe ocolite se pare ca nu am fost inteles... deci eu ma sperii cand deschid lucrarile tale... pe cuvant...
P.S. aia e SKODA OCTAVIA II... si atat... OCTAVIA RS arata altfel... |
2 Attachment(s)
am o ultima lucrare ..pe care o pun ..pt un timp ...logan facut mai cu grija....comentarii si la asta ..si gata ;):lol: 8) :oops:
|
2 Attachment(s)
inca o lucrare:)
|
2 Attachment(s)
.....................:shock:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa ceva absentza din partea lui manson ...un rover 75....
|
chiar este ireal..si jentile park intra in portbagaj...ocupa mult loc:lol:
la reme chiar nu am gasit nici o greseala....mijto masina |
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning