Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Trickz 26-03-07 20:14

Re: Comentarii lucrari!

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 818853)
mai pun si eu o lucrare.... e prima mea masina.... :rolleyes2 am pus-o pe asta si nu una noua ca sa fiu la nivel cu voi ;)
comentati va rog ... :arrow:

ca bine zici....mai pun si eu prima si a 2a lucrare a mea:P comentatimi si mie babatiile astea inainte sa m'apuce nostalgia:twisted::D:D
@shantzu: misto lucrare:P
@reme..frumoasa, dar mai incearca,,,inainte faceai lucrari mai spectaculoase:D

bmw_fear 26-03-07 20:23

2 Attachment(s)
prima mea lucrare...ii cam simplutza...

frost_dani 26-03-07 20:47

2 Attachment(s)
din cate vad eu sa cam dus treaba pe aici...:lol:

in fine pun shi eu ceva..care consider ca nu e mare lucru shi e plina de greseli
p.s: cand am pus jantele prima oara am salvat din greseala...de aia apa aceleasi jante shi pe original:rolleyes2

dj_poznasu 27-03-07 00:08

shantzu...eleron najpa..e pus intr o pozitie aiurea si selectii drepte:D

bmw_fear...culoare ireala si cam atat k nu ai faqt prea multe la ea:D

MARI_NSL 27-03-07 01:01

2 Attachment(s)
matiz....nu prea modificat .. dar se vad schimbarile...;) ce zicetii..comm;):oops: :lol:
ps.. sa cam intunecat ..pana am terminato ..:))

2 fast 4 U 27-03-07 02:55

2 Attachment(s)
mari4speed ideea e misto :D
Un golf 5:arrow:

MARI_NSL 27-03-07 12:15

Quote:

Originally Posted by 2 fast 4 U (Post 819755)
mari4speed ideea e misto :D
Un golf 5:arrow:

tnx 2fast 4 u ....imi place golfu tau ....bravo;)

frost_dani 27-03-07 15:59

comentati mah shi la mine ceva :lol:

AdY9005 27-03-07 16:29

frost : umbre ireale si cam inalta in rest e ok
mari4speed : cam prea intunecta poza ,spoileru are alta culoare, gagica sta in are nare pic de umbra
2 fast 4 U : culoare ireala , pleoape ireale

shantzu 27-03-07 16:57

2 Attachment(s)
nu am mai lucrat de mult si mi-am cam iesit din mana :cry:
sper sa va placa ultima lucrare .... am stat pe ea cam 2 ore

Ace Axel 27-03-07 17:15

urat urat urat... nu ma asteptam la asa ceva de la tine... cred k totul de p masina aia e gresit...jante plate, selectii aiurea, neoane ireale, ai vopsit peretele, spoiler din alt unghi pus descentrat ... si lista poate continua mult si bine ... sigur ai facuto tu !?

HoricutzWSR 27-03-07 17:21

io inafara de janta spate care e prea rotunda nu vad nimic neinregula cu masina asta,e chiar misto :) :) :) :) :)

shantzu 27-03-07 17:22

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 820512)
urat urat urat... nu ma asteptam la asa ceva de la tine... cred k totul de p masina aia e gresit...jante plate, selectii aiurea, neoane ireale, ai vopsit peretele, spoiler din alt unghi pus descentrat ... si lista poate continua mult si bine ... sigur ai facuto tu !?

dap .... eu am facut-o :D
cum ma sa nu iti placa ? mie mi se pare excelanta :twisted:

Nubyan 27-03-07 17:24

Dar sper k pentru Ultimate virtual tuningDays ai facut masini mai frumoase ;)

Gabi 27-03-07 18:59

shantzu: superciumegastara masina ! :shock:

Hai ma nene, chiar nu intelege nimeni mesaju' transmis de extramegafantastica lucrare a lui shantzu? :lol:

shantzu 27-03-07 19:03

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 820668)
shantzu: superciumegastara masina ! :shock:

Hai ma nene, chiar nu intelege nimeni mesaju' transmis de extramegafantastica lucrare a lui shantzu? :lol:

bine ca ai zis tu ... ca vroiam sa fac o lucrare noua si sa va inteb daca am mai progresat :twisted:

Trickz 27-03-07 19:16

shantzu...se vede ca esti incepator...nu folosesti destul blur.....baga blur (vorba manelistilor) fara nr fara nr fara nr:D:D in rest, bara de evo se pupa perfect cu un ''porsan''....si intercoolerul verde adauga +20km la ora;)) esti pe drumul cel bun...si nu uita..culori ireale si mult blur:P:P (sper sa nu va suparati pe mine si micul meu offtopic:D)

andrey2003 27-03-07 19:30

shantzu: frumos lucrat =))

mari4speed: mai bine pune mana pe niste tutoriale... inchizi pozele la cul. sa nu se vada greselile? stai relax... se vad lucrarile ca sunt praf... citeste tutorialel mai fa 5-10 masini si revino aici.. sincer... m-am plict de lucrarile alea... si nu stiu de ce dar mi se pare ca tu le consideri.. ft tari lucrarile tale... omg..

AdY9005 27-03-07 19:47

foarte tare frate :lol:

LKS 27-03-07 20:35

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 820512)

bai ce inseamna sa fi mai nou pe forum...nu cunosti lumea ..etc etc...sa stii ca mai mult am ras la post`ul tau decat la al "shantzului"

prea tare ideea ...n`am ce zice...:D

Ace Axel 27-03-07 21:54

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 820828)
bai ce inseamna sa fi mai nou pe forum...nu cunosti lumea ..etc etc...sa stii ca mai mult am ras la post`ul tau decat la al "shantzului"

prea tare ideea ...n`am ce zice...:D

bah deci sami bag picioarele... ma prostit scoala nene ... nici nu miam dat seama k glumeste...

dj_poznasu 27-03-07 22:35

shantzu....selectiile varza...eleron nu mai zik pleaope ireale...ai vrut sa ai neon daaaa...nu prea pare a neon.jentile vin peste caroserie..si spoileru din fata e cam desuchiat..

shantzu 27-03-07 22:38

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 821163)
shantzu....selectiile varza...eleron nu mai zik pleaope ireale...ai vrut sa ai neon daaaa...nu prea pare a neon.jentile vin peste caroserie..si spoileru din fata e cam desuchiat..

mda.... a cincea roata de la carutza.... :lol:

Gabi 27-03-07 22:39

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 821163)

BRAVOOOOOOOOOO !!!

shantzu: deci... n-ai flow frate ! :lol: :lol:

ra2 27-03-07 23:16

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 821177)
BRAVOOOOOOOOOO !!!

shantzu: deci... n-ai flow frate ! :lol: :lol:

deci ai dreptate n'are flow deci eu nu ii cumpar lui albumu pardon mashina...frate deci esti praf.:lol: :lol:

Maine postez si eu o mashina facuta de curand nu d'astea cum face prafalau asta de shantzu:lol: :lol:

MARI_NSL 28-03-07 01:14

2 Attachment(s)
logan taxi 16. 16v..by mee .... ce parere avetii ...pls comm ;) :D

SatanaVeX 28-03-07 01:38

ma mie unu nu imi place placa ce iai puso .... mie mi se pare cam mare da totus sa vedem ce zic si alti ... in rest ii buna ideea:D

sebi2 28-03-07 01:50

2 Attachment(s)
dupa cateva saptamani de pauza am facut si io ceva stiu ca are unele greseli:(

Nubyan 28-03-07 06:36

Sebi in primul rand culoarea a fost o alegere proasta.Nu e reala.

dj_poznasu 28-03-07 12:06

mari4speed..un singur sfat ...lucreaza si tu cu poze care au rezolutii mai mari;)

MARI_NSL 28-03-07 18:54

2 Attachment(s)
m-am jucat azi un pik cu photoshopu ..si am facut cateva modificarii la o octavia rs... .jante ..culoare perlata ....ploape far ...plasa in maska ..si bara ..bari-le latite .....prag ..folie geamurii..stikere..si priza de aer in usa spate ..cam atata . cam putin .. dar mie imi place .... cu toate ca mai are si greseli ...:( ;)

vlad_VSV 28-03-07 18:58

2 Attachment(s)
..............:rolleyes2

Ace Axel 28-03-07 20:53

mari ... frate... asculta si tu c iti zice lumea... ia o pauza d p forum ... ami lucreaza aksa singur... fara sa expui lucrarile... mai verifica cateva tutoriale ... si dupa aia revino ... si renunta la amrginile alea negre care sunt o porkrie ...

vlad.. arata msito masina, capota cu motorul nu rpea tiau iesit... iar spate pare k pluteste... in rest totul ok ;)

andrey2003 28-03-07 21:27

ace axel... TOATA LUCRAREA LUI MARI4SPD E O PORCARIE... si nu doar asta................. scuze daca am fost prea direct... dar cand am zis mai pe ocolite se pare ca nu am fost inteles... deci eu ma sperii cand deschid lucrarile tale... pe cuvant...

P.S. aia e SKODA OCTAVIA II... si atat... OCTAVIA RS arata altfel...

MARI_NSL 28-03-07 23:30

2 Attachment(s)
am o ultima lucrare ..pe care o pun ..pt un timp ...logan facut mai cu grija....comentarii si la asta ..si gata ;):lol: 8) :oops:

sebi2 29-03-07 04:19

2 Attachment(s)
inca o lucrare:)

vlad_VSV 29-03-07 14:21

2 Attachment(s)
.....................:shock:

Reme 29-03-07 14:27

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 823460)
.....................:shock:

mie unu kittul mi se pare cam ireal...misto ideea, dar parca e cam ireal pe dracie

Reme 29-03-07 14:39

2 Attachment(s)
dupa ceva absentza din partea lui manson ...un rover 75....

dj_poznasu 29-03-07 14:40

chiar este ireal..si jentile park intra in portbagaj...ocupa mult loc:lol:
la reme chiar nu am gasit nici o greseala....mijto masina

All times are GMT +2. The time now is 13:41.

- Copyright 2026 4Tuning